Προς το περιεχόμενο

Provlima me ta mp3 apo kazza

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera se olous kai euxaristo gia to xrono sas.

Exw to ekshs provlima, otan katevazw mp3 ap'to kazza auta exoun para polla clicks, diladi otan paizei to tragoudi akougonte kati tsik tsik tsik synexws.

Den ftaieei to winamp oute h poiothta alla oute kai ta hxeia mou :D

mipws kserei kaneis ti mporei na ftainei? kanas ios??

Thanks gia th voh8eia

Δημοσ.

Αν δεν είναι κακοριπαρισμένο το mp3, κοίτα πόσο τοις εκατό από την CPU σου κάνει χρήση την στιγμή που ακούς τα mp3.

Δημοσ.

Επίσης, εάν δέν κάνω λάθος, έχουν κυκλοφορήσει στο δίκτυο του Kazaa δίαφορα mp3 τα οποία είναι κακής ποιότητας, απο τις δισκογραφικές εταιρίες(έχω δεί κάποια σχετικά άρθρα σε forums, δέ ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι αληθινό..) για να ..δέ ξέρω και εγώ για ποιό λόγο ακριβώς. Anyway. Αυτό:Ρ

Δημοσ.

Einai alh8eia ayto pou leei o Icedale.Sygekrimena i RIAA exei balei kapoia kommatia(8a elega polla)ta opoia sthn ousia den einai mousikh alla hxoi opws autoi pou perigrafeis.Etsi to provlhma ksekinaei an katevazeis apo pollous xrhstes mazi kai mesa se aytous einai kai kapoios pou exei kai ayta ta fake arxeia mousikhs.Ontws mia sxetikh lish einai na katevazeis apo ligous xrhstes!!!

Δημοσ.

Δεν το κάνει το KaZaA αλλά η RIAA και διάφορες δισκογραφικές... έχουν προωθήσει στο δίκτυο του KaZaA διάφορα παραμορφωμένα και «διαλυμένα» mp3 με σκοπό ο κόσμος να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα share προγράμματα....

Δημοσ.

Να το πούμε άλλη μιά φορά;

Μη χρησιμοποιείτε το Kazaa αλλά το Kazaa Lite και να ενημερώνετε πολύ συχνά τη λίστα με τις banned IPs. Δεν λύνει εντελώς το πρόβλημα, αλλά βοηθάει πολύ.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε dim_b, το kazaa ειναι μια απεραντη μ......α. Τελευταια δοκιμασα το kazaa lite και ειδα οτι ειναι μακραν πολυ καλυτερο.Βεβαια δεν υπαρχει μονο το kazaa lite στον κοσμο. Δοκιμαστε το iMesh, Bearshare, Morpheus κλπ., ειναι αρκετα αξιολογα !!!

Δημοσ.
allo 1 kleinei...alla 10 anoigoun :D

Που ανοίγουν 10 καλέ? Μακάρι να άνοιγαν μερικά... εγώ βλέπω τα μεγάλα να κλείνουν όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερα... καινούργια δεν βλέπω!

Δημοσ.

Toufas, ριξε κανενα hint ντε! Οσο περισσοτεροι στα p2p τοσο καλυτερα.

Παντως τελευταια στο δικτυο του kazaa δεν παιζουν και πολλα κομματια, ουτε καν τα γνωστα/καινουρια/συνηθισμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...