Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Mi5 το εχει φιλος μου που δεν ασχολειτε με κινητά δεν ειναι κλεμμένο το βρήκε κάτω γιαυτο και λεω ΜΠΟΡΕΙ να μου το πουλήσει δεν το πουλάει κανονικά ... Τωρα για το 5s και εγω σκέφτομαι γιατι πουλάνε σφραγισμένα 230-250 € τα 16GB αλλα μου εχει κάτσει και στο μάτι το Mi5 αν τον ψησω να μου το πουλήσει αλλα δεν εχει ελληνικό μενού ουτε τιποτα

Δημοσ.

Λογω δουλειας,λογω του οτι δεν σε πολυενδιαφερει να ασχοληθεις,λογω οτι ετσι εχεις μαθει παρε το iphone 5s και τελειωσες.

Αφθονα ανταλλακτικα για οτι κι αν παθει,μεγεθος που δεν θα σε ξενισει,γρηγορο κτλ. αλλα ενα μεγαλο μειον που εχει ειναι η αυτονομια του.Ειδικα μεταχειρα θα εχει κανει και τους κυκλους της η μπαταρια και θα εισαι παλι με το αγχος.

Παντως για την χρηση που το θες κι ενα κινητο των 150 ευρω σου κανει.Π.χ. ενα Huawei P9 lite.

Αλλα στον χρονο περισσοτερο θα αντεξει ενα κινητο που καποτε ηταν ναυαρχιδα.

Για πιο λογο θεωρεις οτι θα αντεξει περισσοτερο καιρο ενα 5s απο p9lite?

Επιπλεων χρηση ιντερνετ και οθονη 4(που ειναι αρκετα μικροτερη απο ολες τις υπολοιπες 4αρες τις αγορας λογο αναλογιας πλευρων) ειναι ταλαιπωρια...

Δημοσ.

Για πιο λογο θεωρεις οτι θα αντεξει περισσοτερο καιρο ενα 5s απο p9lite?

Επιπλεων χρηση ιντερνετ και οθονη 4(που ειναι αρκετα μικροτερη απο ολες τις υπολοιπες 4αρες τις αγορας λογο αναλογιας πλευρων) ειναι ταλαιπωρια...

Δεν προσπαθω να προτεινω συμφωνα με τις δικες μου αναγκες και προτιμησεις.Αν το εκανα σιγουρα η τελευταια μου επιλογη θα ηταν το iphone.

Ο λογος που θεωρω οτι μια ναυαρχιδα εστω και πιο παλια αντεχει πιο πολυ στον χρονο ειναι γιατι σε αυτες δινουν πιο πολλες αναβαθμισεις.Κι ενα iphone 5s θα λαβει καποιες ακομα σιγουρα.

Επισης το παλικαρι εχει μαθει με iphone και δεν θα τον ξενισει,οσο κι αν θεωρω κακη επιλογη το 5s λογω κακης αυτονομιας και μικρης οθονης.

Δημοσ.

Ειναι μια ενδειξη οι αναβαθμισεις αλλα κατα την γνωμη μου σε casual user δεν ειναι απαραιτητο.

Το p9lite πιστευω πως θα παρει τουλαχιστων αλλη μια (αν κρινω απο το p8lite lollipop->marshmallow) οποτε πιστευεις ενα κινητο με nougat θα ειναι εντελως obselete σε μια τριετια?

Και για το παιδι θα συμφωνησω πως η μεταβαση ισως τον ξενισει αρχικα(να πουμε 2-3 μερες?βδομαδα?ακομα κ μηνα αν θελεις..

Την μικρη αυτονομια κ μικρη οθονη θα τον ενοχλουν καθολη την διαρκεια χρησης του(ας πουμε 3ετια μιας κ θελει να εξαντλησει την ωφελιμη διαρκεια ζωης του κινητου).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...