Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εεε και εσυ... μην βαζεις wind sim, σιγα τα λαχανα... παντως στην χαλκιδικη φιλος πιανει κανονικα σημα ακομα και σε χωρια, απομακρες παραλιες με vodaphone...

αν εψαχνα κινητο αυτη την στιγμη ουτε που θα κοιτουσα την αγορα... ισως το μονο που θα μπορουσε να το κοντραρει να ηταν το flex2...

σιγουρα εποιασες το nexua 5x στα χερια σου? Ειναι πολυ πιο γρηγορο και απο το lg flex 2 και απο το xiaomi. Σαν εμπηρεια χρης δεν υπαρχει συγκειση. Μην μιλησουμεγια ναβαθμισεις κλπ. Σε καμερα επισης ειναι καλυτερο και απο τα 2. Σε μπαταρια χανει απο το xiaomi και στο οτι δνε εχει ραδιοφωνο και micro sd. Στην μνημη υπαρχει και η εκδοση των 32gb οποτε... το pure android στο5x κανει σαν να μην υπαρχει διαφορα στη ram μεταξυ τους. Δεν λεω πολυ καλο το xaiomi redmi note 3 pro αλλα το 5x νομιζω ειναι οτι καλυτερο στα χρημαμα αυτα
Δημοσ.

masma για το g flex 2 επιδει το εχω, με την αναβαθμιση στο ανδροιδ 6 το κινητο εχει παρει αλλον αερα ,ταχυτατο και smooth οσο δεν παει ;)

Δημοσ.

σιγουρα εποιασες το nexua 5x στα χερια σου?

Ειναι πολυ πιο γρηγορο και απο το lg flex 2 και απο το xiaomi.

Μην μιλησουμεγια ναβαθμισεις κλπ.

Σε καμερα επισης ειναι καλυτερο και απο τα 2.

Στην μνημη υπαρχει και η εκδοση των 32gb οποτε...

το pure android στο5x κανει σαν να μην υπαρχει διαφορα στη ram μεταξυ τους.

για την ακριβεια, το ειχα μισο μηνα, μεχρι να το δωσω σε ξαδερφο καπου στα χριστουγεννα (το 32αρι) τοτε εκανε καπου στα 450...

χωρις πλακα επαθα μεγαλη απογοητευση... για τα 450...

δεν ειναι πιο γρηγορο απο το flex2.. για την ακριβεια ειναι μια τεχνολογια πισω... (το flex2 εχει 810)

και 2 τεχνολογιες πισω απο το xiaomi

βαση bench μαλιστα ο 808 του nexus ειναι πιο αργος παντου..

τι να πουμε για updates?...   το ενα εχει miui το αλλο android... δεν ξερουμε αν εχουν τις ιδιες αναγκες να κανουν συχνα updates

σε καμερα το nexus καλυτερο απο το flex2 που εχει και οπτικο σταθεροποιητη? ε οχι..  αντε μετρια μπορεις να την πεις σε σχεσει με του flex2.. 

σε σχεση με του xiaomi ειναι ακριβως το ιδιο προιον απο διαφορετικες εταιριες (xiaomi-samsung, nexus-sony)

που βγαινει 70ευρα πιο ακριβο απο την εκδοση των 32 της χιαομι

βαλε 2-3 προγραμματα στο backround και παιξε pokemon να σου ποτε ποτε θα αρχισει τα ζειμπεκικα το lg

προφανως και δεν το εχεις το θεμα.. για ολα οσα σου γραφω εχουν γινει βιντεα και βιντεα στο youtube

benchmarks, vs, και η χιαομι μονο με το "redmi note 3 pro 32/3 κατεκτησε την ευρωπη και δεν προοριζει καν τα κινητα της για δω, ετσι...

φαντασου να το εκανε..

Δημοσ.

Το 5X έχει πολύ καλύτερη κάμερα από το Flex 2 κι ας μην έχει σταθεροποιητή.

Τον 808 όσο αργό και να τον βγάζεις εσύ και τα benchmarks, προσωπικά σε 5X και G4 που τον είχα δοκιμάσει ήταν άριστος. Κρύος γενικά και από επιδόσεις εξαιρετικές.

Κανένα κόλλημα ούτε σε heavy gaming οπότε για αυτό λέω αφήστε στην άκρη benchmarks και όλα τα συναφή.

Το 5X είναι κινητάρα και η εμπειρία χρήσης, βρίσκεται σε πάρα πολύ υψηλά επίπεδα.

Τώρα όσο αναφορά τα updates, ελπίζω να τρολάρεις. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πολύ απλά. Το 5X, εκτός ότι έχει ένα σχεδόν bug-free λειτουργικό, κάθε μήνα λαμβάνει ενημερώσεις ασφαλείας και θα είναι πάντα πρώτο στις μεγάλες αναβαθμίσεις.

Και μη ξεχνάμε και τον όρο optimization. Εκτός αν πιστεύεις κανείς ότι το MIUI θα κάθεται πιο καλά στο RN3P απ' ότι το AOSP στο Nexus 5X.

• Like 1
Δημοσ.

Τ

Τώρα όσο αναφορά τα updates, ελπίζω να τρολάρεις. Δεν υπάρχει καμία σύγκριση πολύ απλά.

προφανως και δεν υπαρχει συγκριση update σε 2 διαφορετικα λειτουργικα.. βασικα ακριβως αυτο γραφω στο προηγουμενο μηνυμα... που μπερδευεσαι?

και προφανως το miui καθεται πιο καλα στο rn3p... μα γι αυτο ειναι κατασκευασμενο....  

και αν ειναι να συνεχισω τα αυτονοητα αστο.. ακρη δεν βγαζουμε... να μου ελεγες για μπαντες, για μη μπελαλιδικη αρχη στο λειτουργικο να ελεγα οκ... αλλα τωρα πας να μας βγαλεις το ασπρο μαυρο... 

Δημοσ.

εεε και εσυ...  μην βαζεις wind sim, σιγα τα λαχανα...   παντως στην χαλκιδικη φιλος πιανει κανονικα σημα ακομα και σε χωρια, απομακρες παραλιες με vodaphone...  

αν εψαχνα κινητο αυτη την στιγμη ουτε που θα κοιτουσα την αγορα...  ισως το μονο που θα μπορουσε να το κοντραρει να ηταν το flex2...  

είχα ένα σωρό Κινέζους χωρίς 800άρα με βοντα και 4τζι έβλεπα ναι .... άλλα με τα κιάλια ... τώρα περιμένω το mi4c θα δω τι παίζει με τα xiaomi και voda, αν έχω κάλο σήμα θα πάω να ανάψω λαμπάδα :rolleyes:

Δημοσ.

καλα τα xiaomi αλλα χωρις την 800αρα και NFC δεν πας πουθενα ,ο κοσμος βαδιζει μπροστα

το nfc στα @@ άλλα η 800άρα είναι must for me λόγω επαρχίας και πολυκατοικιών στην γειτονία μου

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει ,τα θελω του καθενος ειναι διαφορετικα ,προσωπικα πιστευω και εγω πως η 800αρα ειναι απαραιτητη ,αλλους δεν τους ενδιαφερει καθολου , οσο για το NFC οπως λες δεν σε νοιαζει ,ισως μια φορα να σου χρειαστει και εκει θα ξενερωσεις ,τεσπα ,απο την στιγμη που μπορουμε με 200 ευρω να τα εχουμε ολα γιατι να μην το κανουμε; 

• Like 1
Δημοσ.

προφανως και δεν υπαρχει συγκριση update σε 2 διαφορετικα λειτουργικα.. βασικα ακριβως αυτο γραφω στο προηγουμενο μηνυμα... που μπερδευεσαι?

και προφανως το miui καθεται πιο καλα στο rn3p... μα γι αυτο ειναι κατασκευασμενο....  

και αν ειναι να συνεχισω τα αυτονοητα αστο.. ακρη δεν βγαζουμε... να μου ελεγες για μπαντες, για μη μπελαλιδικη αρχη στο λειτουργικο να ελεγα οκ... αλλα τωρα πας να μας βγαλεις το ασπρο μαυρο... 

Θεωρείς δηλαδή ότι το MIUI θα είναι πιο optimized στο RN3P, απ'ότι το stock Android/AOSP στο Nexus 5X; Αυτό έγραψα και πιο πάνω. Το software/hardware connection που έχει το Nexus 5X, μόνο σε Apple συσκευές το βρίσκεις. Όσο καλό και να είναι το MIUI, όσες αναβαθμίσεις και να δέχεται, η εμπειρία χρήσης το 5X είναι απλά ανώτερη από κάθε άποψη.

Δημοσ.

Πολύ καλή η κουβέντα σας! Τελικώς, συναρτήσει όλων των απόψεων που ειπώθηκαν κατέληξα στο Nexus 5x. Οι διαφορές μεταξύ των κινητών που είχα ως επιλογές νομίζω ότι κρίνονται σε λεπτομέρειες (πλην της μπάντας γιατί ίσως να μην είναι και τόσο λεπτομέρεια). Π'αντως, σίγουρα κάτι θα είναι λίγο καλύτερο στα ίδια λεφτά η κάποιο κινητό θα υπολείπεται σε κάτι. Αλλιώς θα μιλούσαμε για ίδια κινητά.

Έλαβα σοβαρά υπόψιν αυτό που είπε ο AllientechGR γιατί είναι κάτι που έχω ζήσει με προηγούμενες συσκευές μου (tablet ,κινητα). 

Μπορώ να αναλύσω γιατί το επέλεξα, αλλά είναι αργά, μόλις γύρισα από δουλειά και νυστάζω. :-D  :-D 

Δημοσ.

Καλη επιλογη και καλοροζικο. Οποτε εχεις χρονο μια αναλυση θα ηταν ενδιαφερον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...