Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ειμαι μάγειρας στο επάγγελμα και τωρα εχω αρχίσει την πρακτική μου βρίσκομαι σε Νησί εχω τεράστιο θεμα με το κινητό,το κινητό μου ειναι το iPhone 4s δεν πολυ ασχολιόμουν με το κινητό είχα τον υπολογιστή στην Αθηνα και εκανα απλά πραγματα λίγο Facebook έως εκει τα ίδια κανω και τωρα βασικά χαζεύω λίγο μετα την δουλειά εχω μεγαλο θεμα όμως γιατι τελειώνει πολυ γρήγορα η μπαταρία και τον τελευταίο καιρο κλείνει εφαρμογές μονο του κολλάει και ειμαι με ενα φορτιστή στο χερι ψάχνω για ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ κινητό σε αυτα τα λεφτα τα μόνα που εχω κοιτάξει και με ενδιαφέρουν ειναι το iPhone 5s και το Samsung Galaxy s6 edge τα εχω βρει τωρα σε αυτήν την τιμη απο παιδιά του forum πληρώνομαι 4 Αυγούστου οποτε μέχρι τότε ειμαι στο ψάξιμο,τι πιστεύεται οτι θα ήταν καλύτερο και θα κρατήσει κάποια χρόνια ? τα Samsung καλα μεν δεν είχα ποτε Android κινητό και εχω συνηθίσει το IOS σαν λογισμικό αλλα βλεπω οτι στα Samsung πέφτουν πολυ γρήγορα οι τιμες για πιο λόγο ? και όλοι όταν βγει ενα καινουργιο κοιτάνε να το αναβαθμίσουν μου έχουν πει οτι με τον καιρο χαλάνε αρχίζουν κολλάνε κτλπ κτλπ ... Δεν θελω να μπω στην περιπέτεια να παρω ενα κινητό και να θεο κολλάει παλι ... Και η μπαταρία πχ εδω που ειμαι κανει υπερπροσπάθεια να βρει σήμα για να μπαίνω στο Internet δεν ξερω αν θα καλυτερέψει αυτο με την αγορά καινούργιας συσκευής αλλα βλεπω οτι χαλάει πολυ μπαταρία στην αναζήτησή 3G σήμα ... Εσεις τι λέτε ψάχνω ουσιαστικά ενα μεταχειρισμένο κινητό που να μπορώ να σερφάρω άνετα και να μην τελειώνει η μπαταρία όσο δουλεύω και το εχω στην τσέπη .... Θα πηγαίνατε καπου αλλου σε αυτα τα λεφτα ? δεν ασχολήθηκα ποτε τόσο πολυ με τα κινητά οποτε δεν ξερω που να καταλήξω και ζητάω την βοήθεια σας !

Δημοσ.

iPhone 5s με κανένα 220αρι max και εισαι μια χαρα,θα πάρει και iOS 10 απο Σεπτέμβριο-Οκτωμβριο άρα θα έχεις συσκευή που θα ειναι μες στα πράγματα για κανένα δυο χρόνια ακόμα,στο λέω κυρίως λόγω του ότι εισαι συνηθισμένος σε iOS η αλλαγή σε android μπορεί να σου φανεί αρκετά περίεργη με αποτέλεσμα να μην μείνεις ικανοποιημένος και να θες να αλλάξεις παλι συσκευή κάτι που θα σου κοστίσει γιατί όντως το κακό με τα Samsung και γενικώς οι android συσκευές χάνουν πολυ πιο γρήγορα την μεταπωλητική τους αξία απο οι συσκευές τις Apple για λόγους όπως πχ του ότι οι idevices παίρνουν για περισσότερο καιρο αναβαθμίσεις που τις κρατούν <<αξιόμαχες>> απο ότι τα android,τα επερχόμενα μοντέλα/αντικαταστάτες των android συσκευών βγαίνουν σε καταιγιστικούς ρυθμούς συγκριτικά με τις iOS κλπ κλπ...

Δημοσ.

Αν θες κινητο με δυναμη, καλη αυτονομια και μικρη οθονη (μικρη,οχι μινιατουρα να σου βγουν τα ματια οπως στο 5s,οπου με τις μπεζελαρες του ειναι λες και εχει 5αρα οθονη) βαλε αλλα 15 ευρω και για εμενα παρε καινουργιο το Ζ5 compact..Επισης το 5s εχει χαλια αυτονομια 

Με το Ζ5c θα εχεις και πολυ καλη καμερα να βγαλεις καμια φωτο της προκοπης,στερεο ηχεια,ειναι αδιαβροχο,παιρνει επεκταση μνημης !!!

Το s6 δεν το βρισκω τοσο καλη περιπτωση για εσενα μιας και θα το παρεις μεταχειρισμενο και δεν εχει καλη αυτονομια και επισης το λογισμικο του ισως σε ξενερωσει λιγο!!

Για εμενα πολυ καλη περιπτωση το Ζ5c και πιστευω θα σε καλυψει σε ολα

Δημοσ.

Ειδα το Sony z5c που μου λες δεν ξερω δεν με τρελαίνει και το Menu μονο που το βλεπω εχω πονοκέφαλο σαν κινητό και χαρακτηριστικά καλο φαινεται απο τις αξιολογήσεις δεν βγάζεις άκρη εχει και θετικές και αρνητικές ... Θα περιμένω κιαλλες απαντήσεις γιατι οτι και να μου προτείνουν τωρα απο το iPhone το 4s θα ειναι πολυ καλύτερο απλά ψάχνω για το καλύτερο στα λεφτα που διαθέτω

Δημοσ.

Προφανως και δεν θα μεινεις μονο στην δικη μου προταση..

Δεν ξερω τι θα προτεινουν τα παιδια,παντως για εμενα το 5s ειναι κακη αγορα και το καλυτερο μικρο ειναι το z5c και ειναι ταμαμ για την περιπτωση σου..

Αν θες να δεις τι ψαρια πιανει το κινητο,δες και κανα σοβαρο review στο youtube... απο αξιολογησεις στο σκρουτζ μην περιμενεις προκοπη

Δημοσ.

Κατα πρωτων, 300 ευρω ειναι αρκετα χρηματα, γιατι να πας σε μεταχειρισμενο?

Καταδευτερων,

Θελεις μεγαλη μπαταρια?

Μεγαλη οθονη?

Εγω θα λεγα να κοιταξεις κ το xiaomi note 3 pro 3/32 το βρισκεις απο Ελλαδα στα ~210 απο αγγελιες (σφραγισμενο) και απο καταστηματα ~240, απο κινα στο 170ευρω.

Εαν κανεις μια παραχωρηση στα

Μεγαλη μπαταρια, καρτα sd,ραδιο, λιγο μικροτερη οθονη κοιτας στα 210 το nexus 5x η στα 250 το 32αρη.

Τελος εαν θελεις και microsd κοιτας στα huawei p9lite στα 190 η lg flex2 στα 230.

Οποιοδηποτε απο τα παραπανω θα ειναι ετη φωτος καλυτερο απο το 5ετιας κινητο που ηδη εχεις.

Ως δυναμη cpu/gpu

Flex2->~xiaomi note 3 pro~->nexus 5x-->p9lite.

Ως αυτονομια

Xiaomi note 3 pro-> και τα υπολοιπα θα ειναι λιγο πολυ στα ιδια με πιθανοτατα δευτερο το p9lite.

Υ.γ Το xiaomi/flex2/5x θα ειναι πιθανοτατα στα ιδια με το s6 που σκεφτοσουν..

Δημοσ.

Το Xiaomi Mi5 λεει τιποτα ? το βρήκε ένας γνωστός μου κάτω με κουτί και τα καντα αμα τον ψησω να μου το πουλήσει αξιζει ? δεν ξερω δεν με τρελαίνει ρε παιδιά τόσο η ιδεα να φύγω απο το IOS γιατι το εχω συνηθίσει προς το παρον απλά ακουω συμβουλές και ψάχνομαι για τα κινητά που μου λέτε

Απλά κοιτάω για μεταχειρισμένα γιατι στην Ροδο που ειμαι δεν πιστευω να βρω και τιποτα αξιόλογο απο θεμα τιμών και κινητών + οτι μεταχειρισμένο μπορώ να βρω κάτι πιο ακριβό που Πουλιέται πιο χαμηλά λόγω του οτι ειναι μεταχειρισμένο αυτο ειναι το σκεπτικό μου το Xiaomi το κοίταξα καλο φαινεται αλλα και για αυτο βλεπω κάτι αρνητικά σχόλια οπως οτι πιάνει σήμα οποτε το θυμηθει και δεν εχει καλη κάμερα

Δημοσ.

Αυτο με το σημα(περα απο την αναμενομενη ελλειψη της 800αρας μπαντας) δεν το χω πετυχει πουθενα.

Ναι, η καμερα ειναι οντως μετρια, λογικα ομως θα ειναι καλυτερη απο του 4s σου.

Οσο για το mi5 στα 3 κατοσταρικα προσωπικα θα το σκεφτομουν για αγορα.Στα ~350 μαλλων οχι γιατι το το one plus three βγαινει στα 400.

Οσο για την ροδο, τα σκρουτζομαγαζα στελνουν παντου.

Δημοσ.

Το Mi5 ΜΠΟΡΕΙ να μου το πουλήσει 200€ του κουτιού κάτω το εχει βρει ετσι και αλλιως ... Αλλα δεν ειναι και σίγουρο δεν ξερω τα φοβάμαι τα κινεζικά γιατι κοιτάζω πιο πολυ σε Samsung και iPhone που ειναι απο τις κορυφαίες του χώρου ... Θα περιμένω κιαλλες προτάσεις εχω χρόνο μέχρι της 4 Αυγούστου θα το μελετήσω θα προσπαθησω να παω να δω τα κινητά απο κοντα να τα δουλέψω λίγο και θα δείξει ! Περιμένω κιαλλες προτάσεις

Το Mi5 πάντως ειναι εκπληκτικό απλά με μπέρδεψε πολυ όταν το έπιασα στα χέρια μου δεν εχει Ελληνικά και δεν ξερω αν εχει τον κωδικό απο το Play Store και γενικά του κινητού ... Είχε ενα χαρτάκι με ενα Mail και ενα κωδικό αλλα δεν το ψαχούλεψα αρκετά για να δω τι παίζει ... Τι γινεται αν δεν έχουμε τον κωδικό ξεκλειδώνει κάπως ? το κινητό παίζει να ειναι αχρησιμοποίητο απλά έχουν περάσει το Play Store με τα email τους ήταν μεσα στο κουτί του κανονικά ουτε SIM είχε μεσα ουτε τιποτα γιαυτο ειμαι σε διλημμα αν θα δουλέψει η θα θελει να σπάσεις το λογισμικό του και να περασεις αλλο και εδω που ειμαι η μόνη πρόσβαση στο ιντερνετ ειναι το κινητό μου οποτε δεν θα μπορώ να κανω κάτι και ειμαι και ανίδεος με αυτα

Δημοσ.

Τι εννοεις κατω?

Στον δρομο?

Εαν στο 200 ευρω κ δεν εχει λειτουργικο προβλημα και δεν το θες, πες του να το στειλει σε εμενα..

Το mi5 ειναι στα ιδια απο hardware με s7,g5(βασικα ολες τις φετινες ναυαρχιδες).

Μπορει να παιδευτεις λιγο με το λειτουργικο αλλα με λιγη επιμονη θα τα καταφερεις.

Δημοσ.

Το Mi5 στα 200ευρω ειναι τσαμπα. Βεβαια και εγω ετσι οπως τα διαβαζω πιο πολυ για κλεμμενο μου ακουγεται(ουτε αποδειξη αγορας πχ)και δεν ειμαι υπερ τετοιων αγορων(οπως και οι περισσοτεροι νομιζω).

Αν ειναι αγορασμενο κανονικα απο καταστημα/γνωστο site με την αποδειξη του και φυσικα δεν εχει προβληματα ειναι τιμη σοκ για το εν λογω κινητο. Αλλα τα 200ευρω παρα ειναι χαμηλα.

• Like 1
Δημοσ.

Το Mi5 βλέπω στο kimovil έχει 300€ στο banggood - http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi5-32gb

Μεταχειρισμένο, εντάξει 250€ θα το έδινα, 200€ είναι πολύ χαμηλά, αλλά ο φίλος μας λέει 200€ μπορεί και να του το πουλήσει, άρα το δίνει πιο ψηλα.

Δημοσ.

Λογω δουλειας,λογω του οτι δεν σε πολυενδιαφερει να ασχοληθεις,λογω οτι ετσι εχεις μαθει παρε το iphone 5s και τελειωσες.

Αφθονα ανταλλακτικα για οτι κι αν παθει,μεγεθος που δεν θα σε ξενισει,γρηγορο κτλ. αλλα ενα μεγαλο μειον που εχει ειναι η αυτονομια του.Ειδικα μεταχειρα θα εχει κανει και τους κυκλους της η μπαταρια και θα εισαι παλι με το αγχος.

Παντως για την χρηση που το θες κι ενα κινητο των 150 ευρω σου κανει.Π.χ. ενα Huawei P9 lite.

Αλλα στον χρονο περισσοτερο θα αντεξει ενα κινητο που καποτε ηταν ναυαρχιδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...