tiniakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εντάξει Soto δεν την φτιάχνεις εσύ για να θιχτείς τόσο. Δεν μίλησα για παπούτσια. Αν δεν έχεις σπίτι αχούρι δεν χρειάζεσαι και τη σκούπα. Για να μιλήσω πιο ρεαλιστικά. Αυτό που κάνει η σκούπα σε αρκετά λεπτά εσύ το κάνεις σε ελάχιστο χρόνο με τα παραδοσιακή σκούπα ή ακόμη και με ηλεκτρική. Η γυναίκα μου τη βρίσκει χρήσιμη (τις δουλειές στο σπίτι τις μοιραζόμαστε), εγώ ήμουν έτοιμος να την πουλήσω ή να την χαρίσω.
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εντάξει Soto δεν την φτιάχνεις εσύ για να θιχτείς τόσο. Δεν μίλησα για παπούτσια. Αν δεν έχεις σπίτι αχούρι δεν χρειάζεσαι και τη σκούπα. Για να μιλήσω πιο ρεαλιστικά. Αυτό που κάνει η σκούπα σε αρκετά λεπτά εσύ το κάνεις σε ελάχιστο χρόνο με τα παραδοσιακή σκούπα ή ακόμη και με ηλεκτρική. Η γυναίκα μου τη βρίσκει χρήσιμη (τις δουλειές στο σπίτι τις μοιραζόμαστε), εγώ ήμουν έτοιμος να την πουλήσω ή να την χαρίσω. Δεν παρεξηγηθηκα αλλα μη βαζουμε αλλους παραγοντες οπως πλασματικες τιμες και να εξηγουμε τα αυτονοητα οτι δηλαδη δεν μπορεις να αφηνεις το πατωμα αχουρι με καλωδια κλπ. Οσο για την σκουπα ασε με να διαφωνισω σαν κατοχος σκυλου και επειδη μενω σε μεγαλο σπιτι εχω δει μεγαλη διαφορα. Αν δεις στο πρωτο βιντεο και σε φρεσκοσκουπισμενο σπιτι παλι μαζεψε πραγμα και με καλη σκουπα. Τωρα ναι αν θες να κανεις με την σκουπα και το φαρασι μπορεις και δεν ειναι για εσενα και πουλα την. Στην πεθερα μου που εχει προβλημα στην μεση και δεν μπορει να σκυβει και να τραβαει καναπεδες της την εδωσα και την εχει κωλοβολεψει 1
vgiozo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κι εγώ το σκέφτομαι, αλλά ανησυχώ για αξιοπιστία σε διάστημα μηνών...να δώσω 130-140 και να χαλάσει έστω και στο 7μηνο (μη κάλυψη από Paypal) θα είναι μεγάλη ξενέρα. Δεν απαντήθηκε ξεκάθαρα: Αφήνει κενά σημεία στο σκούπισμα; (σε σημεία που λογικά δεν θα έπρεπε)
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ή προσφορά τελειωσε άλλωστε και δεν συμφερει από Κινα. Όχι δεν αφήνει κενά και αυτό φαίνεται καλύτερα στο σφουγγάρισμα. Κάνει overlapping τα ίδια σημεία ναι αλλά αν τρέξει όλο το πρόγραμμα θα κάνει όλο τον χώρο. 1
vgiozo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σε αυτό το ρεβιού όμως δεν μπορώ να πω ότι είδα επιδόσεις άξιες λόγου, περισσότερο γκατζετάκι για καταναλωτική διασκέδαση μου φάνηκε https://www.youtube.com/watch?v=pIuIUr8tmgs Το ζόρι που τράβηξε για να καλύψει ένα μικρό κομμάτι διαδρόμου (και το έκανε και πολύ μέτρια)...τρέχα γύρευε πώς θα σκούπιζε ένα σπίτι. Στη μισή τιμή μπορεί να άξιζε, ακόμη και στη τιμή της προσφοράς μου φαίνεται χάσιμο χρημάτων.
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σε αυτό το ρεβιού όμως δεν μπορώ να πω ότι είδα επιδόσεις άξιες λόγου, περισσότερο γκατζετάκι για καταναλωτική διασκέδαση μου φάνηκε https://www.youtube.com/watch?v=pIuIUr8tmgs Το ζόρι που τράβηξε για να καλύψει ένα μικρό κομμάτι διαδρόμου (και το έκανε και πολύ μέτρια)...τρέχα γύρευε πώς θα σκούπιζε ένα σπίτι. Στη μισή τιμή μπορεί να άξιζε, ακόμη και στη τιμή της προσφοράς μου φαίνεται χάσιμο χρημάτων. Το ειδα και εγω. https://youtu.be/67noEWVtRC4?t=21m30s Δες αυτο το κομματι του βιντεο του Review της πρωτης που ποσταρω τι λεω. Αλλιως θα επαιρνα 10 τετοιες θα τις αμολαγα σε μια οικοδομη με μπαζα και θα εβγαζα 1000€ την μερα Ο στενος διαδρομος θα δυσκολεψει και τις ρουμπα που κανουν τα 4πλασια (και ο τυπος δεν χρησιμοποιησε την τοιχο τοιχο λειτουργια ή την spot που ειναι για τετοιες περιπτωσεις ). Επισης βρωμα σε κοκκους και κομματια απο χωμα που πεταξε ο τυπας λογο σχεδιασμου παιρνει πολυ περισσοτερη ωρα να μαζευτει γιατι τα βουρτσακια απωθουν τους κοκκους και τους μαζευουν παλι σε επομενο περασμα. Οποτε αν μενεις σε διαδρομο και σου πεφτουν βαζα με καφε καθε μερα δεν θα σε βολεψει Παντως εγω απο προσωπικη χρηση και αγορασμενες απο την τσεπη και οχι δωρο/δειγμα που μενω σε ορθογωνιο σπιτι και με χαλιά και ακομα χειροτερα σκυλο βλεπω την διαφορα καθημερινα και γιαυτο την προτεινα. Σε καμια περιπτωση Gadgetακι για να περναει η ωρα και φυσικα καλα κανεις και δεν εμπιστευεσαι μονο ενα βιντεακι αλλα τουλαχιστον 2 κατοχοι σε αυτο το θεμα Tiniakos και εγω συμφωνουμε οτι κανει δουλεια και οτι η τιμη ειναι εκει που επρεπε. 1
vgiozo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Το θέμα δεν είναι που δεν μάζεψε τις πετρουλες, αλλά ότι ένα 15λεπτο σε ένα μικρό διάδρομο δεν κατάφερε να καλύψει καλά-καλά μια φορά όλη την επιφάνεια, ακόμη κι άσχετα από το πόσο καλά σκούπισε από όπου πέρασε. Σε ένα σπίτι, με διαφορετικά δωμάτια, διάδρομο, έπιπλα (που στην ουσία δημιουργούν τεχνητούς διαδρόμους, πχ στο σαλόνι) κτλ, πολύ αμφιβάλλω αν θα δικαιολογούσε το κόστος της, πέρα από το να λες ότι μου καθαρίζει το σπίτι το ρομποτάκι... ...με λίγα λόγια δύσκολο το βλέπω να μην χρειαστεί κανείς να βάλει στη πρίζα και τη κανονική σκούπα αφου αυτό κάνει την όποια δουλειά του. Το πώς είναι η τιμή "εκεί που έπρεπε" δεν ξέρω πώς το υπολογίζεις...εγώ το κρίνω από το αποτέλεσμα Ο άλλος μπορεί να το συγκρίνει με τις αντίστοιχες σκούπες των 500+ και να λέει ότι κάνει κάτι, αλλά δεν αξίζει ένα ευρώ παραπάνω. Εγώ θα πω από αυτό που είδα ότι δεν αξίζει να δώσει κανείς τα διπλά χρήματα απ' ότι μπορεί να έδινε για μια σκούπα, για να χρειάζεται μετά να περνάει πάλι να μαζεύει ότι άφησε η σκούπα τρόμποκοπ. Η τιμή μπορεί να φαίνεται "καλή" ως νέας σύλληψης ηλεκτρονική συσκευή, αλλά σε αντίθεση με τις πολ΄λες και διάφορες εξειδικευμένες συσκευές που χρησιμοποιεί ο καθένας μας, αυτό φαίνεται να μην κάνει καν μέτρια αυτό που θα έπρεπε να κάνει. ...γι αυτό λέω ότι ικανοποιεί περισσότερο ως ιδέα νέου γκατζετ παρά ως χρηστική συσκευή...
moredread Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Απίθανη σκουπα και απίθανη προσφορά! Αν μυριστείς πάλι διαθεσιμότητα, πες μας πάλι να την πάρουμε γιατι δεν την πρόλαβα. Ευχαριστώ 1
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Γνωμη ατομου που ειδε ενα failed βιντεακι στο Youtube VS Γνωμη κατοχων.Προφανως κερδιζει το Youtube,τα αμφιβαλω και οι εικασιες.Καλη συνεχεια τρελαρες!Η προσφορα εληξε,οποτε σκουπα και φαρασι. Απίθανη σκουπα και απίθανη προσφορά! Αν μυριστείς πάλι διαθεσιμότητα, πες μας πάλι να την πάρουμε γιατι δεν την πρόλαβα. Ευχαριστώ Βγαζουν κατι Haier απο EU αλλα δεν..Τις πουλαει και το Amazon και λενε οτι ειναι ικανοποιημενοι αλλα απο χαρακτηριστικα υστερουν. 3
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ποια ειναι η διαφορα με την ILIFE V5 Pro Θεωρητικα η V5 Pro ειναι πιο δυνατη,κατι τετοιο δεν ισχυει γιατι η X5 τραβαει και πιο βαρια σκουπιδια απο το πατωμα. Η V5 Pro δεν εχει οθονη και σαν επιλογη εχει μονο το Clean ενω η αλλη εχει και τα 4 modes. Απο ανταλλακτικα τα ιδια παιρνουν. Το κοντρολ της Pro ντρεπεσαι να το βγαλεις στο τραπεζι ενω της αλλη ειναι μουρατο. Η Pro ειναι λευκη απο κατω οποτε φαινεται η βρωμα περισσοτερο γυρω απο τις βουρτσες. Μιας και την εχουν στην ευρωπαικη αποθηκη ομως και η αλλη επιλογη ειναι η Haier την χτυπας πριν εξαντληθει 1
kukukali Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Λες για αυτη;;;;..http://www.gearbest.com/home-appliances/pp_282885.html?wid=3 Με τα χαλιά (χαμηλο πελμα) πως τα πανε;
Sotosgl Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Λες για αυτη;;;;..http://www.gearbest.com/home-appliances/pp_282885.html?wid=3 Με τα χαλιά (χαμηλο πελμα) πως τα πανε; Μια χαρα τα κανουν και αυτα ΑΛΛΑ αν εχεις πολλα χαλια θα φθαρουν οι βουρτσες γρηγορα λογω τριβης. Οποτε εκει θα χρειαστει να στοκαρεις βουρτσακια με 1,7$ το ζευγαρι 1
vgiozo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Γνωμη ατομου που ειδε ενα failed βιντεακι στο Youtube VS Γνωμη κατοχων. Προφανως κερδιζει το Youtube,τα αμφιβαλω και οι εικασιες. Καλη συνεχεια τρελαρες! Η προσφορα εληξε,οποτε σκουπα και φαρασι. Βγαζουν κατι Haier απο EU αλλα δεν.. Τις πουλαει και το Amazon και λενε οτι ειναι ικανοποιημενοι αλλα απο χαρακτηριστικα υστερουν. Βασικά η γνώμη σου ως κατόχου δεν μου λέει και πολλά, όταν στα βιντεάκια που ανέβασες ο ίδιος δεν βλέπω κάτι που θα με πείσει ή που να υποστηρίζει τη γνώμη σου. Και ως "επιχείρημα" μου λες "αν μένω σε διάδρομο", πως δεν μου κάνει...λες και υπάρχουν πολλά σπίτια, όπου ακόμα και τα τετράγωνα δωμάτια δεν έχουν έπιπλα που στη πράξη δημιουργούν μια μεγάλη σειρά "διαδρόμων", τις οποίες θα κληθεί να σκουπίσει το ρομποτάκι. ...κριτήριο μιας καλής δοκιμής είναι η επαληθευσιμότητα/διαψευσιμότητα...εσύ δεν ανέβασες ένα αντίστοιχο βίντεο, όπου να φαίνεται καθαρά η επίδοση της σκούπας... Έπειτα, όταν κάποιος κάνει unboxing χίλια-μύρια προϊόντα, και για οικονομικούς λόγους, όταν η γνώμη του δεν υποστηρίζεται με σχετικές ορατές αποδείξεις, έχω περισσότερους λόγους να αμφιβάλλω για τα λεγόμενά του.
Konstantin77 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 ρε φίλε, μην την πάρεις... τώρα σε πείραξε που δεν σε έπεισε; Ο ίδιος την πουλάει; του κάνεις παρατήρηση; χάνουμε το χρόνο μας να διαβάζουμε ότι δε σε έπεισε... τι διάλο... κάνε κάποια απορία, αλλιώς άστο, μην την πάρεις. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις