Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Η παραγγελία έγινε ήδη και τον Kingston 480GB τον είχα πάρει έδω και 1 μήνα. Άσε που το ποσό ξεφεύγει πολύ με τις αλλαγές που προτείνεις ..και το CPU cooler (που μόνο από εκεί θα γλύτωνα λεφτά) δεν σκοπεύω να το αλλάξω γιατί θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να αλλάξω τον i5 6600k για i7 6700k. Το πόσο ξεφεύγει αλλα Budget συγκεκριμένο δεν έχουμε.. Το cooler που πρότεινα είναι εντελώς αθόρυβο. Το έχω στην υπογραφή μου.
fragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλά όλα εκτός απο το τροφοδοτικό. Tα RM είναι η value σειρά της corsair με φτηνιάρικα capacitors. Είναι σαν να παίρνεις ενα no name κινεζικό των 20 ευρώ, απλά πληρώνεις το όνομα της corsair. Μπορεί να μη σου δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα αλλά εγω θα έβαζα κάτι καλύτερο σε ενα pc των 1300 ευρώ. Επίσης θα προτιμούσα την RX480 γιατί έχει απίστευτο value και σε υψηλές αναλύσεις κοντράρει ακόμα και την 1080, αλλά αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα γιατί και η 1070 έχει υπεραρκετή δύναμη ακόμα για τα βαρύτερα games.
Kostas.karras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 καλα κι εγω δεν θα επαιρνα corsair για το δικο μου συστημα αλλα το συγκεκριμενο θα το προτεινα κι εγω μιας και εχει 10 χρονια εγγυηση..
fragma Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 καλα κι εγω δεν θα επαιρνα corsair για το δικο μου συστημα αλλα το συγκεκριμενο θα το προτεινα κι εγω μιας και εχει 10 χρονια εγγυηση.. Ναι, αλλά η εγγύηση καλύπτει το τροφοδοτικό μόνο, όχι τα άλλα πανάκριβα parts που θα μαμήσει αν κλατάρει. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτούς που δίνουν 500 ευρώ για κάρτα γραφικών και τσιγγουνεύονται 20-40 ευρώ παραπάνω για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό.
cpttony Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 [...] Tα RM είναι η value σειρά της corsair με φτηνιάρικα capacitors. [...] Είχα την εντύπωση ότι οι value σειρές της Corsair είναι οι VS, CX , που όντως έχουν κινέζικους κακής ποιότητας πυκνωτές. Τα RMi, RMx, HX κλπ. είναι οι καλές σειρές της Corsair, με γιαπωνέζικους πυκνωτές. 1
Crystallization Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Καλά όλα εκτός απο το τροφοδοτικό. Tα RM είναι η value σειρά της corsair με φτηνιάρικα capacitors. Είναι σαν να παίρνεις ενα no name κινεζικό των 20 ευρώ, απλά πληρώνεις το όνομα της corsair. Μπορεί να μη σου δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα αλλά εγω θα έβαζα κάτι καλύτερο σε ενα pc των 1300 ευρώ. Επίσης θα προτιμούσα την RX480 γιατί έχει απίστευτο value και σε υψηλές αναλύσεις κοντράρει ακόμα και την 1080, αλλά αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα γιατί και η 1070 έχει υπεραρκετή δύναμη ακόμα για τα βαρύτερα games. Ακριβώς ότι λέει και σε όλες τις άλλες μεγάλες σειρές τροφοδοτικών της Corsair και άλλων αντίστοιχων εταιρειών. Να το λέει και να μην ισχύει, δύσκολο γιατί θα έτρωγαν γερές μηνύσεις. Όσο για την RX480 δεν συγκρίνεται με την GTX 1070. Πόσο μάλλον με την 1080. Αφου προκειται για ερασιτεχνικη χρηση μικρο το κακο. Ολα τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο απαιτουν πρωτα απο ολα επεξεργαστικη ισχυ. Οποτε πρωτα βαζεις τον πιο δυνατο επεξεργαστη που σηκωνει η τσεπη σου και μετα ολα τα αλλα. Οταν ομως η χρηση ειναι ερασιτεχνικη και παραλληλα παιζεις και παιχνιδια εαν υπαρχει το μπατζετ βαζεις i7 KAI την καρτα γραφικων που θες για τα παιχνιδια, διαφορετικα βαζεις i5 (η οτι αλλο μπορεις να αγορασεις) και την καρτα που θες για τα παιχνιδια. Το Vegas ομως ειναι optimized για Open GL και δουλευει αισθητα καλυτερα με καρτες γραφικων AMD οποτε η επιλογη της GTX1070 κρινεται ως ατυχης. Δεν ειναι οτι δεν θα δουλευει αλλα στο βιντεο θα ειχες καλυτερη αποδοση ακομα και με RX 470, για να μη σου πω και με μικροτερη... Η σωστη επιλογη εδω θα ηταν η RX 480 και θα σου περισσευαν και χρηματα για i7 Το γνωρίζω αυτό, γι αυτό έκανα στροφή και στο Premiere τον τελευταίο καιρό, λόγω του ότι έχω nvidia κάρτα.. Η διαφορά είναι αρκετή, αλλά και στο Vegas ακόμα και με CUDA based GPU είχε μεγάλη διαφορά στα render times που δεν ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα αντίστοιχα του Premiere. Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση πως γενικά η AMD είναι πιο suitable για video render εφόσον μετά την 5xx σειρά της Nvidia τις έχουν κάνει strip down και πιο στοχευμένες στα παιχνιδια.
SpirosZ68 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Παρόλα αυτά έχω την εντύπωση πως γενικά η AMD είναι πιο suitable για video render εφόσον μετά την 5xx σειρά της Nvidia τις έχουν κάνει strip down και πιο στοχευμένες στα παιχνιδια. Οχι δεν ισχυει καποιος γενικος κανονας. Το καθε προγραμμα επεξεργασιας εχει τις δικιες του προτιμησεις και δυστυχως αυτες δεν ειναι universal. Στο vegas που χρησημοποιεις εσυ οι AMD εχουν παρα πολυ μεγαλο προβαδισμα αλλα στο Premiere (οπως και στα περισσοτερα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο) ισχυει ακριβως το αντιθετο με την nVidia να καταροπωνει τις AMD καρτες σε ολα τα GPU accelerated effects. Αν υπηρχε καποιος γενικος κανονας αυτος θα ηταν οτι τα περισσοτερα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο εκμεταλευονται περισσοτερο τα Cuda cores παρα το OpenGL οποτε αν θελουμε να γενικολογησουμε θα ελεγα οτι ισχυει το αντιθετο. 1
Crystallization Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μια χαρά είναι, αλλά για rendering προτίμησε τον i7, θα έχεις καλύτερες επιδόσεις απ' ότι τον 6600Κ είτε OCed ή όχι. Ολα τα προγραμματα επεξεργασιας βιντεο απαιτουν πρωτα απο ολα επεξεργαστικη ισχυ. Τελικά άλλαξα τον i5 6600K για τον i7 6700K 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα