Προς το περιεχόμενο

Ο κορυφαίος των browsers....

kavouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ή αλλιώς "Πετάξτε επιτέλους τον ΙΕ"!!!!!

Πηγαίνετε εδώ

http://www.myie2.com/html_en/home.htm

και κατεβάζετε.Είναι freeware!

Μερικά απο τα στοιχεία που του βρήκα...

-Με ένα κλικ σας μεταφράζει κάθε σελίδα,απο οποιαδήποτε γλώσσα σε άλλη!

-με ελάχιστη κατανάλωση μνήμης(πανάλαφρο)

-είναι freeware

-αν πχ κοπεί το ρεύμα ή κολλήσουν τα τρομερά windows(!!) επαναφέρει όλες τις σελίδες που ήσασταν!

-όλες οι σελίδες ανοίγουν στο ίδιο παράθυρο

-φοβερά άπειρα plugin..όπως ικανότητα για δεξί κλίκ ακόμα και αν απαγορεύεται απο τη σελίδα..

-με drag and drop(πώς το λένε στα ελληνικά αυτό αλήθεια?)μίας λέξης σου ανοίγει καινούρια σελίδα με τη λέξη στο google,ενω drag and drop ενος link σου ανοίγει απευθείας το link!

κτλ κτλ κτλ...

Κατεβάστε τον και δε θα χάσετε!!!!

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Απο οτι ειδα ενει στα Αγγλικα,Γαλικα και...κινεζικα.Σε οσους εχουμε gr xp μαλλον αβολο ειναι. :oops: :oops: :oops:

Αυτό που είδες ήταν οι γλώσσες της σελίδας, όχι του browser. Στο http://www.myie2.com/html_en/download.htm θα δεις ότι υπάρχει και η ελληνική γλώσσα.

Βέβαια ότι ρούχα και να φορέσεις στον ΙΕ, καλύτερος του Opera δεν γίνεται :wink:

Δημοσ.
Απο οτι ειδα ενει στα Αγγλικα,Γαλικα και...κινεζικα.Σε οσους εχουμε gr xp μαλλον αβολο ειναι. :oops: :oops: :oops:

Eixa ksekinhsei ki ewg an to metafrazw alla me eixe prolabei kapoios allos apo afto to forum malista, den kserw an h metafrash isxyei kai gia tis kainourgies ekdoseis.

Egw apla den zw xwris afton..

Exw dokimasei Opera - Mozilla - Phoenix - Netscape (yparxei tpt allo pou na doulevei swsta?)

kai o MyIE apla tous pataei katw, apo oles tis apopseis, isws bebaia an den xrhsimopoiouse thn mhxanh ths M$ na fainotan pio elkystiko kai stous antidrastikous (ki egw s'aftous anhkw)

Alla pistepste me, an ma8ete na doulevete ta mouse gestures, aki asxolh8eite ligo me ta options tou, 8a phsteite oti tous pataei olous katw!

Δημοσ.

Παιδιά ειρήνη ημίν...

Καταρχήν

1-Γιάννη,έχει και Ελληνικά(κατεβάζεις ενα αρχειάκι 10Kb)...

2-Όντως χρησιμοποιεί τον ΙΕ ως βάση....αλλά μια δοκιμή θα σας πείσει.Εγω πάντως όταν το δοκίμασα(και έχοντας δοκιμάσει όλους τους άλλους),απλά ενθουσιάστηκα...και τον χρησιμοποιώ τουλάχιστον 1 χρόνο-δεν έχει κολλήσει ποτέ!!Αλλα ακόμα και να κολλήσει,όταν τον ξανανοίξεις σε βγάζει(εαν θες) στην ακριβή κατάσταση που ήσουν πριν!Δε νομίζω να θυμίζει αυτό ΙΕ....Άσε που οι περισσότεροι άλλοι browsers είναι τόσο βαριοί,οπότε καλύτερα να χρησιμοποιείς photoshop,παρά αυτούς!!!:):)

Πάντως μια δοκιμή θα σας πείσει...όσοι πιστοί προσέλθετε....

Δημοσ.
1-Γιάννη' date='έχει και Ελληνικά(κατεβάζεις ενα αρχειάκι 10Kb)...

Κατεβασα το αρχειακι το εκανα extract στο φακλελο εγκαταστασης αλλα τα Ελληνικα απο που τα ρυθμιζω????? Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Ρε παιδια τα ιδια futures εχει και ο Opera αλλα δεν ειπατε το σημαντικοτερο,pop-up filter εχει?ειναι γρηγορος για 56Κ?

Δημοσ.

Γιάννη-Εννοείς πως μπαίνουν τα Ελληνικά?Κάνεις extract το αρχειάκι(greek.ini νομίζω) στο Language(είναι στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος).Μετά μέσα στον MyIE2:Options->MyIE2 Options->Advanced και επιλέγεις greek...Κλέινεις και ξανανοίγεις το πρόγραμμα κι αυτό ήταν....

Cristinaki-χαίρομαι που σου άρεσε:):)

rista-Βεβαίως έχει popup ρυθμίσεις(θα έλεγα τέλειες-εγω το έχω βάλει στο αυτόματο-μπορείς και manual να ορίσεις διευθύνσεις),και είναι ταχύτατος γιατι απλά δεν καταναλώνει μνήμη...όλα τα παράθυρα ανοίγουν σε ένα παράθυρο....(εννοείτε δε θα σου αυξήσει την ταχύτητα του δικτύου,απλά θα δεις οτι οι διαδικασίες γίνονται όλες με drag-drop ταχύτατα και πανεύκολα...)

Επίσης πολύ καλό-στην αρχή ορίζεις ένα group απο links να ανοίγει...Πχ εγω έχω ορίσει με το που το ανοίγω να μπαίνει σε insomnia,hotmail,google...

Κοιτάξτε πόσα plugin έχει φτιάξει ένας τύπος-http://www.myie2.smsnet.pl/

Προσωπικά εγω κατεβάζω τη lite έκδοση(μόνο 700kb!!),γιατι η έκδοση combo έχι ενα σωρο plugins κτλ,που ούτως ή άλλως μπορείς να τα κατεβάσεις ξεχωριστά...

Ούτε να έπαιρνα μίζα απο την εταιρία για να τα λέω αυτά!!!:):)

Δημοσ.

Ρε παιδια τα ιδια futures εχει και ο Opera αλλα δεν ειπατε το σημαντικοτερο,pop-up filter εχει?ειναι γρηγορος για 56Κ?

Έχει και popup filter! :)

Έχει τα καλά του Opera αλλά είναι πιο ελαφρύ! Πολύ πιο ελαφρύ! Μπορώ να πω και πιο γρήγορος από το Opera.

Επίσης το interface του μου αρέσει πιο πολύ. Δεν προσπάθησε να κάνει καινοτομίες, οπότε δεν σου παίρνει χρόνο να τον συνηθίσεις. Μόνο λίγα λεπτά.

Μια βοήθεια όμως θέλω... :shock:

Έχασα το menu και δεν μπορώ να βρω από που το επαναφέρουν! :mrgreen:

Υ.Γ.: Αυτό είναι το 1ο μου post από τον MyIE2 :lol:

Δημοσ.

Christina...Αν εννοείς το μενού με τα εικονίδια(πάνω)..πάς κάπου εκεί και κάνεις δεξί κλίκ->Menu Bar.Ή για συντομία Ctrl+F11.....Επίσης σου προτείνω δεξί κλίκ δίπλα απο το μενού->Customize tool bar->Icon options:small icons...Έτσι γλιτώνεις χώρο απο την οθόνη...

Επίσης όταν έχεις ένα "παράθυρο" ανοιχτό,κάνεις διπλό κλίκ πάνω του και κλείνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...