georgehtc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αναβαθμίσω το laptop (DELL) σε μνήμη αλλά δεν γνωριζω ποια να πάρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει 4GB και θέλω να βάλω άλλα 4GB. Σας δίνω δύο φωτό από το cpu-z. Αν μπορείτε θα ήθελα να μου δώσετε ένα link από skroutz ή από το e-shop.
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα. Θέλω να αναβαθμίσω το laptop (DELL) σε μνήμη αλλά δεν γνωριζω ποια να πάρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει 4GB και θέλω να βάλω άλλα 4GB. Σας δίνω δύο φωτό από το cpu-z. Αν μπορείτε θα ήθελα να μου δώσετε ένα link από skroutz ή από το e-shop. έπρεπε να βάλεις και printscreen από το spd
corsair04 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ότι άλλο χρειάζεσαι πες μου. εδώ είσαι ίδια δεν υπάρχει μπορείς βέβαια να ψάξεις και στο skroutz θες μνήμη σε αυτά τα χαρακτηριστικά · Τύπος: DDR3 SODIMM · Voltage: 1.5V · Speed Spec: PC3-10666 · Συχνότητα: 1333MHz · Module Size: 4GB · Timings: 9-9-9-24 2
georgehtc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα την πάρω από το e-shop που βγαίνει και 5€ φθηνότερα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα