Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από αφαίρεση malware του υπολογιστή μου.Χρησιμοποιώ ένα antimalware program το οποίο λέγετε UnHackMe το έχω ένα μήνα βρήκε κάποια malware τα έσβησε κανένα πρόβλημα όμως χθες μου βρήκε malware το οποίο μου έκανε ζημιά στα windows τώρα δεν ξέρω εαν η ζημιά έγινε απο τo πρόγραμμα η από το malware.

Μου διέγραψε ένα αρχείο όνομα svchost.exe το βρήκε σαν μαλισιους μολυσμένο δεν έχω ιδέα τι είναι αυτο το αρχείο, αλλά μου διέγραψε αρχεία των windows 7.

Δεν μπορώ να δω την τρέχουσα σύνδεση μου ουτε στη γραμμή εργασιών ούτε στον πίνακα ελέγχου μου το βγάζει κόκκινο οτι δεν υπαρχουν συνδέσεις εν το μεταξύ συνδέομαι κανονικά στο ινερνετ.

Μου έκανε ζημιά και στις υπογραφές των αρχείων των windows και σε κάποιες άλλες υπηρεσίες των windows θα ανεβάσω φωτογραφίες για να σας βοηθήσω μπας και καταλάβουμε τι έγινε 

Φώτο απο το UnHackMe Removal Logs 

έχω κανει με κόκκινο να δείτε τι ακριβώς έσβησε απο τα windows 

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

Φωτογραφία από το πρόβλημα στο δίκτυο 

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron2

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που δημιουργήθηκε από αφαίρεση malware του υπολογιστή μου.Χρησιμοποιώ ένα antimalware program το οποίο λέγετε UnHackMe το έχω ένα μήνα βρήκε κάποια malware τα έσβησε κανένα πρόβλημα όμως χθες μου βρήκε malware το οποίο μου έκανε ζημιά στα windows τώρα δεν ξέρω εαν η ζημιά έγινε απο τo πρόγραμμα η από το malware.

Μου διέγραψε ένα αρχείο όνομα svchost.exe το βρήκε σαν μαλισιους μολυσμένο δεν έχω ιδέα τι είναι αυτο το αρχείο, αλλά μου διέγραψε αρχεία των windows 7.

Δεν μπορώ να δω την τρέχουσα σύνδεση μου ουτε στη γραμμή εργασιών ούτε στον πίνακα ελέγχου μου το βγάζει κόκκινο οτι δεν υπαρχουν συνδέσεις εν το μεταξύ συνδέομαι κανονικά στο ινερνετ.

Μου έκανε ζημιά και στις υπογραφές των αρχείων των windows και σε κάποιες άλλες υπηρεσίες των windows θα ανεβάσω φωτογραφίες για να σας βοηθήσω μπας και καταλάβουμε τι έγινε 

Φώτο απο το UnHackMe Removal Logs 

έχω κανει με κόκκινο να δείτε τι ακριβώς έσβησε απο τα windows 

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron_

Φωτογραφία από το πρόβλημα στο δίκτυο 

Chiomegarhosigmaf%20tautaulambdaomicron2

κανε μια επιδιόρθωση των windows και πιστεύω θα είσαι οκ μην εμπιστεύεσαι οποιοδήποτε πρόγραμμα ..

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα Format και να να αγοράσεις ένα καλό Antivirus πρόγραμμα (για παράδειγμα το Kaspersky) ώστε την επόμενη φορά να είναι ασφαλή και τα αρχεία σου αλλά και το σύστημα αρχείων του ΛΣ.

Δημοσ.

κανε μια επιδιόρθωση των windows και πιστεύω θα είσαι οκ μην εμπιστεύεσαι οποιοδήποτε πρόγραμμα ..

Θα κάνω μια επιδιόρθωση μέσω USB θα δω πως θα πάει και αν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα θα κάνω φορματ 

έχεις δίκιο στο να μην εμπιστεύομαι κάποιο πρόγραμμα το malwarebytes χρησιμοποιούσα και έτυχε να βάλω αυτό το UnHackMe 

μάλλον εκεί την πάτησα ευχαριστώ για την απάντηση 

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις ένα Format και να να αγοράσεις ένα καλό Antivirus πρόγραμμα (για παράδειγμα το Kaspersky) ώστε την επόμενη φορά να είναι ασφαλή και τα αρχεία σου αλλά και το σύστημα αρχείων του ΛΣ.

Το Avast internet security χρησιμοποιώ γιατί είναι πολύ ελαφρύ στο pc μόνο παιχνίδια παίζω και για αυτό έχω το Avast.

To kaspersky δεν είναι λίγο βαρύ ? Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα κάνω μια επιδιόρθωση αλλα μην είναι μολυσμένο το pc γιατι τσάμπα θα την κάνω 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για antimalware πρόγραμμα, βάλε το malwarebyte's. Μετά την επιδιόρθωση κατέβασε το eset online scanner και τρέξτο μήπως βρει κάτι.

Δημοσ.

Για antimalware πρόγραμμα, βάλε το malwarebyte's. Μετά την επιδιόρθωση κατέβασε το eset online scanner και τρέξτο μήπως βρει κάτι.

Φίλε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πριν την επιδιόρθωση έκανα scan από malwarebytes /HtimanPRO free gia 30days /spybot /adwcleaner/Rkill/Kaspersky TDSSKiller δεν βρήκαν τίποτα. Επίσης όλα αυτά τα έκανα και μετά, το pc δουλεύει μια χαρά δεν έχουν βρει κατι.Το svchost.exe μπορείτε να μου πείτε τι είναι?Είναι αρχείο των windows το οποίο στη δικιά μου περίπτωση μολύνθηκε και μου έκανε ζημιά στα windows ? :fear:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το svchost.exe περιέχει πολλές διεργασίες των windows. Εφόσον μετά την επιδιόρθωση των windows δεν βρέθηκε κάτι και το pc λειτουργεί ok δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Το πρόγραμμα UnHackMe έσβησε σημαντικά αρχεία του συστήματος και για αυτό δεν έβρισκε το δίκτυο, το οποίο επανήλθε μετά το repair.

Δημοσ.

Το svchost.exe περιέχει πολλές διεργασίες των windows. Εφόσον μετά την επιδιόρθωση των windows δεν βρέθηκε κάτι και το pc λειτουργεί ok δεν έχεις κάτι να φοβάσαι. Το πρόγραμμα UnHackMe έσβησε σημαντικά αρχεία του συστήματος και για αυτό δεν έβρισκε το δίκτυο, το οποίο επανήλθε μετά το repair.

Ευχαριστώ φίλε Δημήτρη  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...