Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.μολις εφτιαξα το pc μου,αλλα εχω προβλημα με την μητρικη,εγκατεστησα τα win7 64bit ξεκινισε κανονικα ο υπολογιστης αλλα δεν μπορω να περασω τους drivers της μητρικης,δεν εχω cd στο κουτι και εχω περασμενους τους drivers se usb αλλα δεν το διαβαζει ο υπολογιστησ οθτε το καλωδιο lan,τι κανω?η μητρικη μου ειναι αυτη https://www.skroutz.gr/s/7472209/MSI-H170-Gaming-M3.html

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα αρχεία της μητρικής (drivers) που έχεις στο στικάκι , σε τι μορφή είναι ?

Σημείωση: εδώ είναι τα drivers που θα χρειαστείς 

https://www.msi.com/Motherboard/support/H170-GAMING-M3.html#down-driver&Win7%2064

Τα κατεβαζεις καπου (σε ενα στικάκι ή τα κανεις cd) και τα περνάς ΟΛΑ :-) 

(Με το που ανοιγεις την σελιδα , σε ρωταει το λειτουργικο που εχεις. Βαζεις αυτο που εχεις (Windows 7 64 bit) δηλαδη.

Επισκέπτης
Δημοσ.

το προβλημα μου ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει τα usb και το κοθτι ποθ εχς ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/case-corsair-carbide-series-spec-alpha-mid-tower-gaming-white-red-p-PER.643275 δεν εχει θεση για cd

Μαλιστα... ζορικα τα πραγματα. Ωστοσο , εχεις 2 επιλογες

1) Να συνδεσεις προχειρα ενα dvd/cd drive που αναγκαστηκα θα προεξεχει εξω απο το κουτι (ισα ισα να περασεις τα drivers και μετα το αποσυνδεεις)

2) Να κανεις τον εσωτερικο σκληρο δισκο σου , εξωτερικο , και να το βαλεις σε ενα αλλο pc που θα εχεις κατεβασει αυτα τα αρχεια απευθειας μεσα στον σκληρο και τον ξανασυνδεεις στο pc σου.  (θελει ειδικο "μηχανημα/εξαρτημα" για να κανεις αυτη τη μετατροπη ομως).

Ουτε τα πισω αναγνωριζει?

Kαι πως έχεις ποντίκι-πληκτρολόγιο?

Θα μας πει οτι ποντικι/πληκτρολογιο εχουν εξοδο PS2 και θα μας στειλει εντελως τωρα χαχα :D 

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια ποντίκι-πληκτρολόγιο τα αναγνωριζει.το to usb ενω αναβει το λαμπακι του οτι δουλεβει το usb δεν μου ανοιγει τιποτα στην οθονη.απο το λαπτοπ τα περασα τα drives,στο πs δεν αναγνωριζει ουτε το lan.

Δημοσ.

Βάλε το φλασάκι στην θύρα που έχεις το πληκτρολόγιο. Σε μια μαύρη πάνω πάνω, όχι usb 3. Δεν θέλουν αυτές driver.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Περα απο τη πλακα , ειδα οτι εχεις θυρα PS2 :shock:  πανω πανω δεξια στην πισω πλευρα του πυργου σου. Βρες ενα προπολεμικο ποντικι με τετοια συνδεση , βαλτο σε εκεινη τη θυρα , και στο usb που εχεις συνδεδεμενο το τωρινο σου ποντικι , βαλε ενα στικακι.

Αν δε σου τρεξει μονο του στην οθονη , τοτε πανε My Computer ή Computer ή Ο Υπολογιστής μου (αναλογα πως το εμφανιζει) και εκει θα δεις το στικακι σου λογικα. 

Κανε αυτα και πες.

Δημοσ.

λοιπον το usb εχει ενα led πανω,πριν που το εβαζα αναβοσβηνε τωρα δεν κανει τιποτα,το εβαλα εκει που ειπες και εκανα restart και δουλεβε το usb αλλα και παλι δεν μου εβγαζε κατι στον υπολογιστη,με το ποθ το εβγαλα ομωσ να το βαλω σε αλλη θυρα δεν δουλεωε το usb.δεν ξερω τι μπορει να γινετε,ασε ποθ με ηλεκτριζει το pc στις γωνιες του.δεν ξερω τι συνδεση μου εχουν κανει

Επισκέπτης
Δημοσ.

χμμ... για αρχη φορα τιποτα γαντια αν εχεις οταν ακουμπας το pc (νιτριλίου ή τα αλλα με χοντρο πλαστικο που ειναι σκληρα - τυπου χειρουργικα). 

Δωσε καμια πληροφορια για το pc. ειναι παλιο / καινουριο ? - ετυχε διαστημα να  δουλευε κανονικα ή πρωτη φορα παιρνει μπρος ? το pc σε ηλεκτριζε ανεκαθεν

Η Μητρικη ειναι παλια ή καινουρια ? το τροφοδοτικο ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

By the way ωραιο συστημα.

Μηπως εκανες κανα λαθος στην συναρμολογηση μεταξυ μητρικης / τροφοδοτικου ? (εκει θα εστιασω , γιατι δεν επιτρεπεται να εχεις διαρροη ρευματος , απο τη στιγμη που δεν ξερουμε την ταση , ενταση κλπ του ρευματος που φευγει στο κουτι , ενδεχεται να ειναι και επικινδυνη). παντως δεν επρεπε να παρεις κουτι χωρις υποδοχη για cd.. (εισαι σιγουρος οτι δεν εχει κανα καπακι μπροστα που βγαινει ?) - λιγο περιεργο μου κανει να μην εχει καθολου..

Δημοσ.

Το προβλημα δεν ειναι στο pc αλλα στη γειωση του σπιτιου του.Εχει γειωση η πριζα η και το πολυπριζο που ειναι συνδεμενα?

• Like 1
Δημοσ.

By the way ωραιο συστημα.

Μηπως εκανες κανα λαθος στην συναρμολογηση μεταξυ μητρικης / τροφοδοτικου ? (εκει θα εστιασω , γιατι δεν επιτρεπεται να εχεις διαρροη ρευματος , απο τη στιγμη που δεν ξερουμε την ταση , ενταση κλπ του ρευματος που φευγει στο κουτι , ενδεχεται να ειναι και επικινδυνη). παντως δεν επρεπε να παρεις κουτι χωρις υποδοχη για cd.. (εισαι σιγουρος οτι δεν εχει κανα καπακι μπροστα που βγαινει ?) - λιγο περιεργο μου κανει να μην εχει καθολου..

Κακή επιλογή το τροφοδοτικό και υπερβολικά πολλά τα Watt. 

το προβλημα μου ειναι οτι το pc δεν αναγνωριζει τα usb και το κοθτι ποθ εχς ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/case-corsair-carbide-series-spec-alpha-mid-tower-gaming-white-red-p-PER.643275 δεν εχει θεση για cd

Δοκίμασε άλλο φλασάκι.

Δημοσ.

για ελενξε τα πινάκια της μητρικής μήπως στράβωσε κανένα  γιατί αυτές οι μσι είναι για τα μπάζα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...