Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε ολους.Εχω ένα iPhone 6 plus 64 gb.το εχω εδώ και μια εβδομαδα μεταχειρισμενο από φιλο κ συναδελφο σε παρα πολύ κατασταση.Το θεμα μου είναι πως η ενταση του ακουστικου μου φενεται χαμηλοτερη από αλλα iPhone που ειχα.ακουω τον συνομιλητή μου όταν μου μιλαει απλα σε ένα χωρο με λιγο παραπανω φασαρια δεν τους ακουω..Δοκιμασα να το τριψω απαλα με μια οδοντοβουρτσα αλλα δεν μπορω να πω πως ειδα καποια διαφορα..Σε άλλες κλησεις που κανω μου φαινετε ιμα χαρα η ενταση ενώ σε άλλες πιο χαμηλη.Σε δυο φιλους που τους εδωσα το τηλεφωνο μου να δοκιμασουν μου ειπαν πως οντως ακούγεται χαμηλα...Ειδα τιμες στο ιντερνετ για αλλαγη ακουστικου στα 70 ευρω αλλα δεν ξερβ κατά ποσο αξιζει να δωσω 70 ευρω αφου μπορω μεν να συνενοηθω στο τηλεφωνο,χαμηλοτερα δε...

αν το κανω restore λετε να αλλαξει κατι?προχθες εβαλα κ την 9.3.3

Δημοσ.

στο plus κιολας εμενα με ξεκουφαινει και το χαμηλωνω... κανε ρεστορ και set up as new

χωρις να περασεις κατι κανε κληση και δες... ανεβασες την ενταση κατα την διαρκεια της κλησης με τα κουμπια???

Δημοσ.

στο plus κιολας εμενα με ξεκουφαινει και το χαμηλωνω... κανε ρεστορ και set up as new

χωρις να περασεις κατι κανε κληση και δες... ανεβασες την ενταση κατα την διαρκεια της κλησης με τα κουμπια???

ναι φυσικα ανεβασμενη την εχω.θα δοκιμασω κ restore τι να πω...

Δημοσ.

Οκ δοκίμασε και πες μας. Αν δεν φτιαχτεί θέλεις αλλαγή ηχείου! Το οποίο σιγά μην κάνει 80€ αν ξέρεις το αλλάζεις εσυ με κανα 10€ η πηγαινε σε κανένα μαγαζί τύπου istore irepair η απο γνωστό να στο αλλάξει αυτός..

Δημοσ.

2 ΧΡΟΝΙΑ εγγύηση έχει η συσκευή με την απόδειξη αγοράς. Αν είναι μέσα στην διετία άφησε τα irepair και ανάλογα μαγαζάκια και πάνε Document ή Infoquest. Μάθετε να διεκδικείτε τα δικαιώματά σας...

Δημοσ.

Ισχυει μου διέφυγε εντελώς το θέμα εγγύησης έφυγες για document η και infoquest, όπως προαναφέρθηκε.. Απλά ειναι ελληνικο;; Αν ειναι εκτός Ευρώπης το κινητό ισχυει μόνο ένα έτος εγγύησης απο όσο ξερω.. Πάρε ένα τηλ δεν χάνεις τιποτα.. Ρωτά και τον φίλο σου απο που το εχει παρει αν μπορείς!

Δημοσ.

από την δουλεια που εργαζομαι εχουμε κάθε χρονο επιδοτηση .τα παιρνουμε από VODAFONE ολοι.με το ιμει που εψαξα μου βγαζει αυτό

tel.Technical support expired

repairs and service... expired

ο[ποτε λογικα δεν εχω εγγυηση σωστα?

Δημοσ.

Άσε το site της Apple. Το site της Apple αφορά τον 1ο χρόνο. Αν το τηλέφωνο είναι ακόμη στον 2ο χρόνο έχει κανονικά εγγύηση βάση ευρωπαϊκής οδηγίας. Και επίσης, αν σου πουν καμμιά παπάτζα ότι δεν ισχύει λόγω τιμολογίου, κάνεις φασαρία. Η ευρωπαϊκή οδηγία λέει για 2 χρόνια εγγύηση και δεν διαχωρίζει απόδειξη ή τιμολόγιο...

Πάνε όπως είπα Document (iStorm) ή Infoquest...

Δημοσ.

Ακριβώς οτι είπε ο προλαλησαντας!!! Δεν παιζει να σου πουν τιποτα απο document ειναι δοκιμασμένοι με δικό μου σε 2ο έτος!

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου, σιγουρέψου πρώτα οτι δέν έχει "φράξει" το ακουστικό με κάποια ζελατίνα προστασίας η θήκη. Ξεγύμνωσε πρώτα τελείως στο κινητό απο τα έξτρα υλικά προστασίας κ δοκίμασε να δείς. Υποψιάζομαι ότι φταίει αυτό..!

Δημοσ.

μια θηκη φοραει της apple κ ένα tempered glass που φαινετε το ακουστικο πως δεν καλύπτεται ολοκάθαρα από το γυαλι προστασιας..Δευτερα θα παρω τηλ ,και βλεπουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...