Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μία LG (δεν ξέρω ποιο μοντέλο αυτή τη στιγμή, δεν είναι δικιά μου) αλλάζει κανάλια μόνη της. Έβγαλα τις μπαταρίες από το τηλεκοντρόλ, μήπως είχε φάει κανένα κόλλημα. Την έβγαλα από την πρίζα. Έπαιξα λίγο, σκουντώντας, τα κουμπιά της μήπως είχα κολλήσει, αλλά τίποτα. Δεν αλλάζει τυχαία. Πηγαίνει από το 4, στο 5, στο 6, στο 7 κτλ.. ή το αντίστροφο.

Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχουν οι τηλεοράσεις επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις ή κάτι αντίστοιχο;

Δημοσ.

Δαιμονισμένη τηλεόραση....Κάλεσε Εξορκιστή.... Σοβαρά τώρα, μήπως έχουν κανένα κινητό με υπέρυθρες και αλλάζουν κανάλια και τρολλάρουν τον φίλο /η σου?

Δημοσ.

Μπορεί κάτι που έχεις στο χώρο να εκπέμπει στη συχνότητα του κοντρολ της τηλεόρασης, απομάκρυνε τα ολα, κινητά, άλλα κοντρολ κλπ, όλα αυτά εφ όσον βεβαιώθηκες ότι δεν φτάνει το δικό της κοντρολ

• Like 1
Δημοσ.

Δαιμονισμένη τηλεόραση....Κάλεσε Εξορκιστή.... Σοβαρά τώρα, μήπως έχουν κανένα κινητό με υπέρυθρες και αλλάζουν κανάλια και τρολλάρουν τον φίλο /η σου?

Χαχα, το σκεφτηκα κι εγω από κανενα μπαλκόνι ξέρω 'γω. Γιατί δεν μένει κανείς άλλος στο σπίτι, η μανά μου μόνη της είναι.

Μπορεί κάτι που έχεις στο χώρο να εκπέμπει στη συχνότητα του κοντρολ της τηλεόρασης, απομάκρυνε τα ολα, κινητά, άλλα κοντρολ κλπ, όλα αυτά εφ όσον βεβαιώθηκες ότι δεν φτάνει το δικό της κοντρολ

Θα το κοιτάξω.. Thank you

Είδα πως η δικιά μου LG έχει επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, η δαιμονισμένη όμως δεν έχει επιλογή. Έχει όμως δυνατότητα αναβάθμισης λογισμικού. Όποτε θα δοκιμάσω να της κάνω μια αναβάθμιση.

Δημοσ.

Αν είσαι τυχερός και τα κουμπάκια χειρισμού δεν έχουν κοινή τροφοδοσία με το δέκτη υπερύθρων. Το μόνο που αρκεί είναι να απόσυνδεθεί η συγκεκριμένη πλακετουλα.

Δημοσ.

Βρε μήπως εχει μπει σε mode καταστηματος? Έχει κι η δικιά μου.

Τώρα τι ακριβώς κάνει, δε το έχω επιλεξει ποτέ.

Αλλά λογικά δείχνει demo.

Κάνε ενα έλεγχο. Απο περιέργεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...