Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 1..........2...3...4...5...6 1. Εκεί δείχνει τον αριθμό των παραυύρων που έχει μπλοκάρει ο browser κατά την πλήγησή σου. Αν θα κάνεις δεξί κλικ, θα δεις διάφορες σχετικές επιλογές. 2. Εργασία χωρίς σύνδεση. Γνωστή επιλογή και από τον Explorer. 3. Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση των φίλτρων για τα pop ups. 4. "Ενεργοποίηση Νέου Παραθύρου" λέει... Αλλά δεν ξέρω τι κάνει 5. Όταν είναι επιλεγμένο, τότε σου ανοίγει όλους τους συνδέσμους σε νέο παράθυρο. Αντίστοιχο του "Shift+Click". 6. Απλός συλλέκτης κειμένου. Ένα notepad που σε διευκολύνει στο να κρατάς πρόχειρα, κάποιο κείμενο ή urls ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο κατα την πλοήγησή σου. Δεν ξέρω αν έχει και κάποια άλλη χρήση. Αν σε κάτι κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος.
Adavis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Ρε παιδία στην έκδοση 0,910 είχα ενεργοποιήσει με click του roll του ποντικίου να ανοίγουν τα link σε νέο παράθυρο και τώρα στην 0,912 ΔΕΝ μπορώ να βρώ με τίποτα πως το είχα κάνει... Καμία ιδέα...
wert Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Adavis, και τώρα στην 0,912 Τώρα που είπες για την 912 . Την είχα κατεβάσει και εγώ και κατέβασα και την καινούργια μετάφραση όπως είδα ότι υπήρχε. Σαν μετάφραση καλή είναι αλλά λείπουν κάνα δύο αρχειάκια που είχε η προηγούμενη για κάτι links και τέτοια. Να πώ επίσης ότι χρησιμοποιώ το zipάκι και όχι ολόκληρο το πρόγραμμα. Είναι λοιπόν σκέτο πρόβλημα η 912. Και το χειρότερο απ'όλα όταν μαρκάρω μια λέξη και την σέρνω για να γίνει αναζήτηση στο google τότε αντί για την λέξη που σέρνω μου βγάζει κινέζικα. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό και ήταν πολύ χρήσιμο. Πάντος έχω μείνει στην 911 και πάει πολύ καλά... Έχει κανείς άλλος το πρόβλημα που ανέφερα στην 912 ; :roll:
Adavis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Εγω που έχω ολόκληρη την έκδοση ΔΕΝ έχω πρόβλημα με την αναζήτηση του google τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά... Όσο για την μετάφραση δεν κατάλαβα να λείπει κάτι αλλά όχι ότι θυμάμαι τί ειχε ακριβώς και 0.910 που είχα... Το μόνο μου πρόβλημα είναι το μεσαίο κλικ(του roll του mouse)...αλλά πού θα πάει και αυτό κάπως θα λυθεί...
wert Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Adavis, Το μόνο μου πρόβλημα είναι το μεσαίο κλικ(του roll του mouse)...αλλά πού θα πάει και αυτό κάπως θα λυθεί... Κοίτα λίγο :wink: Επιλογές MyIE2 :arrow: Παράθυρο->(νέο) Εκεί θα δείς Μεσαίο πλήκτρο ποντικιού για ενεργοποίηση συνδέσμων Τσεκάρισέ το
tempo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 tempo[/b'], αν αφήσεις τον δείκτη του ποντικιού σου για λίγο πάνω τους, θα δεις. στα κάτω εικονίδια δεν υπάρχει help όταν αφήνεις το ποντίκι πάνω τους :!: Το λέω μην ψάχνει κανείς τζάμπα. Άλλωστε το τι κάνει το καθε ένα έχει ήδη απαντηθεί παραπάνω
panagioths Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Τον χρησιμοποιω και εγω εδω και κατι μηνες... Ειναι πολυ καλος και πολυ βολικος.. Ο νεος Internet Explorer θα εχει αυτος tabs οπως ο Opera & o MyIE2, σας λεει κατι αυτο??
tempo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Cristina εγω help έχω μόνο στο μενού με τα εικονίδια στο πάνω μέρος της οθόνης του προγράμματος!!!
wert Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Για να λυθεί η απορία. Δείτε τα πέντε εικονίδια και τι κάνει το καθένα. Κοιτάχτε και το δείκτη του ποντικιού σε ποιό είναι για να μην μπερδευτείτε γιατί δεν τα έχω βάλει στη σειρά.
_-b}{d-_ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Για να έχετε ταχύτητα back-forward ίδια με opera σε myie πολύ απλά: Internet Options -> (Temporary Internet Files) Settings -> Check for newer pages = Never Και φυσικά όταν θέλετε refresh απλά F5 ή resubmit ctrl+F5 8) Μην μασάτε' date=' δεν υπάρχει κανένα μειονέκτημα. Και η όπερα κάνει ακριβώς το ίδιο. 8) :wink:[/quote'] Thanks για το tip, νά'σαι καλά! Απορώ τόσα χρόνια πως δεν μου πέρασε απ'το μυαλό.. Αυτό ήταν το μονο που ζήλευα από τον Opera Aντε, και το save session από τα νεωτερα χρονια, το οποίο δεν έχουμε στον MyIE2. Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιο είναι το custom text που χρειάζεται να βάλω ώστε το MyIE2 να ψάχνει στο google με select&drag; Γιατί μου βγαίνει εκείνο το ρημάδι το steadysearch.com αν και δεν το έχω σαν επιλογή πουθενά. Υπήρχε κάποτε το text σε ένα topic αλλα δεν το βρίσκω... /edit/ Gia opoion exei to idio problhma, prepei apla na alla3ei sto Options > Setup Center > Quick Search to gramma mprosta apo to google (h thn agaphmenh tou mhxanh) se * etsi wste na ginei auth to default. Kai fysika na alla3ei to palio * se kati allo.
ntsili Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 MOZILLA!! Prosferei dorean oti prosferei kai o MyIE2 xoris ta bugs tou IE Ti allo thelete?? [ Den diavasa olo to topic alla ton eixa dokimasei paliotera ] Βασικά πραγματικά δεν ξέρω.. γιατί δεν τον έχω εγκαταστήσει. Opera ναι και το μετάνιωσα.. Τέσπα' date=' κάνει ο mozilla όλα αυτά που έχω γράψει πιο πάνω; Αν κάποιος χρησιμοποιεί σε βάθος τον mozilla ας κάνει μία αντιπαράθεση. Θα είχε ενδιαφέρον..[/quote'] http://www.mozilla.org Dokimase ton - oti kai na sou pei kapoios den exei noima.... prepei na to dokimaseis mono sou kai an deis ama ikanopoiei tis ansgkes sou Endeiktika: -Den xanavlepeis popups (xoris extra programata kai m@l@kies) - Exei tabs (den exei o IE) - Einai arketa statheros kai mexri stigmis den exo vrei selida pou na min katafere na fortosei.... (se antithesi me netscape) - Ta shortcuts kai ola osa exoun sxesi me to gui einai idia me ton IE - Einai free Katevasa ton IE2 kai ton dokimasa arketes meres twra... einai elafrys alla kati den mou paei...O Mozilla mou fainetai kalyteros, kapws pio sveltos...toso so search bar pou exei oso kai o tropos pou xeirizetai ta pop-ups mou fainetai kalyteros...Exw anoiksei 16 tabs kai den kolaei katholou...Mia selida mono den mou anoigei : http://www.betfair.com ... O IE2 exei perissoteres epiloges, exei kai ta mouse gestures alla gia kapoio logo empisteuomai perissotero ton Mozilla...mou fainetai pio compact o deuteros...Ton OPERA den ton exw dokimasei
ViPeRMaN Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 ego protino mozilla firefox. poli elafris kai grigoros!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.