γιαννης ροδος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπερα πηρα απο την vodafone το HUAWEI P9 LITE και το ανοιξα και μου ζηταει να βαλω το emaii του προκατοχου το κινητο ειναι ολοκαινουργιο πως γινεται αυτο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 μαλλον κατι δεν διαβαζεις σωστα...εννοεις το gmail προφανως...και σου λεει αν υπαρχει τρεχον email...δλδ βαζεις το δικο σου αυτο που χρησιμοποιεις και στα αλλα κινητα/tablet/pc σου! Αν εννοεις κατι αλλο ανεβασε μια φωτογραφια να καταλαβουμε και εμεις.
γιαννης ροδος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Στο gmail αναφερομαι το ανοιξα πρωτη φορα το κινητο και εβαλα την γλωσσα την ωρα και εκει που μου λεει βαλτε τον λογοριασμο μου βαζω το email που χρησιμοποιουσα στο παλιο μου κινητο και δεν το δεχεται και μου λεει βαλτε το το email του προκατοχου
γιαννης ροδος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το εκανα hard reset αλλα παλι τα ιδια μου λεει να βαλω το email το παλιο πως γινεται αυτο απο τι στιγμη που το κινητο ειναι καινουργιο να μου ζηταει να βαλω το email του προκατοχου το πηγα και στην vodafone και μου ειπε να περιμενω τρεις μερες να ξεκλειδωθει μονο του
γιαννης ροδος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δεν γινεται να φτιαξω αλλο email δεν μου δινη τετοια επιλογη
2.1Ohm Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εννοείν βάλεις άλλο μαιλ όχι αυτό που προσπαθείς!
γιαννης ροδος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ναι αυτο εννοω δεν μπορω να βαλω αλλο email
ergidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δηλαδη για να καταλαβουμε .σου λει "βαλε το εμειλ του προκατοχου" κατα λεξη η δεν λεει τιποτα και συ εχεις μπερδευτει??
Xristaras12 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 το κουτί ήταν σίγουρα σφραγισμένο; http://gadgetguideonline.com/android/lollipop/how-to-bypass-device-protection-in-android-lollipop-5-1-when-you-do-a-factory-data-reset/ με αυτά που διαβάζω παραπάνω έχω αρχίσει να πιστεύω το αντίθετο..
γιαννης ροδος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ναι το κουτι ηταν σφαγισμενο το πηρα πισω και σημερα το απογευμα θα μου πουν τι θα κανουν με το τηλεφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα