Προς το περιεχόμενο

Ο κορυφαίος των browsers....

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Bgike kai i nera version 09.11 pou ftianxei to hole tou IE...

Apo to original site:

MyIE2 0.9.11 [Date: 2003-12-14]

More details

Fixed "IE URL Spoofing Vulnerability" problem. Safe browsing, use MyIE2.

Test it at http://www.secunia.com/internet_explorer_address_bar_spoofing_test/

Fixed Google bar does not share same row on XP problem.

Better xp theme support.

Fixed SHGetSpeicalPath under win95 problem.

Hide tray icon when boss key is pressed.

Single click on tray icon to show/hide.

Fixed random donation dialog problem.

Me geia tous kai me geia mas :)

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιάννη-Έχεις δίκιο.Καταλάθως έγραψα Myie2 options->when starting.Ήθελα να πω Οptions->Myie2 options->confirmation....

Βλέπεις' date='κεκτημένη ταχύτητα!!!

Κατα τα άλλα με κάλυψε ξανά η Χριστίνα...Έτσι θα έχεις όσα αγαπημένα θές(απο 1 εως ....++)...:)[/quote']

Σας ευχαριστω και τους δυο. :D :D :D

Δημοσ.

Opera: πολύ καλός, αλλά δεν ειναι δωρεάν.

να ψαχνω για κρακ για κατι που προσφέρουν αλλοι 100, δωρεάν?

επίσης πρεπει να καταλάβουν οτι ειτε τους αρέσει ειτε όχι, οτι η microsoft υπάρχει, και τα προιοντα της χρησιμοποιούνται απο κάποιους "λίγους" :

http://www.opera.com/support/search/supsearch.dml?index=463

"There are no plans to support NTLM, as it is proprietary

... No current plans to support NTLM (MS Proxy Server 2.0)"

και βέβαια δεν ειναι αποδεκτό να ζητάς reconfiguration του proxy μιας εταιρειας επειδη ενας υπάλληλος θελει να χρησιμοποιεί opera !!!!

Mozilla & Firebird: πολύ καλοί, και συμπαθητικοί λογω open source.

Δεν εχω ορεξη να μαθαίνω νεα keyboard shortcuts οταν εχω μάθει απεξω ολες τις λειτουργιες του ΙΕ με πληκτρολόγιο,

να περιμένω 20 δεύτερα τουλάχιστον, να φoρτώσει,

και να καταλαμβάνει 50 Mb μνημης για 5 ανοικτά windows/tabs.

Prosferei dorean oti prosferei kai o MyIE2 xoris ta bugs tou IE

Ναι, δεν εχει τα bugs του IE, εχει τα δικά του bugs,

ή μηπως όχι; βρηκανε τρόπο να φτιιάξουν το "bugless proggie";

Αν εχετε χαθεί στις πολλές επιλογές του MyIE2, δοκιμάστε τον Avant.

MYIE2:

E! όχι και να κανουμε φορματ για ενα browser!! υπερβολές....

Αν απαντας yes to all σε ολα, (install folder, create shortcuts, ενεργοποίηση plug ins), δεν σου φταίει κανενας.

Στο ενα μου pc, δεν εχω κανει καν εγκατασταση, το εβαλα χυμα σε ενα δικο μου folder, και και απλά αντικαθιστώ το executable, καθε φορα που βγαζει νεα έκδοση, και δεν πειραζω τα config files μου.

σε λιγες μερες θα υπάρχει updated Greek lang file .

Δημοσ.

Κι εγώ είχα βάλει τον ΜyIE2 σε κάποια φάση (πριν περίπου 8 μήνες) και πραγματικά ενθουσιάστηκα με τις διευκολύνσεις που μου παρείχε. Ένα μόνο παράπονο μου είχε αφήσει: Οταν συνδεόμουν στο MSN Messenger, το link για τα νέα mail μου άνοιγε ένα παράθυρο του IE, και όχι του MyIE2, παρ'όλο που είχα ορίσει τον δεύτερο σαν default browser. Ξέρει κανείς αν μπορεί ο MyIE2 να συνεργαστεί και με τον MSN Messenger; Just for the record, δίνω και ένα δίκαιο στον trustfm, γιατί κι εγώ παρατήρησα κάποια παράξενη συμπεριφορά του pc μετά από την χρησιμοποίηση του MyIE2 για ορισμένο διάστημα...Μπορεί βέβαια να έφταιγε ένας συνδυασμός πραγμάτων, πάντως κάποιες φορές χρειάστηκε να "ξαναεγκαταστήσω" τον MyIE2 για κάνω σωστό browsing. Σκοπέυω να το ξαναδοκιμάσω πάντως, για να είμαι σίγουρος. Cheers, lads & ladies!

Δημοσ.

O mozilla den exei diaforetika shortcuts apo tin IE

Bugs den exo vrei episis(stin 1.4 ipirxe kapoio alla to eftiaxan). Anoigei oles tis selides kanonika, oles tis leitourgies tis vrika eukola kai douleuoun apsoga.....

Δημοσ.
Ναι, δεν εχει τα bugs του IE, εχει τα δικά του bugs,

ή μηπως όχι; βρηκανε τρόπο να φτιιάξουν το "bugless proggie";

Tora an arxisoume na sigrinoume ta bugs toy ie me ayta toy mozilla pisteyo oti den tha xreiastei poli gia na katalavoume ti einai kalitero...

Apla des ta updates pou kaneis sta windows...an kaneis gia na eis gia posa bugs milame pou exoun na kanoun me internet explorer... :wink:

Δημοσ.

Cristina,

wert, Εμένα δεν με κάνει καν login από Opera.

Σε πολλά sites δεν με κάνει login, όχι μόνο pathfinder

Εγω κάποια στιγμή το ξεγέλασα και έκανα login και τώρα με θυμάται. :D bigyellow.gif

Κρίμα όμως γιατί είναι πολύ καλός browser αν όχι για κάποιες σελίδες για κάποιες άλλες τις καταφέρνει καλύτερα από IE και MYiE2. Eνοώ κάποιες που πετάν τα παραθυράκια αν δεν κατεβάσεις τούτο εδώ δεν έχει από τ'άλλο. schacka.gif036.gif

ksexasteto.gif

Δημοσ.
και φυσικά ξέχασα το drag & drop των links και images;)

Kai ksexases ta exploits pou einai pragmatika apisteuta... :lol:

des edo to teleytaio me to opoio exei ginei panikos...

http://rss.com.com/2100-7355_3-5119440.html?part=rss&tag=feed&subj=news

Kai an variesai na to divaseis kane kateytheian to testaki...

http://www.zapthedingbat.com/security/ex01/vun1.htm

Ennoeitai oti to exploit den epireazei opera' date=' firebird ktl, ktl... ;)

Me to epomeno update apo ti microsoft mporei kai na strosei... ;)[/quote']

Φυσικά έχεις δίκιο. Απλά η πιθανότητα να χάσω τα δεδομένα μου ή να διαρρεύσουν προσωπικές πληροφορίες από τέτοιο exploit είναι απλά μηδαμινή. Αν δείτε κάποιον να μπαίνει σε ιστοσελίδες τραπεζών μέσα από portals τότε θα ξέρετε εξ αρχής ότι και με 10 firewalls αυτός ο άνθρωπος πάλι δεν θα είχε ασφάλεια. Εδώ οι περισσότεροι ούτε που ξέρουν τι είναι το PGP όπως και δεν ξέρουν τι σημαίνει το λουκετάκι που αναβοσβήνει κάθε τόσο στην status bar. Τι να λέμε για ασφάλεια δεδομένων...

Το πρόβλημα που επισημαίνεις πηγάζει από τον ΙΕ και όχι από το myIE frontend. Όποιου δεν του αρέσει ο ΙΕ μπορεί να ρυθμίσει τον myIE να χρησιμοποιεί άλλη engine όπως Gecko με το ie2mozilla patch. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό είναι σταθερό γιατί οι απόψεις διίστανται. Ούτως ή άλλως είναι θέμα χρόνου ο bloodchen να κυκλοφορήσει έκδοση που να υποστηρίζει διαφορετικές engines μέσα από το gui.

Το αστείο πάντως είναι ότι το συγκεκριμένο bug που αναφέρεις διορθώθηκε σήμερα(!) στον myie2. Όσοι θέλετε κατεβάστε την 0.9.11. Αλλά γενικά τα «exploits» είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιηθούν ως επιχείρημα για να καταδικάσουν τον ΙΕ, όπως και κάθε άλλο όμως browser. Ο ΙΕ «έχει πολλά exploits» για ένα μόνο λόγο: τον χρησιμοποιεί το μεγαλύτερο ποσοστό των surfers. Έτσι περισσότερος κόσμος ψάχνει για exploits και περισσότερα exploits βρίσκονται. Έχεις πάλι μεγαλύτερη πιθανότητα να πέσεις σε IE exploit απλά γιατί περισσότερες σελίδες σχεδιάζονται για αυτόν. Αφού ξέρεις να ψάχνεις για exploits δεν χρειάζεσαι πάνω από δέκα λεπτά για να βρεις και για την opera, και για τον mozilla. Να μην μπω στον κόπο;)

Δημοσ.
MOZILLA!!

Prosferei dorean oti prosferei kai o MyIE2 xoris ta bugs tou IE ;)

Ti allo thelete??

[ Den diavasa olo to topic alla ton eixa dokimasei paliotera ]

Βασικά πραγματικά δεν ξέρω.. γιατί δεν τον έχω εγκαταστήσει. Opera ναι και το μετάνιωσα.. Τέσπα, κάνει ο mozilla όλα αυτά που έχω γράψει πιο πάνω; Αν κάποιος χρησιμοποιεί σε βάθος τον mozilla ας κάνει μία αντιπαράθεση. Θα είχε ενδιαφέρον..

Δημοσ.

Vago,αν τον δοκίμασες πριν καιρό που πρωτοβγήκε,είναι λογικό.Αρχικά όντως είχε πολλά bug...

Αλλα σου λέω τώρα να ΜΗΝ τον εγκαταστήσεις...Έτσι δεν πειράζει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο σύστημα...Εξάλλου 700Κ είναι(πάντα μιλάμε για το zip αρχείο και όχι το exe)....

Δημοσ.
Πως μπορω να προσθεσω καποια hot links που επισκεπτομαι συχνα οπως την insomnia ωστε να αρκει ενα πατημα καπου για να εμφανιστουν???

Επισης το μπλε logo που βγαζει οταν ανοιγει μπορει να απενεργοποιηθει??? Οταν παταμε το Χ επανω δεξια για να κλεισει δεν γινεται να μην ζηταει επιβεβαιωση???Ευχαριστω. :D :D :D :D

Γιάννη χρησιμοποιείς groups;;;

Νομίζω η καλύτερη λύση είναι τα groups' date=' αλλά όμως θες δύο πατήματα ή ένα doubleclick;)

Λοιπόν, κλείνεις όλα τα tabs. Ανοίγεις όσα hotlinks θες. Μετά groups->save windows as groups, γράψε ένα όνομα που να εκφράζει το σύνολο (π.χ. [b']mybest [/b]) και είσαι έτοιμος. Όποτε θες, είτε κάνεις click στο groups και μετά click στο όνομα που διάλεξες είτε κάνεις click στο αντίστοιχο button και μετά στο όνομα που διάλεξες και όλες οι σελίδες θα ανοίγουν 8) .

Για περισσότερη ευκολία βρες τώρα το αρχείο mybest.cgp στον δίσκο σου. Κανονικά θα είναι μέσα στον φάκελο groups του φάκελου στον οποίο βρίσκεται το myie. Δημιούργησε ένα shortcut στο desktop (με τον κλασικό τρόπο). Διπλό κλικ, άνοιγμα με myie και καθάρισες. Όποτε κάνεις διπλό κλικ στο shortcut θα ανοίγει ο myie με όλα τα links που έχεις επιλέξει. Προφανώς μπορείς να κάνεις δύο τρια groups και αντίστοιχα 2-3 shortcuts στο desktop :)

Δημοσ.
MOZILLA!!

Prosferei dorean oti prosferei kai o MyIE2 xoris ta bugs tou IE ;)

Ti allo thelete??

[ Den diavasa olo to topic alla ton eixa dokimasei paliotera ]

Βασικά πραγματικά δεν ξέρω.. γιατί δεν τον έχω εγκαταστήσει. Opera ναι και το μετάνιωσα.. Τέσπα' date=' κάνει ο mozilla όλα αυτά που έχω γράψει πιο πάνω; Αν κάποιος χρησιμοποιεί σε βάθος τον mozilla ας κάνει μία αντιπαράθεση. Θα είχε ενδιαφέρον..[/quote']

http://www.mozilla.org

Dokimase ton - oti kai na sou pei kapoios den exei noima.... prepei na to dokimaseis mono sou kai an deis ama ikanopoiei tis ansgkes sou

Endeiktika:

-Den xanavlepeis popups (xoris extra programata kai m@l@kies)

- Exei tabs (den exei o IE)

- Einai arketa statheros kai mexri stigmis den exo vrei selida pou na min katafere na fortosei.... (se antithesi me netscape)

- Ta shortcuts kai ola osa exoun sxesi me to gui einai idia me ton IE

- Einai free ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...