Papajohn Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Poly kalos o MyIE, ton dokimasa mazi me ton Mozilla ke ton prtimo. Ine apal san ena add-on ston IE, pragma pu me volezi tamala kathos o mozzila mu fanike kati diaforetiko pu dsikola mporo na ton sinithiso. Exi vevea to proson oti fenete pio stivaros, ala o myIE ine fovera parametropiismos ke voleftika! Px.meseo click-open in a new tab shift+enter=www.gr Veeeery good ke to tabbed browsing skizi! Papajohn
PeiramatoZwo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Ego ston myIE pantos anoigo flashakia kai ta apothikeuo, ego gi auto ton katevasa kai einai akrivos oti thelo. Kata ta alla xrisimopoio ie mias kai einai poio grigoros apo tous allous.
tempo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2004 poly kalos kai grhgoros kai kyriws me boleyoyn ta TAB kai ta GROUPS. Moy elysan ta xeria. Mia erwthsh giati den epsaksa kai poly: ti einai ekeina ta 5 eikonidia katw deksia?
Anakin Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Kai ego meta apo poli psaximo kai dokimes (sexdon olon ton browsers) 8a psifiso to Mozilla Firebird.Elafris, grigoros kai me polles dinatotites... Mozilla rulezzzz http://www.mozilla.org/products/firebird/
9-11 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Προς Opera users: Ένα απ'τα ελάχιστα ψεγάδια (που δεν μπορώ να διορθώσω) Σε ορισμένες σελίδες χρειάζεται να κάνεις αλλαγή του page encoding από automatic selection σε Greek > Windows ή ISO διαφορετικά αντί των ελληνικών χαρακτήρων εμφανίζονται 'κινέζικα'. Γίνεται αισθητό όταν απ'το Google μπαίνεις σ' ένα ελληνικό site & αντίστροφα Έχει βρει κανείς την αιτία του προβλήματος;
DeCoN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 H alliws klik me to roller Allo feature? Rollareis panw apo ta tabs kai sou allazei tabs, ki allo? Tou orizeis shortcuts gia opoiodhpote programma kai sou ta exei sto toolbar Ki allo? Markareis ena keimeno, to kaneis drag&drop dipla kai sou anoigei google exontas psaksei to keimeno pou eixes markarei Ki allo? mporeis na anoikseis kainourgio para8yro me 4 tropous, analoga me ton poio 8a xrhsimopoihseis mporei na sou anoiksei: Nea kenh selida - Neo home page - Current page - To url pou exeis sto clipboard Exei undo button gia ta tabs pou katala8ws skotoses (me exei soseiiiii!!!!!!) Auto scrooling, auto hide to toolbar, xrhsh ooooooooooooooooooooosswn proxy goustareis, mexri kai diaforetiko gia ka8e selida! Metafrasthri dipla apo to "go" ths Worldlingo, xalara to kalytero pou exw dokimasei! Na arxisw mhpws kai ta plug-ins na teleiosoume me8avrio? :P:P Kaboura, emena me plhronoune ;p Edw kai 1mish xrono, akoma kai gia mish wra na katsw na surfarw se PC, prepei na exei MyIE2, alliws poly apla den asxoloumai! Epishs kykloforoun kai ekdoseis se .zip outws wste na mh xreiazontai rights gia na to egatasthseis
mphxths Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Λοιπον διαβαζοντας και τις 7 σελιδες του τοπικ κατεληξα στο συμπερασμα οτι το 90% των χρηστων σημερα εχουν pc απλως για να εχουν και αντε να μπουν και σε καμμια σελιδα...Και προφανως οι χρηστες αυτοι κοιτανε τι τους βολευει ,τι τους ειναι ευκολο,τι δεν τους κουραζει. Οποτε πρεπει να ξεκαθαρισουμε 2 εννοιες εδω...αλλο ποιος browser με βολευει και αλλο ποιος browser ειναι καλυτερος...Και παντα το most_user_friendly προιον δεν ειναι το καλυτερο ! Για να ξεκαθαρισουμε το θεμα μια και εξω ...καλυτερος browser ΣΗΜΕΡΑ ειναι ο Mozilla Firebird με διαφορα μεγαλη και ο καλυτερος email client ειναι (με διαφορα φυσικα) ο Thunderbird (της Mozilla) Για πληροφοριες παμε στο σχετικο site και κοιταμε... Και για να τελειωσω ...μην παραπονιεστε και κλαιγεστε για bugs σε Windows και σε ΙΕ γιατι κατι χρηστες σαν και σας που τους "βολευαν" τα παραπανω ηταν η αιτια αυτα τα υποπροιοντα να χρησιμοποιουνται σημερα ευρεως και αλλα πραγματικα αξια προγραμματα και λειτουργικα να βρισκονται στο περιθωριο...
GothicCrusader Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Λοιπον διαβαζοντας και τις 7 σελιδες του τοπικ κατεληξα στο συμπερασμα οτι το 90% των χρηστων σημερα εχουν pc απλως για να εχουν και αντε να μπουν και σε καμμια σελιδα...Και προφανως οι χρηστες αυτοι κοιτανε τι τους βολευει ,τι τους ειναι ευκολο,τι δεν τους κουραζει. Εκπλήσσομαι ότι διαβάσες αυτές τις 7!! σελίδες για να φτάσεις σε αυτό το τετριμμένο συμπέρασμα (αν και το 90% νομίζω είναι κάπως τραβηγμένο) !! Αλλά τι να λέει αυτό... Το 90% των χρηστών έχουν πιο ισχυρό pc από αυτό που πραγματικά χρειάζονται καθώς και το 90% των οδηγών που περνούν από το περιστέρι (τυχαία περιοχή) έχουν αμάξι με πιο ισχυρό κινητήρα από αυτό που χρειάζονται. Αυτό τι σημαίνει; Ότι όλοι οι οδηγοί πρέπει να βάλουν ζάντες αλουμινίου; Η μήπως ότι το καλύτερο αμάξι θα είναι αυτό με τις ζάντες αλουμινίου; Οποτε πρεπει να ξεκαθαρισουμε 2 εννοιες εδω...αλλο ποιος browser με βολευει και αλλο ποιος browser ειναι καλυτερος...Και παντα το most_user_friendly προιον δεν ειναι το καλυτερο ! Για να ξεκαθαρισουμε το θεμα μια και εξω ...καλυτερος browser ΣΗΜΕΡΑ ειναι ο Mozilla Firebird με διαφορα μεγαλη και ο καλυτερος email client ειναι (με διαφορα φυσικα) ο Thunderbird (της Mozilla) Όχι' date=' εδώ νομιζω εσύ κάνεις λάθος. Ας δούμε πραγματικά τις έννοιες «βολεύει» και «καλύτερος». Δεν υπάρχει [i']καλύτερος [/i]browser για όλους απλά γιατί το «καλύτερος» είναι ένα επίθετο που προσδιορίζεται μόνο από τον ίδιο τον χρήστη. Υπάρχει ο πιο ασφαλής browser, ο πιο γρήγορος browser, ο πιο συμβατός browser ή πιο ελαφρύς στα resources browser, απλά γιατί αυτά είναι χαρακτηριστικά που μπορούν να ελεγχθούν και να μετρηθούν με κάπως αντικειμενικό τρόπο. Δεν υπάρχει καλύτερος browser γιατί εγώ μπορεί να δίνω περισσότερη προτεραιότητα στην ταχύτητα, εσύ περισσότερη στην ασφάλεια, ο Κώστας περισσότερη στην ευκολία και η Μαρία στις resources. Τώρα, ακόμα και εμένα, μπορεί να με βολεύει να έχω διαφορετικό browser σπίτι, και διαφορετικό στο γραφείο, απλά γιατί το «τι με βολεύει» έχει άμμεση σχέση με το συγκεκριμένο μηχάνημα, το συγκεκριμένο λειτουργικό και τις συγκεκριμένες συνθήκες κάτω από τις οποίες κινούμαι στο ίντερνετ. ... ... Για πληροφοριες παμε στο σχετικο site και κοιταμε... Και για να τελειωσω ...μην παραπονιεστε και κλαιγεστε για bugs σε Windows και σε ΙΕ γιατι κατι χρηστες σαν και σας που τους "βολευαν" τα παραπανω ηταν η αιτια αυτα τα υποπροιοντα να χρησιμοποιουνται σημερα ευρεως και αλλα πραγματικα αξια προγραμματα και λειτουργικα να βρισκονται στο περιθωριο... Οκ, η πρώτη γραμμή φυσικά θα πρέπει να αγνοηθεί για προφανείς λόγους. Εδώ πάλι έχουμε το γνωστό σενάριο όπου ένα άτομο καταδικάζει το 90% των χρηστών, και καθορίζει εντελώς θρησκευτικά την δική του θέση. Ας πούμε πράγματι ότι είσαι software engineer και έχεις κάνει decompile τους browsers για να δεις ποιος είναι «πραγματικά» ο καλύτερος. Ποιος σε εμποδίζει να τα χρησιμοποιείς; Αν τα χρησιμοποιείς, ποιο είναι το πρόβλημά σου που οι άλλοι δεν το χρησιμοποιούν; Η μήπως το ότι ο κόσμος μας δεν είναι αξιοκρατικός μπόρεσες να το αντιληφθείς μόνο μέσα από την «αναξιοκρατική» διάδοση των pc εφαρμογών στους χρήστες; p.s. 1 Αν δεν υπήρχε εξάλλου αυτό το 90%, οι υπόλοιποι 10% θα πεινούσαν (το ποσοστό τυχαίο)... p.s. 2 Αλήθεια, πόσα και ποια προγράμματα έχεις κάνει register με χρήματα δικού σου μισθού;
mphxths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Ας απαντησω στον φιλο GothicCrusader μιας και εκανε τον κοπο να γραψει ολο αυτο το κατεβατο ! και ξεκιναω απο το τελος του post του... (ps2) Δειξε μου εναν που εχει κανει register καποιο προγραμμα νομιμα...να πηγε δηλαδη σε καποιο μαγαζι πληροφορικης και να αγορασε το πακετο με το λογισμικο...και αφου βρεις να μου δειξεις εναν φερτον μου να του αποδειξω μεσα σε 5 λεπτα οτι πεταξε τζαμπα χρημα (ps1) Απο που & ως που το 90% των απλων χρηστων "ταιζουν" το υπολοιπο 10% ;;; Εμενα δεν με ταιζει πραγματικα κανενας ...το μονο που κανει το 90% ειναι να λεει "α σε αυτον τον browser κανω 2 κλικ λιγοτερα...αρα ειναι καλυτερος" και καθοριζουν το most_wanted browser ...αρα το τι θα μας πασαρει η καθε εταιρια ασχετα αμα εχει 1256 bugs ή οχι...ενταξει θα βγαλει patches δεν τρεχει μια! Μετα φιλε GothicCrusader λες οτι υποστηριζω θρησκευτικα τις θεσεις μου...Πηγαινε σε 100 εταιριες ...μπες στην μηχανογραφηση και δες τι λειτουργικα εχουν στα μηχανηματα τους...αμα δεις κανα windows ελα να μου το πεις...για να λεω καποια πραγματα για το τι ειναι το ενα και τι ειναι το αλλο..δεν τα κατεβασα απο μονος μου τα εχω δει στην πραξη , εχω μαζεψει αποψεις ανθρωπων που εχουν ξενυχτησει πανω απο ενα server κλπ.Θα μου πεις τωρα ο μεσος χρηστης βολευεται και με τα Windows.Συμφωνοι αλλα μην τα βαφτιζουμε το καλυτερο λειτουργικο και να μην παραπονιομαστε για τα bugs του.! Επισης οταν λεω καλυτερος browser εννοω καλυτερος αντικειμενικα και σαν προγραμμα και σαν δυνατοτητες...βασει αυτων των στοιχειων ο καλυτερος ειναι αυτος που προανεφερα....για τον καθενα ο καλυτερος ειναι αυτος που τον βολευει και δυστυχως η μαζα καθοριζει τις εξελιξεις στον τομεα της πληροφορικης... PS1 : Στο linux δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα register , μηπως πρεπει να στραφεις προς τα κει για να μην εχεις τετοιες ανησυχιες ;
tempo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 poly kalos kai grhgoros kai kyriws me boleyoyn ta TAB kai ta GROUPS. Moy elysan ta xeria. Mia erwthsh giati den epsaksa kai poly: ti einai ekeina ta 5 eikonidia katw deksia? εμένα θα μου πει κανείς τι είναι τα 5 εικονίδια κάτω δεξιά :?: :?: :?:
Cristina Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 tempo, αν αφήσεις τον δείκτη του ποντικιού σου για λίγο πάνω τους, θα δεις.
Ceidkeeper Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 mozilla h firebird.Proteinw firebird,exei k mikrotero install arxeio.(gia tous dial-upers!),k ola ta kaludia tou mozilla. Asxeto alla mhpws exei parei to mati kanenos kapoion browser pou na kanei identification se toggle gia ie h kati allo?Lene oti to ekane o mozilla gia linux,alla gia ta windows de douleuei tipota paromoio.!!!!!
GothicCrusader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 (ps2) Δειξε μου εναν που εχει κανει register καποιο προγραμμα νομιμα...να πηγε δηλαδη σε καποιο μαγαζι πληροφορικης και να αγορασε το πακετο με το λογισμικο...και αφου βρεις να μου δειξεις εναν φερτον μου να του αποδειξω μεσα σε 5 λεπτα οτι πεταξε τζαμπα χρημα ...μην παραπονιεστε και κλαιγεστε για bugs σε Windows και σε ΙΕ γιατι κατι χρηστες σαν και σας που τους "βολευαν" τα παραπανω ηταν η αιτια αυτα τα υποπροιοντα να χρησιμοποιουνται σημερα ευρεως και αλλα πραγματικα αξια προγραμματα και λειτουργικα να βρισκονται στο περιθωριο... Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μου' date=' αν και ίσως δεν θα το γενίκευα μέχρι βαθμού ότι [b']όλα [/b]τα apps δεν αξίζουν τα λεφτά τους: Κατ αρχάς λοιπόν στα παραπάνω θα σε προκαλούσα σε 5 λεπτά να μου δείξεις γιατί πέταξα τα λεφτά μου όταν έκανα register το total commander, το whereisit και το hexworkshop 8) Τώρα στο θέμα μας.. Εξέφρασα την έντονη διαφωνία μου λόγω του διαχωρισμού: φταίνε οι άλλοι (αυτοί που κοιτάν άμμεσα την ευκολία τους στα pc) και όχι εμείς που ενδιαφερόμαστε για τις τεχνικές προδιαγραφές και την πραγματική ποιότητα των προγραμμάτων. Γνώμη μου, φταίνε αυτοί που δεν κάνουν register ή donate στους προγραμματιστές που φτιάχνουν τα «πραγματικά άξια προγράμματα» και όχι αυτοί που δεν ξέρουν ποιός είναι ο ιδανικότερος browser. Πολλά από τα «πραγματικά άξια προγράμματα» θα συνεχίσουν να παραμένουν στο περιθώριο απλά και μόνο επειδή ο κόσμος δεν τα κάνει register ώστε να ενισχυθούν οι μικρές εταιρείες, πόσο μάλλον οι μεμονωμένοι προγραμματιστές. Ισχύει περίπου αυτό που ισχύει με τις εκλογές: Αν δεν ψηφίζεις, ενισχύεις το μεγαλύτερο κόμμα. Αν δεν πληρώνεις, ποιος νομίζεις ότι χάνει πιο πολύ; Ο Ghistler ή η Μicrosoft; Αντιθέτως λοιπόν, ο κόσμος έχει υπερβολικά επαναπαυτεί στο «free» software και δεν έχει καταλάβει ότι κάποιοι αφιερώνουν χρόνο για να φτιάξουν αυτά που εμείς θεωρούμε δεδομένα. Πιστεύω καταλαβαίνεις που το πάω. (ps1) Απο που & ως που το 90% των απλων χρηστων "ταιζουν" το υπολοιπο 10% ;;; Εννοούσα επαγγελματικά. Η άγνοια του Χ% των χρηστών είναι ο λόγος που το 10% έχει μεροκάματο. Αν το 100% ήξεραν να επιλέξουν τον σωστό browser τότε θα υπήρχαν σχολές σαν την intrared να βγάζουν χρήματα διδάσκοντας word; Θα πουλούσε «carreer awards» το Cambridge; Θα είχε τεχνικούς το Πλαίσιο να συναρμολογούν pc; Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να συναρμολογήσεις ένα pc;;; Απλά, η άγνοια των χρηστών εκδηλώνεται με αυτόν τον τρόπο στην επιλογή προγραμμάτων. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους κατηγορούμε.. Μετα φιλε GothicCrusader λες οτι υποστηριζω θρησκευτικα τις θεσεις μου...Πηγαινε σε 100 εταιριες ...μπες στην μηχανογραφηση και δες τι λειτουργικα εχουν στα μηχανηματα τους... Κατ αρχάς συγνώμη για τον χαρακτηρισμό «θρησκευτικά». Συνήθως αποφεύγω τόσο εριστικές λέξεις. Εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα' date=' τουλάχιστο όσον αφορά την Ελλάδα. Π.χ. Η γραμματεία του φυσικού στην Αθήνα win98 έχει στην μηχανογράφησή της. Τα περισσότερα σχολεία winxp ή win95 έχουν στην μηχανογράφησή τους. Η otenet win2000 με IIS παρέχει στην αγορά. Δεν λέω αν αυτό είναι σωστό ή όχι. Απλά λέω ότι έτσι είναι. Όλα τα σχολεία και οι providers κάνουν register τα win αναγκαστικά. Άρα η microsoft πληρώνεται. Νομίζω επίσημα [b']μόνο [/b]η Γερμανία έχει συμφωνήσει το δημόσιό της να μην αγοράζει προϊόντα της microsoft. PS1 : Στο linux δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα register ' date=' μηπως πρεπει να στραφεις προς τα κει για να μην εχεις τετοιες ανησυχιες ; [/quote'] been there done that :wink: όταν το linux έβαλε GUI εγώ έβαλα windows :evil:
GothicCrusader Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 - flooding mode off - :evil: :twisted: :roll:
Papajohn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2004 Pados ego otan afino to mouse panw apo ta katw kumnpakia den mu vgeki kimenaki na mu pi tis kanun! Ti kanun vre pedia?? Papajohn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.