Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Ποια 200€? Μα δεν σκεφτομουν ψυγεια <45mm...Επειδη μου ειπανε τα παιδια οτι τα 2m head pressure ειναι λιγα για 2 ψυγεια και 2 waterblocks (για αρχη 1 waterblock και 1 ψυγειο) σκεφτηκα το 5,25 single bayer/reservoir με 2 αντλιες που εχει και παρα πολυ καλη τιμη σε σχεση με ελληνικα καταστηματα... Edit: Εχετε δικιο ολοι διοτι και σε αλλαγη συστηματος το watercooling system δεν αλλαζει(εκτος αν παθει ζημια) Συνεπως κατεληξα στο http://www.ncix.com/detail/xspc-d5-photon-170-glass-75-91744.htm#CustomerReviews Η φτιαχνεις κατι που να σου αρεσει (και να εχει αποδοση φυσικα) και να αξιζει το κοπο αλλιως δεν το φτιαχνεις καθολου...!!! Στα λογια μου ερχεσαι αν φτιαξεις κατι καντο σωστα , αν εχεις υπομονη μην αποριπτεις τα μτχ θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα , ειδικα τα ψυγεια /cpu block ειναι κατι που πρακτικα δεν χαλαει (εχω ψυγειο 6 χρονια που ακομα δεν εχει κανενα θεμα ) πρατικα οι διαφορες με πιο νεα ψυγεια ειναι ελαχιστες οποτε και λιγο παλιοτερο να βρεις αν παιζει κοντα στην μιση τιμη απο το καινουργιο το περνεις με κλειστα ματια ΠΧ πηρα Αlphacool UT60 360 40 ευρω (εχω παρει 2 σε αυτη την τιμη ) καινουργιο ελλαδα επαιζε κοντα στο 100αρικο (κοντα στα 95 γερμανια) με τετοιες ευκαιριες γλυτωνεις αρκετα λεφτα εγω ηδη αμεσως αμεσως κερδισα 120 ευρω σχεδον, αμα ψαξεις θα βρεις και αλλα , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Στα λογια μου ερχεσαι αν φτιαξεις κατι καντο σωστα , αν εχεις υπομονη μην αποριπτεις τα μτχ θα γλυτωσεις αρκετα λεφτα , ειδικα τα ψυγεια /cpu block ειναι κατι που πρακτικα δεν χαλαει (εχω ψυγειο 6 χρονια που ακομα δεν εχει κανενα θεμα ) πρατικα οι διαφορες με πιο νεα ψυγεια ειναι ελαχιστες οποτε και λιγο παλιοτερο να βρεις αν παιζει κοντα στην μιση τιμη απο το καινουργιο το περνεις με κλειστα ματια ΠΧ πηρα Αlphacool UT60 360 40 ευρω (εχω παρει 2 σε αυτη την τιμη ) καινουργιο ελλαδα επαιζε κοντα στο 100αρικο (κοντα στα 95 γερμανια) με τετοιες ευκαιριες γλυτωνεις αρκετα λεφτα εγω ηδη αμεσως αμεσως κερδισα 120 ευρω σχεδον, αμα ψαξεις θα βρεις και αλλα , Παντως το ρεζερβουαρ πακετο με την d5 αντλια στα 145€(περιπου) ειναι καλη ευκαιρια διοτι στην Ελλαδα στα ιδια η λιγο περισσοτερα λεφτα παιρνεις πακετο αλλα με ddc αντλια και λιγο πιο μικρο ρεζερβουαρ(100 η 140) Θεωρω οτι επειδη ειμαι και καινουργιος στο Wc να παρω αυτην την ετοιμη λυση και μετα εννοειται απο τα μτχ για ψυγεια και block...Οπως και να εχει το πραμα συμφωνα με τα λεγομενα σας οι D5 ειναι σχεδον αθανατες...τα δινεις μια φορα τα χρηματα και τελείωσε το θεμα...Και οταν πω οτι θελω να κανω upgrade σε gpu waterblock και αλλο ενα ψυγειο να ξερω οτι θα μπορει να με καλυψει και οχι να τρεμω μην παρω την αντλια στο χερι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Για το αθανατες υπογραφω!!!! Εχουν περασει απο τα χερια 8-10 D5, απο οσο ξερω δεν πεθανε ουτε μια με 5-6 χρονια η παλαιοτερη στην πλατη της! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2016 Λοιπον κατεληξα σε: http://www.ncix.com/detail/xspc-d5-photon-170-glass-75-91744.htm#CustomerReviews και επειδη με πειραζε ο πλαστικος συνδεσμος θα αντικατασταθει με: http://www.e-shop.gr/xspc-d5-aluminium-screw-ring-black-p-PER.812788 Σας ευχαριστω ολους σας για τον χρονο σας και την υπομονη που δειξατε...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα