Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ,

Είμαι μεταξύ αυτών των τριών κινέζων :

Link.png Site: XIAOMIRedmi Note 3 Pro 32GB 4000mAh SmartPhone White

Link.png Site: MEIZUMX4 PRO 4G FDD LTE SmartPhone 16GB/32GB ROM 3GB RAM Exynos 5430 Octa Core 3GB RAM 5.5 Inch 2K+ Screen . Κυρίως λόγω exynos αν και είναι λίγο παλιό μοντέλο. Βέβαια, το έχει πάρει ένας φίλος μου προ 6μήνου και το κινητό του έβγαλε πρόβλημα από την πρώτη στιγμή. Όταν το κινητό είναι standby ή μιλάει αρκετή ώρα στο τηλ κάνει restart. Δεν ξέρω αν ευθύνεται σε προβληματικό τεμάχιο ή έχουν γενικά πρόβλημα τα συγκεκριμένα κινητά. Αν το έχει κάποιος ας ενημερώσει...

και τέλος,

Link.png Site: MEIZUMX5 4G LTE Smartphone MTK6795 2.2GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen 16GB ROM Android 5.0 . Στην αρχή ήμουν μεταξύ των meizu. Αν και δεν ξέρω το chipset του, στα compares μου φαίνεται υποδιέστερο του MX4 pro. Ίσως και να κάνω λάθος.

Το bugdet μου είναι μέχρι 220 € (όσο κοστίζει και το ΜΧ5) και δεν αφορά μόνο κινέζους... Μια απλή αναζήτηση που έκανα στην ελληνική αγορά είδα ότι ένα καλό και αξιοπρεπές κινητό κυμένεται στα 270+.

Κάθε πρόταση είναι δεκτή.

Δημοσ.

Απο ελλαδα με 210 περιπου απο σκρουτζ nexus 5x.απο οτι φαινευαι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Το xaiomi note 3 pro ειναι καλυτερο μονο σε μπατατια και στοοτι εχει micro sd. Τωρα για meizu δεν εχω αποψη. Καλο φαινεται το mx5. Εγω θα πηγαινα σε nexus 5x.απο οτι λενε εδω στοsite καμερα τρομερη. Πολυ smooth με pure android. Γενικα γραφουν σε πολλα θεματα για το κινητο αυτο. Ψαξτο

Δημοσ.

Απο ελλαδα με 210 περιπου απο σκρουτζ nexus 5x.απο οτι φαινευαι δεν υπαρχει κατι καλυτερο. Το xaiomi note 3 pro ειναι καλυτερο μονο σε μπατατια και στοοτι εχει micro sd. Τωρα για meizu δεν εχω αποψη. Καλο φαινεται το mx5. Εγω θα πηγαινα σε nexus 5x.απο οτι λενε εδω στοsite καμερα τρομερη. Πολυ smooth με pure android. Γενικα γραφουν σε πολλα θεματα για το κινητο αυτο. Ψαξτο

Πολύ καλό φαίνεται. Και σε πάρα πολύ καλή τιμή! Θα το κοιτάξω!

Επίσης προ ο λίγου είδα κ αυτό το κινητό : Link.png Site: LenovoVibe P1 Pro

Δημοσ.

Και το MX5 και το Note 3 Pro είναι πολύ καλά smartphones.

Σε σχέση με Mx4 Pro και nexus 5x που πρότεινε ο Masma έχεις κάποια άποψη; 

Δημοσ.

Απο τα κινητα αυτα mx5 η nexus5x. Meizu δεν ειχα ποτε και στα 200 ευρω δνε υπαρχει κατι καλυτερο απο 5x ξεκαθαρα. Pure android πολυ γρηγορο καλη καμερα καλη οθονη και αναβαθμισεις αμεσως

Δημοσ.

Σε σχέση με Mx4 Pro και nexus 5x που πρότεινε ο Masma έχεις κάποια άποψη; 

πολύ ανώτερο το νέξους απ τους κινέζους (μέχρι 100-120 ευρώ νταξ άλλα όχι παραπάνω για κινέζους που θες) μην κοιτάς καν το ΜΧ4 PRO γιατί σταμάτησε να το παράγει η μείζου εδώ και πάνω από έναν χρόνο

Δημοσ.

πολύ ανώτερο το νέξους απ τους κινέζους (μέχρι 100-120 ευρώ νταξ άλλα όχι παραπάνω για κινέζους που θες) μην κοιτάς καν το ΜΧ4 PRO γιατί σταμάτησε να το παράγει η μείζου εδώ και πάνω από έναν χρόνο

Ναι, κι εγώ πλέον αρχίζω και το βλέπω μονόδρομο το nexus.

Ίσως ένα συν ακόμα είναι οτι εκτός απο χαρακτηριστικά μπορεί να συνδυάσει και λίγο πιο ποιοτικό υλικό σε σχέση με τους κινέζους. Πριν είχα ένα lenovo a806 και είδα από πρώτο χέρι πως δουλεύουν και τι υποστήριξη (λογισμικού κτλ.) έχουν. 

Δημοσ.

Ναι, κι εγώ πλέον αρχίζω και το βλέπω μονόδρομο το nexus.

Ίσως ένα συν ακόμα είναι οτι εκτός απο χαρακτηριστικά μπορεί να συνδυάσει και λίγο πιο ποιοτικό υλικό σε σχέση με τους κινέζους. Πριν είχα ένα lenovo a806 και είδα από πρώτο χέρι πως δουλεύουν και τι υποστήριξη (λογισμικού κτλ.) έχουν. 

δες και το moto g4 που ναι είναι αρκετά καλύτερο (radio, memory slot, dual sim, μεγαλύτερή μπαταρία) και φτηνότερο από 5Χ

Δημοσ.

Το xaiomi note 3 pro ειναι καλυτερο μονο σε μπατατια και στοοτι εχει micro sd.....

32gb αποθηκη σε σχεση με 16gb του νεξους των 214 ευρο

παραπανω ραμ,

ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη και gpu

στο antutu (για οποιον τα προσεχει αυτα) εχει περιπου το διπλασιο σκορ

fast charging

και τελος ειναι και κανα 50-40 ευρο φτηνοτερο...

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html

φυσικα το nexus υπερτερει αλλου...

Ίσως ένα συν ακόμα είναι οτι εκτός απο χαρακτηριστικά μπορεί να συνδυάσει και λίγο πιο ποιοτικό υλικό σε σχέση με τους κινέζους.

αλλο κινεζια αλλο κινεζικο... κατι το οποιο τουλαχιστον στην ελλαδα το γνωριζουμε ισα με μια δεκαετια

και στην κορεα υπαρχουν σαπια τηλεφωνα αλλα αυτο δεν εβγαλε κακο ονομα στην lg...

Δημοσ.

32gb αποθηκη σε σχεση με 16gb του νεξους των 214 ευρο

παραπανω ραμ,

ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη και gpu

στο antutu (για οποιον τα προσεχει αυτα) εχει περιπου το διπλασιο σκορ

fast charging

και τελος ειναι και κανα 50-40 ευρο φτηνοτερο...

http://www.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-5-5-Inch-FHD-3GB-32GB-Smartphone-Qualcomm-Snapdragon-650-Hexa-Core-1MIUI-V7-16-0MP-TOUCH-ID---Silvery-White-362395.html

φυσικα το nexus υπερτερει αλλου...

αλλο κινεζια αλλο κινεζικο... κατι το οποιο τουλαχιστον στην ελλαδα το γνωριζουμε ισα με μια δεκαετια

και στην κορεα υπαρχουν σαπια τηλεφωνα αλλα αυτο δεν εβγαλε κακο ονομα στην lg...

Όση RAM παραπάνω και να έχει, όσο καλύτερο και αν είναι το SoC (που εγώ διαφωνώ εδώ κι ας λένε ότι θέλουν τα benchmarks), την ταχύτητα και το smoothness του 5X, δε τη φτάνει με τίποτα το RN3P. Αφήστε τους πυρήνες στην άκρη και κοιτάξτε καλύτερα την εμπειρία χρήσης, και σε αυτά τα λεφτά το 5X είναι απλά κορυφαίο.

Επίσης, fast charging έχει και το Nexus 5X.

Στο μόνο που υπερτερεί το RN3P είναι η τιμή (αν το πάρει απ' έξω βέβαια) και ο αποηθηκευτικος χώρος.

Δημοσ.

Όση RAM παραπάνω και να έχει, όσο καλύτερο και αν είναι το SoC (που εγώ διαφωνώ εδώ κι ας λένε ότι θέλουν τα benchmarks), την ταχύτητα και το smoothness του 5X, δε τη φτάνει με τίποτα το RN3P. Αφήστε τους πυρήνες στην άκρη και κοιτάξτε καλύτερα την εμπειρία χρήσης, και σε αυτά τα λεφτά το 5X είναι απλά κορυφαίο.

Επίσης, fast charging έχει και το Nexus 5X.

Στο μόνο που υπερτερεί το RN3P είναι η τιμή (αν το πάρει απ' έξω βέβαια) και ο αποηθηκευτικος χώρος.

εχω πιασει και τα 2 στα χερια μου... 

το lg μου φανηκε πιο ψευτικο, οχι το rn3p εχει καμια αισθηση τρελη αλλα καπως καλυτερη

και το νεξους ΔΕΝ εχει fast charge..  ναι μεν ειναι πιο γρηγορο απο τα απλα λογο typeC αλλα σε κανενα site δεν μπορουν να το αναφερουν ως fast charging... απλα εχει λιγο γρηγοροτερη απο το κανονικο με μετρια μπαταρια

και τελος το smooth που λες πραγματικα ακομα και διπλα σε iphone6 plus εγω τουλαχιστον διαφορα δεν ειδα

αν το RN3P ειχε την 800αρα μπαντα θα επαιζε μπαλα μονο, του χωρις αντιπαλο...

αν θελεις να κανεις το RN3P συγκριση με καποιο lg τοτε ασε τα νεξους.. και πιασε τα dual 32αρια g3

που ακομα και εκει το θεμα δεν ειναι ξεκαθαρο... 

• Like 1
Δημοσ.

όντως αν είχε την 800άρα θα έπαιζε μονό του σ αυτήν την τιμή ΑΛΛΆ....

εεε και εσυ...  μην βαζεις wind sim, σιγα τα λαχανα...   παντως στην χαλκιδικη φιλος πιανει κανονικα σημα ακομα και σε χωρια, απομακρες παραλιες με vodaphone...  

αν εψαχνα κινητο αυτη την στιγμη ουτε που θα κοιτουσα την αγορα...  ισως το μονο που θα μπορουσε να το κοντραρει να ηταν το flex2...  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...