Cristina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Ναι ναι! τα έχω κάνει όλα αυτά! Έτσι έχω τον ΙΕ και WE! Ευχαριστώ για το tip!
gv Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 na ton dokimasoume vre paidia ton MyIE ... ego pantos 2-3 fores pou evala Opera (diaforetikes ekdoseis ka9e fora) olo kollimata kai errors eixa ... toso gademis pia i ta paralete gia ton Opera ??? den pisteuo na kanei ta idia o MyIE
zaxoys Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Όντως είναι γ@μ@τος ο ΜΥΙΕ 2 ,τον έχω βάλει αρκετό καιρό και μου έχει γίνει απαραίτητος - ειδικά το drag & drop στα link αλλά και τα tab είναι όλα τα λεφτά .Πολύ καλό είναι επίσης το plug-in για να σώζεις τα flash-άκια .Παλιότερα είχε κάποια προβλήματα με javascript αλλά τώρα έχει βελτιωθεί αρκετά
Adavis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Πολύ καλός πράγματικα... Μήπως υπάρχει κανένα plugin που να σώζει όλες τις φωτογραφίες που έχει η σελίδα;
trustfm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 sorry alla einai xali mauro ase pou xwnetai kala sto susthma ! Mhn trella8oume teliws ! Ena frontend ei nai ths plakas ! Balte opera ... Eipame na mhn uperballoume kiolas alla auto to programma parapaei !
kavouras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Adavis-Ayto pou me rotises gia ta groups: Groups->organize groups.Προσθέτεις νέο group(με το σταυρό) και μετά τις σελίδες που θές,και τα τσεκάρεις όλα.Μετά πας Options->MyIE2 options->When Starting->και τσεκάρεις το Open startup group...όσο για το plugin αν ψάξεις στις σελίδες που έδωσα,θυμάμαι είχε τέτοια κολπάκια... Trust-Συμφωνώ μαζί σου για τον Opera.Kαι εγω αυτόν χρησιμοποιούσα.Αλλα όταν έβαλα τον άλλον έπαθα πλάκα!Αν δοκιμάσεις μπορεί να σου αρέσει..άσε που δε θέλει καν εγκατάσταση αν κατεβάσεις το ζιπάκι http://dl.downloadhosting.com/download/myie2/m2zip.zip .Είναι 700Kb...Κατέβασέ το για πλάκα ρε παιδί μου.... Τα λέμε...
gv Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 sorry alla einai xali mauro ase pou xwnetai kala sto susthma ! Mhn trella8oume teliws ! Ena frontend ei nai ths plakas ! Balte opera ... Eipame na mhn uperballoume kiolas alla auto to programma parapaei ! se kana xrono 9a 3anadokimaso opera mpas kai exei ligotera bug
elapse Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 και επιπλέον έχει και mouse actions πλήρως ρυθμιζόμενα, πχ με πατημένο το δεξί πλήκτρο του πόντικα και με μια κάτω και δεξιά κίνηση κλείνει η σελίδα...
Nomedor Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Gia to FlashGet re paidia! Kserei kanenas pos doulebei? Den to exo katebaso kanena flashaki kai den mporo na bro pouthena pos doulebei :oops:
privateer Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Ola ayta pou lete ta kanei o Opera (kai kalytera). kai egw ton xrhsimopow pantws an kapoio site mou kanei nera me ton opera.Alla oxi san 1 epilogh. Mono kai mono gia thn taxythta back forward tou opera den prokeite na ton allaxw pote
trustfm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 kavoura kai ws pros tous allous ... to katebasa kai mou g*mhse ta upata ... Kalutera 8a htan na prosexate ti lete . Katarxas kanei impost OPWS 8ELEI TON IE . Mexri kai to shortcut allazei kai bazei o ie na anoigei me authn thn blakeia ! E oxi ! xalaei kai ta bookmarks me to etsi 8elw kai an ton kaneis unistall sou allazei ta defaults settings tou ie ! Na to xereste ! An 8elete real thing 8a balete opera teleia kai paula . Sou bazei me to etsi 8elw thn mala*** to UCmore The Search Accelerator kai kaneis de leei tipota ... ante mhn ta parw !
Cristina Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Τι λες ρε Τάσο?! Εμένα δεν μου πείραξε τίποτα από τον ΙΕ. Άσε που δεν θέλει install... Και άμα θες τον χρησημοποιείς, αν όχι απλώς δεν τον ανοίγεις καν... Ο ΙΕ μου είναι μια χαρά και δεν τον πείραξε κανείς Σε ρωτάει αν τον θες προεπιλεγμένο περιηγητή. Αν κατα λάθος απάντησες πως τον θες, τότε μπορείς να το αλλάξεις. (Options > MyIE2 Options > General > When Starting > Set MyIE2 as deafault browser) Το UCmore αν δεν το θέλεις, δεν το βάζεις. Επίσης μπορείς να βγάλεις και την μπάρα που έχει. (Options > MyIE2 Options > Advanced > MyIE2 plugin > uncheck UCmore) Ο Opera πάντως θα μπορούσε να είναι πολύ καλός browser αλλά έχει δρόμο πολύ ακόμα για να γίνει. Έχει πολλά extra που είναι πράγματι πολύ βολικά, όμως έχει και μερικά μείον που εμένα τουλάχιστον με έκαναν να προτιμώ τον IE, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Νομίζω πως αυτά που λες δεν ευσταθούν. Αν το σύστημά σου έχει προβλήματα, μάλλον ωφείλονται αλλού... Με το μπαρδόν... Δεν σου έθιξε κανείς το Opera που ξέρουμε ότι είσαι φανατικός χρήστης Ο καθένας όπως βολεύεται άλλωστε. Όλο νευράκια μου είσαι βρε αγόρι μου. Η ζωή είναι μικρή!
wert Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 trustfm, ante mhn ta parw ! Μάλλον θέμα συνήθειας είναι ρε παιδιά. Οτι έχει τα προβλήματά του τα έχει και μάλιστα αρκετά. Παρ'όλαυτά όμως τον χρησιμοποιώ και εγώ πάνω από ένα χρόνο τώρα. Αυτό που του έχω βρεί και δεν τον αλλάζω τον MYiE2 είναι το σύρσιμο μιας λέξης ή ενός link και το άνοιγμα σε νέα σελίδα είτε αναζήτηση απ'ευθείας στο google ή όποια μηχανή διαλέξεις για την λέξη και το άνοιγμα του λίνκ σε νέο παράθυρο. Προχτές προσπάθησα να δουλέψω λιγάκι και τον όπερα που τον είχα και σκούριαζε. Πηγαίνω που λέτε από το pathfinder να κοιτάξω κάνα e-mail και εκεί να δείτε πανηγύρι με τον opera. Είχαν βάλει ένα flash και μόλις πήγαινε κοντά το ποντίκι άνοιγε και έπιανε την μισή σελίδα. Παιδεύτηκα αρκετή ώρα με τον opera να ξεγελάσω εκείνο το flash για να μπορέσω να κάνω login αλλά μάταια. Η μόνη λύση ήταν browser τύπου IE. Κάτι τέτοια να μην συνέβαιναν με τον opera με μερικές σελίδες και είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε άλλη συζήτηση.
kavouras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 trust....ειρήνη ημίν.... Δεν έθιξε κανένας τον opera.Τη γνώμη του λέει ο καθένας.... Κατα τα άλλα η Χριστίνα με κάλυψε απόλυτα...
trustfm Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 den einai 8i3imo tou opera apla to programma pou lete ka8e allo para clean program einai . Paraligo na formattarw xtes olh thn parthsion gia thn malakia . kai kati allo oles oi allages tou explorer eginan mono me to install tou myie xwris kan na me rwthsei .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.