Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Kalispera se olous kai euxaristo gia to xrono sas. Exw to ekshs provlima, otan katevazw mp3 ap'to kazza auta exoun para polla clicks, diladi otan paizei to tragoudi akougonte kati tsik tsik tsik synexws. Den ftaieei to winamp oute h poiothta alla oute kai ta hxeia mou mipws kserei kaneis ti mporei na ftainei? kanas ios?? Thanks gia th voh8eia
Cristina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Αν δεν είναι κακοριπαρισμένο το mp3, κοίτα πόσο τοις εκατό από την CPU σου κάνει χρήση την στιγμή που ακούς τα mp3.
icedale Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Επίσης, εάν δέν κάνω λάθος, έχουν κυκλοφορήσει στο δίκτυο του Kazaa δίαφορα mp3 τα οποία είναι κακής ποιότητας, απο τις δισκογραφικές εταιρίες(έχω δεί κάποια σχετικά άρθρα σε forums, δέ ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αληθινό..) για να ..δέ ξέρω και εγώ για ποιό λόγο ακριβώς. Anyway. Αυτό:Ρ
ksessalonikios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 epeidi exw sunantisei ki egw to idio prob se merika mp3,prwtimise na katvazeis apo mia mono pigi,ki oxi apo polles,m'auto ton tropo exw vrei mia sxetiki lusi
Godfath3r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Einai alh8eia ayto pou leei o Icedale.Sygekrimena i RIAA exei balei kapoia kommatia(8a elega polla)ta opoia sthn ousia den einai mousikh alla hxoi opws autoi pou perigrafeis.Etsi to provlhma ksekinaei an katevazeis apo pollous xrhstes mazi kai mesa se aytous einai kai kapoios pou exei kai ayta ta fake arxeia mousikhs.Ontws mia sxetikh lish einai na katevazeis apo ligous xrhstes!!!
Ioannis Jr. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Τίποτα μωρέ το KaZaA προσπαθεί να μας κόψει και καλά τον βήχα!
ancalagon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Τίποτα μωρέ το KaZaA προσπαθεί να μας κόψει και καλά τον βήχα! ti akribos ennoeis ? giati na kanei kati tetoio to KaZaA ?
Ioannis Jr. Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δεν το κάνει το KaZaA αλλά η RIAA και διάφορες δισκογραφικές... έχουν προωθήσει στο δίκτυο του KaZaA διάφορα παραμορφωμένα και «διαλυμένα» mp3 με σκοπό ο κόσμος να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα share προγράμματα....
dim_b Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Να το πούμε άλλη μιά φορά; Μη χρησιμοποιείτε το Kazaa αλλά το Kazaa Lite και να ενημερώνετε πολύ συχνά τη λίστα με τις banned IPs. Δεν λύνει εντελώς το πρόβλημα, αλλά βοηθάει πολύ.
ksessalonikios Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 toso kairo xrisimopoiw to kazaa lite auto to tool den to eixa proseksei
musician Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε dim_b, το kazaa ειναι μια απεραντη μ......α. Τελευταια δοκιμασα το kazaa lite και ειδα οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερο.Βεβαια δεν υπαρχει μονο το kazaa lite στον κοσμο. Δοκιμαστε το iMesh, Bearshare, Morpheus κλπ., ειναι αρκετα αξιολογα !!!
vlachaquito Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 pantos to idio provlhma to eixa kai ego me to lite..tora akousa oti to lite kleinei apo ton ianouario,vasika tha kleisoun oi server & etsi den tha mporei kaneis na katevazei tpt...allo 1 kleinei...alla 10 anoigoun
Ioannis Jr. Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 allo 1 kleinei...alla 10 anoigoun Που ανοίγουν 10 καλέ? Μακάρι να άνοιγαν μερικά... εγώ βλέπω τα μεγάλα να κλείνουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα... καινούργια δεν βλέπω!
SupaCoopa Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2003 Toufas, ριξε κανενα hint ντε! Οσο περισσοτεροι στα p2p τοσο καλυτερα. Παντως τελευταια στο δικτυο του kazaa δεν παιζουν και πολλα κομματια, ουτε καν τα γνωστα/καινουρια/συνηθισμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.