Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1467311589298966460.jpg

Chuwi Ilife X5 από την ευρωπαϊκή αποθήκη με το κουπόνι ILIFEX5EU μόνο με 135,37$ με τα μεταφορικά! (122,70€ με ισοτιμία Revolut αυτή την στιγμή)

http://www.gearbest.com/robotic-vacuum-cleaner/pp_391459.html

Είχα πάρει μια V5S και μια X5 από την κινέζικη αποθήκη και τώρα κλαίω.

Έχω και τις 2 1 εβδομάδα τώρα και τις δουλεύω μέρα νύχτα και όλα κομπλέ.

Σε αυτή την τιμη για ρομποτική σκούπα και  σφουγγαρίστρα και χωρίς τελωνεία δεν παίζει καλύτερη προσφορά

Price comparison/Σύγκριση τιμών

Video Παρουσίαση

X5

V5S

Για τους καχύποπτους

Αγοραστε το απο το Link εδω,αυτο στο βιντεο μου εχει Affiliate

• Like 11
Δημοσ.

Το σκεφτομαι σοβαρα να χτυπησω μια.Τα πανε καλα απο σκουπισμα σε γωνιες κατω απο τραπεζια πανω σε χαλια?Μην γεμισουμε παντου σημαδια.Για σφουγγαρισμα βαζουμε εμεις φαρμακο και νερο και κανει τη δουλεια η σκουπα?Καταλαβαινει οτι υπαρχει χαλι ωστε να μην το βρεξει?Η τιμη της ειναι εξαιρετικη εφοσον ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη και δεν υπαρχει τελωνειο.

Δημοσ.

Το σκεφτομαι σοβαρα να χτυπησω μια.Τα πανε καλα απο σκουπισμα σε γωνιες κατω απο τραπεζια πανω σε χαλια?Μην γεμισουμε παντου σημαδια.Για σφουγγαρισμα βαζουμε εμεις φαρμακο και νερο και κανει τη δουλεια η σκουπα?Καταλαβαινει οτι υπαρχει χαλι ωστε να μην το βρεξει?Η τιμη της ειναι εξαιρετικη εφοσον ειναι απο Ευρωπαικη αποθηκη και δεν υπαρχει τελωνειο.

Αστο ειδικα αν εχεις σκυλο,γατες ειναι σωτηρια...

Δεν μπορεις να φανταστεις ποση τριχα βγαζει καθε μερα που δεν φαινεται!

Για γωνιες εχει προγραμμα τοιχο τοιχο (μη σε πετυχω) οποτε παει περιμετρικα και τα μαζευει ολα (η μονη γωνια που δεν τα καταφερε ηταν μια του τζακιου επειδη δεν ηταν λειος ο ενας τοιχος αλλα ειχε εξογκωματα λογω πετρας)

Κατω απο τραπεζια,καναπεδες,καρεκλες αν χωραει ολα κομπλε,σε χαλια επισης (αν εχεις ομως χαλι με πολυ ψηλο πελο ή τεσπα με τις τριχουλες απο τιποτα ΙΚΕΑ) εκει μπορει να σταματησει αν πιασει καμια κλωστη στις βουρτσες αλλα σε μπουχαρες,περσιας,μοκετες κλπ κανενα προβλημα.

ΑΝ δεν θες να ανεβει στο χαλι κατα το σφουγγαρισμα του βαζεις το Virtual Wall ;) (εγω το αφηνω με καθαριστικο χωρις χλωριο για να το φρεσκαρω μετα το σκουπισμα) 

Εχω βαλει και στις 2 χλωρινη και καθαριστικο (δεν λεει να σφουγγαριζεις και να μην μυριζει το σπιτι καθαριοτητα) και μεχρι τωρα δεν εχω δει κατι (ειναι νωρις βεβαια αλλα στην τελικη υπαρχει ανταλλακτικο για τα παντα) αλλωστε το νερο δεν περναει απο καποιον μηχανισμο.

Αποφευγω να ανεβαζω προσφορες εδω αλλα η συγκεκριμενη κωλολεει,την Dyson και την σφουγγαριστρα την κανονικη 1 εβδομαδα τωρα δεν χρειαστηκε να την βγαλω καθολου.

• Like 2
Δημοσ.

Σωραιος πολύ αναλυτικός όπως πάντα. Να σε καλά. Πάω να βάλω χρήματα στο balance να την τσιμπήσω. Revolut δεν έχω βγάλει ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόστος για ένα γραφείο 60 τμ που το βλέπει καθαρίστρια κάθε 15 μέρες ...  απλά να μαζεύει τη σκόνη από κάτω.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόστος για ένα γραφείο 60 τμ που το βλέπει καθαρίστρια κάθε 15 μέρες ...  απλά να μαζεύει τη σκόνη από κάτω.

Εξαρταται απο τα ποσα δινεις στην καθαριστρια :P 

Αν το θες για σκονη το βαζεις σε προγραμμα (αν δεν εχεις συναγερμο) και δουλευει μονο του συγκεκριμενες ωρες και ερχεσαι και το βρισκεις καθαρο.

Αλλα και μια ωριτσα την μερα να την βαζεις κανει δουλεια.

Δημοσ.

out of stock...

Σε αυτη την τιμη λογικο...

Ποιος πηρε 10 για τις αγγελιες :P ;

Οταν το ανοιξα ειχε ακομα...

Ας κλειδωθει.

post-55446-0-03952900-1469262043_thumb.jpg

post-55446-0-61425000-1469262075_thumb.jpg

Δημοσ.

Η μεγάλη διαφορά στις σκούπες αυτής της κατηγορίας και τις (κατά πολύ) ακριβότερες είναι ότι αυτές πάνε τυχαία στον χώρο, ενώ οι ακριβές χαρτογραφούν το μέρος μετά από 2-3 σκουπίσματα και ξέρουν ακριβώς που θα πάνε να σκουπίσουν οπότε δεν χάνουν χρόνο, ούτε άσκοπα διπλά/τριπλά σκουπίσματα, αφήνοντας κάποια μέρη εντελώς ασκούπιστα.

Βέβαια οι σκούπες με χαρτογράφηση κοστίζουν περίπου στο 500ευρώ, ενώ οι άλλες 150 ευρώ το πολύ...

Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγο καιρό την ilife v5 pro που είναι παρόμοια.

Αξίζει τα χρήματα της αλλά ούτε ευρώ παραπάνω.

Όπου σκουπίζει το κάνει σωστά.

Ειναι χαμηλή σε θόρυβο.

Μπαίνει κάτω από καρέκλες και καναπέδες και δεν πέφτει από σκαλιά.

Το μεγάλο τους μείον είναι ότι δεν είναι πολύ έξυπνες.

Συχνά ξανασκουπίζουν το ίδιο μέρος ή από τύχη και μόνο αλλάζουν δωμάτιο.

Το μεγάλο τους μείον είναι ότι για να καθαρίσουν σωστά δεν πρέπει να έχει ο χώρος καλώδια λεπτά ή κουρτίνες στο πάτωμα ή τέλος πάντων κάποιο αντικείμενο που θα σκαλώσει ο μηχανισμός ρουφίγματος και θα αναγκάσει τη σκούπα να σταματήσει.

Και εγώ από την ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest την είχα πάρει κοντά στα 120 ευρώ με τα μεταφορικά.

Τα 200αρια που αναγράφει σαν αρχική τιμή είναι ψέμα.

Η σκούπα αξίζει περίπου 100-120 ευρώ.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 3
Δημοσ.

Έχω εδώ και λίγο καιρό την ilife v5 pro που είναι παρόμοια.

Αξίζει τα χρήματα της αλλά ούτε ευρώ παραπάνω.

Όπου σκουπίζει το κάνει σωστά.

Ειναι χαμηλή σε θόρυβο.

Μπαίνει κάτω από καρέκλες και καναπέδες και δεν πέφτει από σκαλιά.

Το μεγάλο τους μείον είναι ότι δεν είναι πολύ έξυπνες.

Συχνά ξανασκουπίζουν το ίδιο μέρος ή από τύχη και μόνο αλλάζουν δωμάτιο.

Το μεγάλο τους μείον είναι ότι για να καθαρίσουν σωστά δεν πρέπει να έχει ο χώρος καλώδια λεπτά ή κουρτίνες στο πάτωμα ή τέλος πάντων κάποιο αντικείμενο που θα σκαλώσει ο μηχανισμός ρουφίγματος και θα αναγκάσει τη σκούπα να σταματήσει.

Και εγώ από την ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest την είχα πάρει κοντά στα 120 ευρώ με τα μεταφορικά.

Τα 200αρια που αναγράφει σαν αρχική τιμή είναι ψέμα.

Η σκούπα αξίζει περίπου 100-120 ευρώ.

Ελπίζω να βοήθησα.

Το λεω και στο βιντεο.

Αν εχεις το σπιτι αχουρι με εμποδια παπουτσια παντου μην περιμενεις να τα σηκωσει και να τα βαλει στην θεση τους και να συνεχισει να σκουπιζει ;) 

Πρεπει να ειναι και ο χρηστης εξυπνος και οχι μονο η σκουπα.

Αρχικες τιμες δεν κοιταμε ποτε οσοι αγοραζουμε απο εξω,απο κινητα μεχρι και βιδες.

Οσο για το mapping ναι θα περασει πανω απο το ιδιο σημειο ξανα γιαυτο την αφηνεις ωρα για να καλυψει ολο τον χωρο.

120€ απο εξωτερικο τονισε το,γιατι με 120€ απο ελλαδα παιρνεις μια σβουρα με Sweefer απο κατω ;) 

• Like 2
Δημοσ.

Ρε φιλε τα reviews σου γαμανε.Τωρα βλεπω αυτο της x5 και μολις βλεπω το μαχαιρακι που ανοιγεις τις μπαταριες λεω εδω ειμαστε.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...