Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 http://www.ncix.com/detail/xspc-d5-photon-170-glass-75-91744.htm#CustomerReviews Συνεπως βρηκα αυτην με μεγαλυτερο ρεζερβουαρ γτ το 100αρι θα μου χτυπουσε ασχημα και d5 αντλια... Αρχικα στο loop θα μπει cpu waterblock am4 η fm2 και 360 ψυγειο και αργοτερα waterblock και στην gpu με 240 ψυγειο... Πιστευω θα με καλυψει ανετα...ετσι παιδια? Παρα πολλα λεφτα τζαμπα σε κατι τετοιο Ξαφνικα δεν βλεπω κανενα τοπ για D5 σε ελλινικο καταστημα Σε ενδιαφερει αποκλειστικα κυλινδρικο ρεζερβουαρ ? η σκεφτεσε για 5.25? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Παρα πολλα λεφτα τζαμπα σε κατι τετοιο Ξαφνικα δεν βλεπω κανενα τοπ για D5 σε ελλινικο καταστημα Σε ενδιαφερει αποκλειστικα κυλινδρικο ρεζερβουαρ ? η σκεφτεσε για 5.25? οχι το 5,25 δεν με ενδιαφερει.... Βρηκα και αυτο κατα τυχη με 80€ http://www.ncix.com/detail/xspc-ion-pump-reservoir-aluminum-7d-126015.htm specs: http://www.xs-pc.com/water-pumps/ion-pumpreservoir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 οχι το 5,25 δεν με ενδιαφερει.... Βρηκα και αυτο κατα τυχη με 80€ http://www.ncix.com/detail/xspc-ion-pump-reservoir-aluminum-7d-126015.htm specs: http://www.xs-pc.com/water-pumps/ion-pumpreservoir Μεταφορικα και τελωνειο απο αμερικη σκεφτηκες? Ψαξε απο ευρωπη πχ http://www.aquatuning.de/ Oπως ειπα παραπανω αν θελεις να κανεις ενα σωστο κυκλωμα μην ξεκινας ψαχνοντας αποκλειστικα το φτηνοτερα εγω προσωπικα θα προτιμουσα μια μτχ D5 απο το παραπανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μεταφορικα και τελωνειο απο αμερικη σκεφτηκες? Ψαξε απο ευρωπη πχ http://www.aquatuning.de/ Oπως ειπα παραπανω αν θελεις να κανεις ενα σωστο κυκλωμα μην ξεκινας ψαχνοντας αποκλειστικα το φτηνοτερα εγω προσωπικα θα προτιμουσα μια μτχ D5 απο το παραπανω Εχω ατομο στον Καναδα θα το παρει αυτος...μαζι με φορους ειναι τα 80€ που προανεφερα... Βεβαια αυτες οι ion pumps ειδα πως λειτουργουν καπως περιεργα... Γενικα σαν συστημα ειναι πολυ ομορφο και συμφωνα με τα στοιχεια της xspc αρκετα δυνατο για να με καλυψει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εχω ατομο στον Καναδα θα το παρει αυτος...μαζι με φορους ειναι τα 80€ που προανεφερα... Βεβαια αυτες οι ion pumps ειδα πως λειτουργουν καπως περιεργα... Γενικα σαν συστημα ειναι πολυ ομορφο και συμφωνα με τα στοιχεια της xspc αρκετα δυνατο για να με καλυψει... αν δεν του φέρει στη βαλίτσα του πάλι τελωνείο έχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει Ξανά λέω εγώ προσωπικά αν και τα περισσότερα combo res-pump πέρασαν από τα χέρια μου την d5 δεν την άλλαζα με τίποτα, αυτή την στιγμή έχω αντλία που δουλεύει σχεδόν 24/7 τουλάχιστον μια 8ετια Το 80 %τον combo είναι πάνω σε κάποια υλοποίηση της dc-lt αντλία παίζοντας με κάτι σαν top αλλάζουν προς τα πάνω συνήθως τα νούμερα ροής αλλά και πίεσης, βέβαια εκτός από ένα dual bay res-pump combo της XSPC όλα τα υπόλοιπα ο θόρυβος που παράγουν για τα αυτιά μου ήταν ενοχλητικός (και μιλάω για 1 εβδομάδα τουλάχιστον μετά το στήσιμο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχω αέρα μέσα στο κύκλωμα να μου προκαλεί θόρυβο) Όπως και να έχει αν θέλεις να την βγάλεις φτηνά κοίτα; να σε κάποια dual tower ψυκτρα για επεξεργαστή και καμιά accelero extreme για την κάρτα γραφικών σου Κάνοντας τσιγκουνιες στην υδροψυξη θα καταλήξεις να φτιάξεις κάτι που θα έχει ίδιες η και χειρότερες επιδόσεις με καλές αεροψυκτρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 αν δεν του φέρει στη βαλίτσα του πάλι τελωνείο έχει μεγάλη πιθανότητα να περάσει Ξανά λέω εγώ προσωπικά αν και τα περισσότερα combo res-pump πέρασαν από τα χέρια μου την d5 δεν την άλλαζα με τίποτα, αυτή την στιγμή έχω αντλία που δουλεύει σχεδόν 24/7 τουλάχιστον μια 8ετια Το 80 %τον combo είναι πάνω σε κάποια υλοποίηση της dc-lt αντλία παίζοντας με κάτι σαν top αλλάζουν προς τα πάνω συνήθως τα νούμερα ροής αλλά και πίεσης, βέβαια εκτός από ένα dual bay res-pump combo της XSPC όλα τα υπόλοιπα ο θόρυβος που παράγουν για τα αυτιά μου ήταν ενοχλητικός (και μιλάω για 1 εβδομάδα τουλάχιστον μετά το στήσιμο για να είμαστε σίγουροι ότι δεν έχω αέρα μέσα στο κύκλωμα να μου προκαλεί θόρυβο) Όπως και να έχει αν θέλεις να την βγάλεις φτηνά κοίτα; να σε κάποια dual tower ψυκτρα για επεξεργαστή και καμιά accelero extreme για την κάρτα γραφικών σου Κάνοντας τσιγκουνιες στην υδροψυξη θα καταλήξεις να φτιάξεις κάτι που θα έχει ίδιες η και χειρότερες επιδόσεις με καλές αεροψυκτρες Ωραια εχεις δικιο... Εχω καταληξει σε 2 πραματα... 1.)http://www.ncix.com/detail/ek-water-blocks-ek-xres-100-85-110542.htm 2.) http://www.ncix.com/detail/xspc-ion-pump-reservoir-aluminum-7d-126015.htm Για το 2ο θελω την γνωμη σας γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο youtube... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Απο τα 2 ισως προτιμουσα το πρωτο Βεβαια αν βαλεις και την ψυκτρα που πουλανε πλησιαζει αρκετα την τιμη res+d5 pump για τα 20 εξτρα δολαρια που ειναι η διαθορα θα προτιμουσα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Απο τα 2 ισως προτιμουσα το πρωτο Βεβαια αν βαλεις και την ψυκτρα που πουλανε πλησιαζει αρκετα την τιμη res+d5 pump για τα 20 εξτρα δολαρια που ειναι η διαφορά θα προτιμουσα αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Απο τα 2 ισως προτιμουσα το πρωτο Βεβαια αν βαλεις και την ψυκτρα που πουλανε πλησιαζει αρκετα την τιμη res+d5 pump για τα 20 εξτρα δολαρια που ειναι η διαθορα θα προτιμουσα αυτο Εν το μεταξυ ψαχτηκα λιγο με το Ion και βρηκα οτι φοραει αντλια x20 420 Ιδια με αυτο που ειναι πολυ πιο ομορφο και πολυ πιο οικονομικο...Και μαλλον θα καταληξω σε αυτο παιδια http://www.performance-pcs.com/x2o-420-single-bayres-pump.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εν το μεταξυ ψαχτηκα λιγο με το Ion και βρηκα οτι φοραει αντλια x20 420 Ιδια με αυτο που ειναι πολυ πιο ομορφο και πολυ πιο οικονομικο...Και μαλλον θα καταληξω σε αυτο παιδια http://www.performance-pcs.com/x2o-420-single-bayres-pump.html Όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις ένα σεβαστό πόσο καλύτερα πάνε σε αεροψυκτρες γιατί στηνοντας μια φτηνή υδροψυξη θα είσαι στα ίδια και χειρότερα από καλές αεροψυκτρες οπότε θα έχεις ξόδεψει σχεδόν 3πλασια λεφτά χωρίς κέρδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όπως είπα και παραπάνω αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις ένα σεβαστό πόσο καλύτερα πάνε σε αεροψυκτρες γιατί στηνοντας μια φτηνή υδροψυξη θα είσαι στα ίδια και χειρότερα από καλές αεροψυκτρες οπότε θα έχεις ξόδεψει σχεδόν 3πλασια λεφτά χωρίς κέρδος Εδω σκεφτομουν να παω στην Icebear solo με 70L/h...Τωρα μιλαμε για 6 φορες περισσοτερη ισχυ με σχεδον ιδια χρηματα... Δεν προκειται να βαλω ποτε vrm waterblock - chipset water block - memory water block.... Αντε καποια στιγμη να μπει αλλο ενα ψυγειο και ενα gpu waterblock.... Οι μεγαλες αντλιες (1500L/h) ειναι για multi block system....και με τα χρηματα που κοστιζει αυτο που προανεφερα ισα ισα περνεις ενα καλο ρεζερβουαρ στην Ελλαδα... Αν δεν υπαρχει μεχρι να την παραγγειλει το παιδι θα παω στην D5 της Ek waterblocks με το 100αρι Ρεζερβουαρ... Καποια στιγμη μολις ειναι ετοιμο το μηχανημα θα ανεβουν benchmark με θερμοκρασιες και overclock να δουμε αν ειχατε δικιο οσον αφορα την αποδοση/τιμη...(σε αλλο thread) Σας ευχαριστω ολους σας εναν προς εναν για τον χρονο που αφιερωσατε και τις συμβουλες που μου δωσατε...!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Εδω σκεφτομουν να παω στην Icebear solo με 70L/h...Τωρα μιλαμε για 6 φορες περισσοτερη ισχυ με σχεδον ιδια χρηματα... Δεν προκειται να βαλω ποτε vrm waterblock - chipset water block - memory water block.... Αντε καποια στιγμη να μπει αλλο ενα ψυγειο και ενα gpu waterblock.... Οι μεγαλες αντλιες (1500L/h) ειναι για multi block system....και με τα χρηματα που κοστιζει αυτο που προανεφερα ισα ισα περνεις ενα καλο ρεζερβουαρ στην Ελλαδα... Αν δεν υπαρχει μεχρι να την παραγγειλει το παιδι θα παω στην D5 της Ek waterblocks με το 100αρι Ρεζερβουαρ... Καποια στιγμη μολις ειναι ετοιμο το μηχανημα θα ανεβουν benchmark με θερμοκρασιες και overclock να δουμε αν ειχατε δικιο οσον αφορα την αποδοση/τιμη...(σε αλλο thread) Σας ευχαριστω ολους σας εναν προς εναν για τον χρονο που αφιερωσατε και τις συμβουλες που μου δωσατε...!!!! Δεν είναι μόνο τα λίτρα άμα ώρα που κοιτάς σε μια αντλία αλλά και η πίεση αναψωσης 2 ψυγεία cpu +gpu είναι αρκετά πάνω από το μέσο κύκλωμα Αυτό που λες με το 100 ρεζερβουαρ της ΕΚ είναι ddc αντλία όχι d5, εκεί χρειάζεσαι και την ψυκτρα που έβαλα παραπάνω, η κυρία αιτία θανάτου στις ddc (αν εξαιρέσουμε να την δουλέψεις χωρίς υγρό) είναι κομμένες πλακέτες λόγο θερμοκρασιών Δικά σου τα λεφτά οπότε κάνε ότι νομίζεις σου Εξήγησα ότι αν θέλεις να στήσεις κάτι σωστό που εν μέρει να δικαιολογησει τα λεφτά του έναντι στις αεροψυκτρες δες είτε σε ddc είτε σε d5, αν πας στη πρώτη κοίταξε να πάρεις και ένα κιτ με ψυκτρα σαν αυτό που έβαλα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δεν είναι μόνο τα λίτρα άμα ώρα που κοιτάς σε μια αντλία αλλά και η πίεση αναψωσης 2 ψυγεία cpu +gpu είναι αρκετά πάνω από το μέσο κύκλωμα Αυτό που λες με το 100 ρεζερβουαρ της ΕΚ είναι ddc αντλία όχι d5, εκεί χρειάζεσαι και την ψυκτρα που έβαλα παραπάνω, η κυρία αιτία θανάτου στις ddc (αν εξαιρέσουμε να την δουλέψεις χωρίς υγρό) είναι κομμένες πλακέτες λόγο θερμοκρασιών Δικά σου τα λεφτά οπότε κάνε ότι νομίζεις σου Εξήγησα ότι αν θέλεις να στήσεις κάτι σωστό που εν μέρει να δικαιολογησει τα λεφτά του έναντι στις αεροψυκτρες δες είτε σε ddc είτε σε d5, αν πας στη πρώτη κοίταξε να πάρεις και ένα κιτ με ψυκτρα σαν αυτό που έβαλα παραπάνω http://www.performance-pcs.com/twin-x2o-420-single-bayres-pump.html#Customer-Reviews Με ανησυχεί βεβαια απο θεμα θορυβου...πιστευω θα με καλυψει 100% οσον αφορα τα στοιχεια που δινει η Xspc... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όμορφο είναι αλλά τα 200€.... Ναι πολύ καλά θα κάνεις, ψυγεία τουλάχιστον 45mm μην κοιτάς τίποτα σε 30. Αν σε παίρνει πάνε για 60mm. Λογικά θα φτάσει και για την κάρτα αν δεν θέλεις να βάλεις ένα ακόμη 240. Εγώ με 360+240 το χειμώνα και γενικά μέχρι να ανέβει αισθητά ή θερμοκρασία μπορώ και παίζω με τα φανακια κλειστά, τώρα το καλοκαίρι μόνο εάν δεν είμαι σε παιχνίδι μπορώ Ενα πράγμα να έχεις στο μυαλό σου μετράς 2 φορές και μετά αγοραζεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis96 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Όμορφο είναι αλλά τα 200€.... Ναι πολύ καλά θα κάνεις, ψυγεία τουλάχιστον 45mm μην κοιτάς τίποτα σε 30. Αν σε παίρνει πάνε για 60mm. Λογικά θα φτάσει και για την κάρτα αν δεν θέλεις να βάλεις ένα ακόμη 240. Εγώ με 360+240 το χειμώνα και γενικά μέχρι να ανέβει αισθητά ή θερμοκρασία μπορώ και παίζω με τα φανακια κλειστά, τώρα το καλοκαίρι μόνο εάν δεν είμαι σε παιχνίδι μπορώ Ενα πράγμα να έχεις στο μυαλό σου μετράς 2 φορές και μετά αγοραζεις!! Ποια 200€? Μα δεν σκεφτομουν ψυγεια <45mm...Επειδη μου ειπανε τα παιδια οτι τα 2m head pressure ειναι λιγα για 2 ψυγεια και 2 waterblocks (για αρχη 1 waterblock και 1 ψυγειο) σκεφτηκα το 5,25 single bayer/reservoir με 2 αντλιες που εχει και παρα πολυ καλη τιμη σε σχεση με ελληνικα καταστηματα... Edit: Εχετε δικιο ολοι διοτι και σε αλλαγη συστηματος το watercooling system δεν αλλαζει(εκτος αν παθει ζημια) Συνεπως κατεληξα στο http://www.ncix.com/detail/xspc-d5-photon-170-glass-75-91744.htm#CustomerReviews Η φτιαχνεις κατι που να σου αρεσει (και να εχει αποδοση φυσικα) και να αξιζει το κοπο αλλιως δεν το φτιαχνεις καθολου...!!! Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από manolis96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα