10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 ε μαν,βάλε ηχειάκι να σου,μας, λυθεί η απορία. Η παύλα που αναβοσβήνει,την έχω δει μόνο σε πρόβλημα με δίσκο.
pita_kontosouvli Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Με το ηχείο δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Εκτός και αν του βάλεις μη συμβατή μνήμη πχ (ή καμμένη) που αρχίζει τα πολλαπλά μπίπ.
10010010 00101110 10010001 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Ντάξει,δε βαράει μόνο στη μνήμη. Για όλα έχει ρεπερτόριο. 2
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 εχει γίνει αλλαγή των σατα και με ide δίσκο επίσης δεν είδα προκοπή. Έχει. Αλλά τα τεσταρίσματα τα κάνω εκτός κουτιού - το ηχείο είναι εντός κουτιού. Το έχω πει πολλές φορές παραπάνω. Bios και boot menu δεν μπαίνει. Ναι, μαύρη εικόνα τις περισσότερες φορές - άλλες φορές εμφανίζει και μια παύλα να αναβοσβήνει - σαν loading ένα πράγμα. Άλλο μαύρη εικόνα άλλο παύλα να αναβοσβήνει. Δεν είναι το ίδιο. Με την παυλα δεν είναι η μητρική ή έχουν πρόβλημα οι υποδοχές sata. Με μαύρη οθόνη μπορεί να είναι η μητρική.
pita_kontosouvli Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Σε dell και Hp οθόνη εμφανίζει μια μαύρη εικόνα - το απέραντο χάος. Σε eizo εμφανίζει την παύλα να αναβοσβήνει. Λες και είμαι σε cmd ας πούμε, χωρίς να γράφει βέβαια τίποτα άλλο πέρα από την παύλα. Ντάξει,δε βαράει μόνο στη μνήμη. Για όλα έχει ρεπερτόριο. Προς το παρόν μόνο σε καμμένη μνήμη και μη συμβατή μνήμη μου άρχισε τα μπιπ. κατά τα άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Σε dell και Hp οθόνη εμφανίζει μια μαύρη εικόνα - το απέραντο χάος. Σε eizo εμφανίζει την παύλα να αναβοσβήνει. Λες και είμαι σε cmd ας πούμε, χωρίς να γράφει βέβαια τίποτα άλλο πέρα από την παύλα. Προς το παρόν μόνο σε καμμένη μνήμη και μη συμβατή μνήμη μου άρχισε τα μπιπ. κατά τα άλλα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Eγώ παύλα έχω δει μόνο σε θέματα δίσκου. Με μια pci καρτούλα sata μήπως κάνει boot? Αλλαξε πάστα στο SB αν είσαι πολύ απελπισμένος. Δύσκολα να φτιάξει αλλά...
pita_kontosouvli Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Όχι ωρέ συνονόματε, σιγά μην το δοκιμάσω με pci sata. (δεν έχω εύκαιρη, αλλιώς θα το είχα δοκιμάσει ) άλλωστε με τον δίσκο που έχει μέσα τα 10, μπαίνει κανονικά. Οπότε μια χαρά δείχνει να δουλεύει το/τα σατα. 1
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Ε άστο τότε με 10άρια. Δεν το θέλει έτσι ο φίλος που το έκανες την αναβάθμιση?
pita_kontosouvli Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Τα λογιστικά προγράμματα που δουλεύει παίζουν μόνο μέχρι τα 7. Όπως και να έχει, σουτ θα φάει. Αρκεί να βρω κάποιον που το χρειάζεται για να το δώσω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα