Προς το περιεχόμενο

msconfig ενεργοποιηση ολών των πυρινων

drapanakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mα δεν ξερω γιαυτο και δεν το πειραζω, απλα ρωταω να μαθω πρωτα. Δεν τους εχει απενεργοποιησει κανεις, απλα διαβασα σε καποια σχολια και ειδα κατι στο youtube , που ελεγαν οτι αυξανει η επιδοση γενικοτερα αν ενεργοποιηθει αυτη η επιλογη απο το msconfig.

Φιλε, ο τυπας τρολλαρει...

Αν οντως δεν εχεις πειραξει κατι, μην το πειραξεις γιατι κατι μου λεει οτι ολη η συζητηση γινεται με αφορμη το παραπανω βιντεο το οποιο ειναι καθαρα χιουμοριστικο.,,

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Kαταλαβα το βιντεο οτι ειναι ανοησια αλλα δε ειμαι σιγουρος αν με αφορμη το βιντεο δε υπαρχει καποιο θεμα με την ενεργοποιηση του Hyper Threating στον υπολογιστη μου.

Αρχικα πες μας το ακριβες μοντελο του επεξεργαστη (βρες το με καποιο προγραμμα π.χ. aida64 , εχει trial)

γιατι υπαρχουν και καποιοι pentium 4 χωρις hyperthreading. π.χ. http://ark.intel.com/products/27442/Intel-Pentium-4-Processor-2_60-GHz-512K-Cache-400-MHz-FSB

Eφοσον καταληξουμε οτι εχεις επεξεργαστη με hyperthreading , τσεκαρεις bios οτι ειναι ενεργοποιημενο και μετα οτι το task manager δειχνει "logical processors" δηλ πυρηνες + threads.

Στα 10αρια με δεξι κλικ πανω στο real-time διαγραμμα του επεξεργαστη στο task manager επιλεγεις τι να σου δειχνει...τα 7αρια δεν θυμαμαι αν εχουν κατι αναλογο στο task manager..τελευταια φορα που χρησιμοποιησα 7αρια ειχαμε αλλη κυβερνηση :)

• Like 1

οχι, αυτο δεν ειναι το bios, στο bios μπανεις με F2 ή F12 ή Delete το οποιο το πατας με το που αναψεις το pc, το πο που πατησεις το power botton

το οποιο θα ηταν καλο να μην πειραξεις τιποτα χωρις να μας στείλεις καποια εικονα, γενικα ειναι μια επιλογη.

• Like 1

Στην εικονα που εβαλες απο το cpu-z λεει (κατω δεξια) , cores : 1 , threads : 1 .

Αρα παιζει απο κωλοφαρδια ναναι ο επεξεργαστης του λινκ που εβαλα..ενας pentium 4 χωρις hyperthreading.

Αρα εχεις εναν πυρηνα..ενα thread..και καπου εδω τελειωνει η ιστορια :)

Τσεκαρε καλου κακου οτι στο BIOS το hyperthreading ειναι ενεργο ωστε σε περιπτωση που ο επεξεργαστης σου εχει περισσοτερα του ενος thread (δηλ υποστηριζει hyperthreading) νασαι καλυμμενος.

Αν και δεν το νομιζω..το Cpu-Z μιλησε και ο λογος του ειναι νομος :)

• Like 1

Μα λεει οτι ειναι pentium northwood. Oi northwood ειχαν hyperthreating. Τελως παντων, ας μπω και στο bios να δω ,να μου φυγει η περιεργεια.

Πως στο καλο μπαινει, παταω F2 και δε μου βγαζει την αρχικη του Bios ;

Μπηκα τελικα πατωντας del.

Ειναι ενεργοποιημενο το Hyperthreating.

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Θα μου λυσετε και μια αλλη απορια ,τωρα που σας βρηκα ; Η μητρικη λεει, δεχεται 4 gb ram. Στο cpu-z δειχνει 4 θυρες για μνημη,και δυο απο αυτες ενεργες. Εγω στη μητρικη βλεπω δυο υποδοχεις, εχω στραβομαρα, η κατι δεν καταλαβαινω ;

Μοντελο μητρικης ?

Μοντελο μητρικης ?

Σηκωνει αλλο επεξεργαστη ;

Ελεγε στα χαρακτηριστικα οτι δεχεται μεχρι 4 gb . Εγω βλεπω 2 θυρες και εχει ddr1.  DDR 1  σε 2 gb καθε θυρα δεν υπαρχουν,ουτε υπηρξαν ποτε.

post-236248-0-21077400-1469353782_thumb.png

qdi ? που την θυμηθηκες αυτην? Εχει κλεισει πια αυτη η εταιρια.

Αν μιλαμε για desktop , ανοιξε το πλαινο καπακι και μετρα τις υποδοχες των ram.Το να βρεις specs/manuals qdi μητρικης ειναι μεγαλο μανικι πλεον.

• Like 1

Το γνωριζω. Μεχρι προτεινως ειχε τα χαρακτηριστικα της στο διαδικτυο τωραπουθενα. Ξερω οτι εδινε μεγιστο ομως 4 gb. Θα βγαλω φοτο της μητρικής

πωπω εβλεπα τις φωτος και μου ρθε μυρωδια σκονης :)

Αν εκει στις 2 μνημες που βλεπουμε δεν υπαρχουν αλλα σλοτς αναμεσα τους , τοτε δεν υπαρχουν αλλου σλοτς για μνημες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...