Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα, οπως λεει και ο τιτλος ενδιαφερομαι για ενα καλο ups για ενα καταγραφικο με 4 καμερες και το ρουτερ. αυτα θα εχω πανω του ίσως αν χωρουσε να εβαζα και την τηλεοραση που την εχω απεναντι αν βαλω κανενα μεγαλο hdmi μελλοντικα...αρχικα και αυτα που θελω σιγουρα να καλυπτει πληρως ειναι το καταγραφικο, 4 καμερες που ειναι συνδεδεμενες στο καταγραφικο, το ρουτερ και καμια αλλη μιρκοσυσκευη οπως καμια συσκευη τηλεφωνου που θα εχω διπλα στο ρουτερ....
εχω μια απορια εκτος απο αυτα που κανει ενα ups, να σταθεροποιει ταση δηλαδη και τα λοιπα. οταν υπαρξει διακοπη ρευματος θα παραμενει ανοικτο? δηλαδη θα παρεχει ακομα ρευμα στις συσκευες που εχει πανω του παραδειγμα στο καταγραφικο στο ρουτερ και στις καμερες??? αυτο με ενδιαφερει κιολας πιο πολυ απο ολα.... τελος με βαση αυτα που ειπα τι προτεινετε? χρηματα max 70 ευρω το πολυ. ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Aυτη ειναι η κυρια δουλεια του ups,να δινει δηλαδη ρευμα την στιγμη που εχει κοπει η παροχη,και κατα δευτερον να σταθεροποιει την ταση.Αλλα ups το κανουν αλλα οχι.

Εσυ, για το καταγραφικο που θελεις δεν χρειαζεσαι μεγαλο ups.Διαβασε τα χαρακτηριστικα του καταγραφικου και δες την καταναλωση του.

Δημοσ.

Aυτη ειναι η κυρια δουλεια του ups,να δινει δηλαδη ρευμα την στιγμη που εχει κοπει η παροχη,και κατα δευτερον να σταθεροποιει την ταση.Αλλα ups το κανουν αλλα οχι.

Εσυ, για το καταγραφικο που θελεις δεν χρειαζεσαι μεγαλο ups.Διαβασε τα χαρακτηριστικα του καταγραφικου και δες την καταναλωση του.

στο site για το καταγραφικο, γραφει καταναλωση 15W, στις καμερες λεει καταναλωση: 1000ma (IR ON)....

το ρουτερ πόσο να καίει? λογικα όχι πολυ...αυτα που ανεφερα ειναι αυτα που θελω να εχω σιγουρα πανω στο ups τώρα αμα δεχεται και την tv που εχω απέναντι ακομα καλυτερα, αλλά καταγραφικό,καμερες (που ειναι συνδεδεμενες στο καταγραφικο και ρουτερ θελω σιγουρα πανω στο ups.)

Δημοσ.

Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να βάλεις και την τηλεόραση πάνω το κυριο είναι να κρατηθεί το σύστημα καταγραφικό ενεργό όσο πιο πολλά λεπτά γίνετε αν μπει και η τηλεόραση ο χρονος θα μειωθεί.Μετά με ένα πλό θα κάνεις τη δουλειά σου απλά θες ups που μετά τη διακοπή ρεύματος να πάιρνει μπρος μόνο του σε περίπτωση που τελειώσουν η μπαταρίες του το λέω γιατί κάποια δεν παίρνουν μόνα 

Δημοσ.

Για εμένα δεν υπάρχει λόγος να βάλεις και την τηλεόραση πάνω το κυριο είναι να κρατηθεί το σύστημα καταγραφικό ενεργό όσο πιο πολλά λεπτά γίνετε αν μπει και η τηλεόραση ο χρονος θα μειωθεί.Μετά με ένα πλό θα κάνεις τη δουλειά σου απλά θες ups που μετά τη διακοπή ρεύματος να πάιρνει μπρος μόνο του σε περίπτωση που τελειώσουν η μπαταρίες του το λέω γιατί κάποια δεν παίρνουν μόνα 

ναι αυτο που ενδιαφερει ειναι το καταγραφικο με τις καμερες και το ρουτερ να μεινουν ενεργα και στη διακοπη ρευματος...η τηλεοραση δεν με ενδιαφερει.... κυριως και για οταν απουσιαζω εκτος για διακοπες μην γινει διακοπη και φρυκαρει το καταγραφικο η ρουτερ απο καμια συνεχομενη του καλοκαιριου και δεν μπορω να κανω κατι απο μακρια που θα μαι....το θεμα τωρα ειναι τι ups κοιταω για αυτη τη δουλεια? γιατι ειμαι λιγο ασχετως με αυτα?

Δημοσ.

Το ρουτερ τίποτα έχει πολυ μικρή κατανάλωση δεν είναι κάτι το θέμα είναι το καταγραφικό και κάμερες εγώ είχα κάνει το εξής στο μαγαζί που είχαμε είχα βάλει 2 ups και τα είχα χωρίσει με τον εξής τρόπο καταγραφικό και κάμερα εισόδου που χτυπούσε και το ταμείο στο ένα ups και ρούτερ και τις υπόλοιπες 5 κάμερες σε ένα άλλο (η επιλογή η δικιά μου είχε γίνει λόγο πολλών καμερών με νυχτερινή καταγραφή)Αν θυμάμαι καλά είχα βάλει 2 Eaton 51150 που πέρναν 2 μπαταρίες μέσα και ήμουν ευχαριστημενος καθώς μόνο μια φορά με προδώσαν σε διακοπή ρεύματος 6 ωρών που έφτιαχνε η ΔΕΗ κάτι στο δύκιο.

Αμα θες να γίνει σωστη δουλειά υπάρχουν μηχανήματα μου μετράνε την κατανάλωση των συσκευων και μετά κρίνεις και αγοράζεις

Δημοσ.

Παρε ενα 500αρι και πολυ ειναι.

500 va εννοεις? και αυτο που λενε οτι παραμενει και δινει ρευμα στη διακοπη ρευματος ειναι τα line interactive? ή τα online? (γιατι τα online ειναι πανακριβα)

Δημοσ.

Τα online ειναι ακριβα και κυριως για επαγγελματικη χρηση.

Βρες ενα line interactive το οποιο να προσεξεις να ξανα αναβει μονο του οταν ερθει το ρευμα και εχουν τελειωσει οι μπαταριες.

500αρι ισον 500va οπως ειπες.

Δημοσ.

Τα online ειναι ακριβα και κυριως για επαγγελματικη χρηση.

Βρες ενα line interactive το οποιο να προσεξεις να ξανα αναβει μονο του οταν ερθει το ρευμα και εχουν τελειωσει οι μπαταριες.

500αρι ισον 500va οπως ειπες.

πως θα το προσεξω αυτο που λες? πριν το αγορασω εννοω....

Δημοσ.

Εγώ στο κατάστημά μου έχω καταγραφικό με 5 κάμερες, το ρούτερ και και 15'' οθόνη 

πάνω σε αυτό το ups:

http://www.e-shop.gr/powertech-pt-850-line-interactive-ups-850va-510w-p-PER.664356

Και τώρα θέλω να κάνω κάτι άλλο.. τις κάμερες να τις συνδέσω σε αυτό το ups τροφοδοτικό που έχει δικιά του μπαταρία :  

https://www.emimikos.gr/KASMAN/KAS-DC120810B/

και το καταγραφικό με το ρούτερ και την οθόνη πάνω στο ups ..

Δημοσ.

Εγώ στο κατάστημά μου έχω καταγραφικό με 5 κάμερες, το ρούτερ και και 15'' οθόνη 

πάνω σε αυτό το ups:

http://www.e-shop.gr/powertech-pt-850-line-interactive-ups-850va-510w-p-PER.664356

Και τώρα θέλω να κάνω κάτι άλλο.. τις κάμερες να τις συνδέσω σε αυτό το ups τροφοδοτικό που έχει δικιά του μπαταρία :  

https://www.emimikos.gr/KASMAN/KAS-DC120810B/

και το καταγραφικό με το ρούτερ και την οθόνη πάνω στο ups ..

αυτο της powertech ειναι καλο? απο την εμπειρια σου τουλαχιστον? γιατι διαβαζω πολλους που λενε μονο apc και κοιτουσα τωρα ενα της apc http://www.e-shop.gr/apc-back-ups-500va-bx500ci-iec-p-PER.701341

σε διακοπη ρευματος ποση ωρα κραταει με την μπαταρια του το powertech που ειπες?

οσον αφορα το δευτερο που λες οτι θες να κανεις τωρα, ενδιαφερον ακουγεται αλλα για αρχη θα παρω ενα ups να βαλω πανω του καταγραφικο και ρουτερ και βλεπουμε μελλοντικα....

Δημοσ.

Κοίτα σαν τα APC δεν έχει...αλλά και αυτά αξιόπιστα είναι...2 έχω, ένα στο καταγραφικό και ένα στο pc .

2,5 χρόνια τα έχω και δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ...περίπου 2 ώρες την ημέρα και την νύχτα 1 γιατί είναι ανοιχτά τα υπέρυθρα led και τραβάνε ρεύμα... εντάξει για μια μικρή διακοπή ρεύματος μια χαρά είναι..

Ενώ αν τα βάλεις χωριστά έτσι όπως θέλω να το κάνω και εγώ λογικά θα κρατήσουν 3 ώρες καιιιι.........

στην αρχή είχα πάρει κάτι κινέζικα δεν ήξερα και μου τα πάσαραν ..στον χρόνο τα πέταξα..

Ναι αυτο που λέω με το τροφοδοτικό είναι καλό γιατί δουλεύει σαν ups ..μέχρι τέλος του μήνα θα το πάρω.

Δημοσ.

Κοίτα σαν τα APC δεν έχει...αλλά και αυτά αξιόπιστα είναι...2 έχω, ένα στο καταγραφικό και ένα στο pc .

2,5 χρόνια τα έχω και δεν με έχουν κρεμάσει ποτέ...περίπου 2 ώρες την ημέρα και την νύχτα 1 γιατί είναι ανοιχτά τα υπέρυθρα led και τραβάνε ρεύμα... εντάξει για μια μικρή διακοπή ρεύματος μια χαρά είναι..

Ενώ αν τα βάλεις χωριστά έτσι όπως θέλω να το κάνω και εγώ λογικά θα κρατήσουν 3 ώρες καιιιι.........

στην αρχή είχα πάρει κάτι κινέζικα δεν ήξερα και μου τα πάσαραν ..στον χρόνο τα πέταξα..

Ναι αυτο που λέω με το τροφοδοτικό είναι καλό γιατί δουλεύει σαν ups ..μέχρι τέλος του μήνα θα το πάρω.

ας πουμε για διακοπη ρευματος για 1 ωρα κραταει? τελος σε σχεση με το apc που εβαλα σε link παραπανω ποιο ειναι καλυτερο? το apc που εβαλα ή το powertech? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω πολλα απο ups (ψαχνομαι και γω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...