Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας!
αγορασα εναν μεταχειρισμενο δισκο 1tb αλλα οταν τον εβαλα στο πσ μου μου δειχνει οτι εχω 
541gb 

ξερω οτι ο δισκος παντα δεν εχει την ιδια χωριτηκοτητα απο οσο λεει αλλα τοσο πολυ δεν γινετε.
κανονικα θα επρεπε πχ να ηταν 920 gb ελευθερα.

αν υπαρχει καποια λυση για αυτο παρακαλω πειτε μου

επισης εκανα διαμορφωση σε αρχικες ρυθμισεις αλλα τιποτα

.

post-306026-0-34189300-1469224866_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Χμμ νομιζω οτι σε εκλεψε αυτος που στο δωσε...καταρχας εαν ισχυει για τα 500gb κανει μπαμ το αυτοκολλητο!! Κοιτα πως ειναι!! Δεν υπαρχει αποσο ξερω κανενας σκληρος που να μην ειναι το αυτοκολλητο σε ολη την επιφανεια πανω! Προφανως θα ξεκολλησε το παλιο αυτοκολλητο και βαλε αυτο πανω!!

Δημοσ.

Χμμ νομιζω οτι σε εκλεψε αυτος που στο δωσε...καταρχας εαν ισχυει για τα 500gb κανει μπαμ το αυτοκολλητο!! Κοιτα πως ειναι!! Δεν υπαρχει αποσο ξερω κανενας σκληρος που να μην ειναι το αυτοκολλητο σε ολη την επιφανεια πανω! Προφανως θα ξεκολλησε το παλιο αυτοκολλητο και βαλε αυτο πανω!!

αυτό που λες δεν ισχύει δες εδώ    

καλησπερα σας!

αγορασα εναν μεταχειρισμενο δισκο 1tb αλλα οταν τον εβαλα στο πσ μου μου δειχνει οτι εχω 

541gb 

ξερω οτι ο δισκος παντα δεν εχει την ιδια χωριτηκοτητα απο οσο λεει αλλα τοσο πολυ δεν γινετε.

κανονικα θα επρεπε πχ να ηταν 920 gb ελευθερα.

αν υπαρχει καποια λυση για αυτο παρακαλω πειτε μου

επισης εκανα διαμορφωση σε αρχικες ρυθμισεις αλλα τιποτα

.

τσέκαρε τον δίσκο με το hdd sentinel 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Γεια σας.

Εχω ενα δισκο (2Τ) οπου μεσα εχει αρχεια βιντεο, φωτογραφιες και εγγραφα.

Ο δισκος τα εχει παιξει. Εχει προβλημα.

Το CrystalDiskInfo αλλα και αλλα προγραμματα που εχω δοκιμασει το επιβεβαιωνουν,

Μπορω να αντιγραψω αρχεια προς τον δισκο, αλλα με ταχυτητα μονο 5 ΜΒ/s (αν βγαλω τον δισκο απο το κουτι και τον συνδεσω απευθειας στο κουτι του υπολογιστη (SATA) η ταχυτητα φτανει τα 10ΜΒ/s) ενω παλαιοτερα, οταν ο δισκος ηταν υγιεις, αντεγραφα με 25-30 ΜΒ/s.

Απο τον προβληματικο δισκο προς αλλο δισκο, αντιγραφω με ταχυτητα 20-25ΜΒ/s.

Ομως, και εδω ειναι το μεγαλο προβλημα, δεν μου αντιγραφει ολα τα αρχεια.

Για παραδειγμα, εχω σε ενα φακελλο με 10 ταινιες. Ενω η αντιγραφη ξεκιναει.. σταματαει.

Δεν μπορει να αντιγραψει ολες τις ταινιες. Αν παω να τις αντιγραψω μια μια και παλι θα αντιγραψει μονο καποιες απο αυτες. Στις αλλες, ενω η αντιγραφη ξεκιναει, μετα απο λιγο σταματαει.

Εχω δοκιμασει να κανω αντιγραφη προς διάφορους δισκους (SSD, σε κουτια με η χωρις ρευμα, με USB 2-3, μεσω δικτυου κ.α)

Τις ταινιες που δεν μπορει να αντιγραψει, τις παιζει. Ειτε μεσω υπολογιστη ειτε μεσω media player η αναπαραγωγη γινεται κανονικα.

Εχω δοκιμασει επιδιορθωση του δισκου με τα windows.

Εχω κανει ανασυγκροτηση.

Το προβλημα δεν λυνεται.

Υπαρχει καποιο προγραμμα, η κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω, ωστε να μπορεσω να παρω τα αρχεια απο τον προβληματικο δισκο και να τα περασω σε εναν νεο, πριν τα παιξει εντελως;

Δημοσ.

φορματ εκανες?

Μα αμα κανω φορματ θα χασω ο,τι αρχεια εχει μεσα ο δισκος.

Εγω θελω να τα σωσω.

Δεν με ενδιαφερει να σωσω τον δισκο.

Δημοσ.

Γεια σας.
Εχω ενα δισκο (2Τ) οπου μεσα εχει αρχεια βιντεο, φωτογραφιες και εγγραφα.
Ο δισκος τα εχει παιξει. Εχει προβλημα.
Το CrystalDiskInfo αλλα και αλλα προγραμματα που εχω δοκιμασει το επιβεβαιωνουν,
Μπορω να αντιγραψω αρχεια προς τον δισκο, αλλα με ταχυτητα μονο 5 ΜΒ/s (αν βγαλω τον δισκο απο το κουτι και τον συνδεσω απευθειας στο κουτι του υπολογιστη (SATA) η ταχυτητα φτανει τα 10ΜΒ/s) ενω παλαιοτερα, οταν ο δισκος ηταν υγιεις, αντεγραφα με 25-30 ΜΒ/s.
Απο τον προβληματικο δισκο προς αλλο δισκο, αντιγραφω με ταχυτητα 20-25ΜΒ/s.
Ομως, και εδω ειναι το μεγαλο προβλημα, δεν μου αντιγραφει ολα τα αρχεια.
Για παραδειγμα, εχω σε ενα φακελλο με 10 ταινιες. Ενω η αντιγραφη ξεκιναει.. σταματαει.
Δεν μπορει να αντιγραψει ολες τις ταινιες. Αν παω να τις αντιγραψω μια μια και παλι θα αντιγραψει μονο καποιες απο αυτες. Στις αλλες, ενω η αντιγραφη ξεκιναει, μετα απο λιγο σταματαει.
Εχω δοκιμασει να κανω αντιγραφη προς διάφορους δισκους (SSD, σε κουτια με η χωρις ρευμα, με USB 2-3, μεσω δικτυου κ.α)
Τις ταινιες που δεν μπορει να αντιγραψει, τις παιζει. Ειτε μεσω υπολογιστη ειτε μεσω media player η αναπαραγωγη γινεται κανονικα.
Εχω δοκιμασει επιδιορθωση του δισκου με τα windows.
Εχω κανει ανασυγκροτηση.
Το προβλημα δεν λυνεται.
Υπαρχει καποιο προγραμμα, η κατι αλλο που θα μπορουσα να κανω, ωστε να μπορεσω να παρω τα αρχεια απο τον προβληματικο δισκο και να τα περασω σε εναν νεο, πριν τα παιξει εντελως;

αυτο που υποθετω ειναι οτι οταν κανεις copy το αρχειο χτυπαει στα ελλατωματικα σημεια και για αυτο δεν αντιγραφει το αρχειο.μπορει να ειναι 2-3 σημεια μονο αλλα το copy Δεν θα γινει.αντιθετα οταν παιζεις την ταινια απλα η ταινια το πολυ να κανει ενα μικρο jump στο χαλασμενο σημειο που θα ειναι 1-2 secs.δεν νομιζω να μπορεις να κανεις πολλα αν υπαρχουν bad sectors σε εκεινα τα σημεια.υπαρχουν καποια προγραμματα που τα διορθωνουν αλλα εχω αμφιβολιες οτι θα παρεις αρχεια απο εκει.

Δημοσ.

τοτε με υπομονη και προσευχες copy paste ενα ενα τα αρχεια.

Τι προσευχες.. τι σταυρους.. τι τεμεναδες... τι σφαλιάρες.

Και ενα ενα που το κανω, (καποια απο αυτα) και παλι δεν τα αντιγραφει..

Σας ευχαριστω πολυ παιδια για την ανταποκριση.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...