JustStartedCeid Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Έχω πάρει ένα hvt g587 gaming ποντικι (οχι επειδη παιζω ιδιαιτερα παιχνιδια, απλα ενας φιλος μου το πουλησε λιγο πιο φθινα και ειπα γιολο) και η αληθεια ειναι οτι μου παρουσίασαν κάποια θεματάκια : 1. Η ροδελα τα χει παίξει. Ειτε την ανεβαζω ειτε την κατεβαζω, η σελιδα κουνιεται λιγο πανω κατω λιγο και ουσιαστικα μενει εκει που ναι. 2. Μολις πιανω ενα κειμενο με πατημενο το δεξι κλικ για να κανω κοπι πειστ πχ, μολις αφησω το κλικ πολλες φορες σταματαω να έχω πατημενο το κειμενο, σαν να κανει διπλο κλικ. Μειωσα λιγο την ταχυτητα του διπλου κλικ που ταν αρκετα αυξημενη και νομιζω έχει φτιαξει. Αν πιστευετε εινια κατι αλλο παρακαλω πειτε το. Ευχαριστω εκ των προτερων. Peace
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 η ροδέλα χαλάει πρώτα,το αριστερό κλικ μετά δεξί τελευταίο .Η ροδέλα κατασκευαστικά,τα κουμπιά λόγο χρήσης. γιολο ξεγιολο πες του φιλου τα λεφτα πισω
JustStartedCeid Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ρε δεν το κρατησα 2 μηνες και χαλασε? Και του δωσα 20 ευρω μετα απο 'εκπτωση ' που και στο ιντερνετ τοσα εχει
denis_kos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Συγνωμη αλλά, πλήρωσες 20 ευρώ σε φίλο για μεταχειρισμένο αυτό? http://www.skroutz.gr/s/6899103/Havit-G587.html Απλά ρωτάω να δώ αν κατάλαβα καλα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα