Fuel7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλημέρα σε όλους.Εχω 2 σκληρους NTFS Ο ενας 1Terra. και ο αλλος 500giga.Θέλω να μεταφερω τα περιεχόμενα του 500αρη στον 1τέρα.Αφου ξεκινήσω την διαδικασια επιλογης των αρχειων που θέλω ξεκινώ την μεταφορά ή αντιγραφη,απο τον ένα στον άλλο.Αυτο που μου δημιουργει προβλημα ειναι το οτι,ενω ξεκιναει την μεταφορα ή την αντιγραφη σταματάει την μεταφορα, σε ενα κουκουρουκου σημειο ή προς το τελος ,που μου ανακοινώνει οτι δεν μπορει να ολοκληρώσει την αντιγραφή ή την μεταφορά ,λογω του οτι το όνομα του αρχειου- φακέλου ειναι μεγάλο,και οτι εαν ηθελα να συνεχίσω ή να προχωρήσω επρεπε να μετονομασω το αρχειο σε κάτι μικροτερο.Επειδη οσες φορες δοκιμασα να κανω μετονομασια για την ολοκληρωση της οποιας μεταφορας αντιγραφης ,η μετονομασια μου δινει σκαρτα 7-8 χαρακτηρες αερα ονοματος με αποτελεσμα να μην μπορω ωα κανω και σωστη μετονομασια αλλα και αντιγραφη-μετακινηση. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως μπορω να κάνω πληρη μεταφορα δεδομένων απο το σκξληρο σε σκληρο χωρις να τρώω αυτο το σκαλωμα των windows και φυσικα χανοντας δεδομένα.Περιμένω τις αποψεις σαςευχαριστώ προκαταβολικά!
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Για αρχή,κάνε την μεταφορά τμηματικά. Δεύτερον,περιορίσου στους 7-8 χαρακτήρες.
SPANK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βασικά κανε το πιο απλό μετονόμασε το αρχείο που σου δημιουργεί πρόβλημα σε κατι άσχετο και μετα οταν ολοκληρωθεί η μεταφορά το μετονομάζεις παλι οπως ηταν
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 1. Χρησιμοποίησε ένα πρόγραμμα disk cloning π.χ. το todo backup και αντέγραψε τον 500άρη στο 1000άρη. Μετά με το easeus partition manager κάνε επέκταση του Partition από τα 500 στα 1000 καιείσαι έτοιμος και χωρίς προβλήματα. 2. Μπούταρε με live linux (linux lite, mint, ubuntu κτλ) και κάνε την αντιγραφή από εκεί που δεν έχει θέματα με μεγάλα ονόματα. 3. Μετονόμασε τους βασικούς φάκελους που περιέχουν τα προβληματικά αρχεία και να μην κάνεις αντιγραφή σε υποφάκελους στον 1tb αλλά στον κεντρικό φάκελο. 4. Βάλε το sync expert και βάλτο να συγχρονίσει από τον ένα δίσκο στον άλλο
stelios5 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 micos000 Ελπίζεις ότι κατάλαβε τι του γράφεις;;;;
micos000 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Τέσσερις τρόπους έδωσα. Εδώ είμαστε για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα