Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω καρτοκινητό vodafone και θα ήθελα να ρωτήσω πόσα mb καταναλώνονται αν είσαι facebook αρχική και κοιτάζεις notofications πχ. για μια ώρα καθώς και για το αν είσαι instagram 1 ώρα ή viber για 1 ώρα. Πόσα mb καταναλώνονται σε κάθε περίπτωση; Ξέρει κανείς; Επίσης η vodafone έχει ανεβάσει για το upload σε insta & fb αλλά οχι για απλή περιήγηση. Thanks

data-calculator-new7.png

Δημοσ.

δεν μπορεισ να ξερεις , αφου δεν ειναι στανταρ η χρηση. ειναι σαν να μου λες , ποση βενζινη θα καψει το αυτοκινητο (ποιο αυτοκινητο?) σε 1 ωρα χρησης ( τι χρηση?)

το ειδανικο ειναι να μετρησεις απο μονος σου , με βαση την δικη σου περιπτωση , θα βγαλεις ενα καλο ενδεικτικο νουμερο

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ κατανάλωση έχει το youtube και γενικά αν ανοίξεις βιντεακι ή φορτώνεις συνέχεια φωτό θα σ τα φάει πολύ γρήγορα

Με ενα χαλαρό fb ή twitter δεν χαλάει πολλά.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις :-)

Επειδή δεν έχω χρησιμοπιήσει την μέθοδο με τα δεδομένα ποτέ ξανά (είμαι friend του wi-fi :P ), αν πετύχω πχ. wi-fi σε μια καφετέρια, και έχω κλειστά τα δεδομένα αλλά ανοιχτό το wi-fi, δεν θα καταναλωθούν δεδομένα έτσι; Αν δεν κάνω λάθος αν θελω να χρησιμοποιήσω τα mb που θα φορτώσω, θα πρέπει να έχω κλειστό wi-fi και ανοιχτά δεδομένα. Επίσης αν θέλω να μπω fb απο 0. που στο 0. facebook πρέπει να έχεις ανοιχτά τα δεδομένα και κλειστό το wi-fi, δεν θα καταναλωθούν (έστω και μηδαμινά) mb καθώς θα ανοίγω τον browser μου;

Δημοσ.

Το Instagram εχει επιλογή για χρήση λιγότερων δεδομένων και εκεί που μου έτρωγε 300 μβ σε 3-4 μέρες τώρα τρώει 50-60 στο ίδιο διάστημα, με ίδια χρήση σε εμενα. επίσης το φβ καταναλώνει παρα πολλά για μια ωρα που λέτε μπορεί να χρειαστεί και 100 μβ εξαρτάται με την αρχική του καθενός αν πχ εχει βίντεο θα τα παίξει αυτόματα και παπαλα τα μβ. Δεν ειναι στάνταρ η κατανάλωση. Αν θες βάλε ένα όριο με μια εφαρμογη γι να μην έχεις θέμα η να τα τσεκάρεις τακτικά!

• Like 1
Δημοσ.

Εφόσον έχεις κλείσει τα δεδομένα δεν χρεωνεσαι.

Στο 0. θα χρεωθώ μόνο όταν πάω να πληκτρολογήσω 0.facebook έτσι; όχι κατά την διάρκεια του surfing στο fb!? :whistle:

Το Instagram εχει επιλογή για χρήση λιγότερων δεδομένων

Πού υπάρχει αυτή η επιλογή; Είναι εύκολο να μου πεις; :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...