georzino Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Γεια γεια σας άμεση βοήθεια είμαι διακοπές μου χάλασε καλοδιο του iPhone και πείρα ενα παλιό που έιχα το βάζω στη φορτίσει και λεει μη επισιμασμενο καλοδιο και μου γράφει απόρριψη και δεν μπορώ να φορτίσω το κινητό είμαι με 34% οποίος μπορεί να με γράψει άμεσα για να σοθω
Dev1l Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πρέπει να πάρεις γνήσιο καλώδιο και γρήγορα, μέχρι να πάρεις για να μην ξεμείνεις από μπαταρία όσο ψάχνουμε λύσεις, ενεργοποίησε την λειτουργία εξοικονόμησης και κλείσε τα πάντα! στο δίκτυο επέλεξε 2G (GPRS) κλείσε δεδομένα, wifi, bluetooth, gps κατέβασε την φωτεινότητα στο τέρμα και άστο με την οθόνη προς τα κάτω για να μην λειτουργεί ο αισθητήρας φωτεινότητας ξανα-μπες να δεις τι θα σου γράψουμε σε καμια ώρα! Λοιπόν υπάρχουν 2 λύσεις και αυτές δεν είναι σίγουρες αλλά δοκίμασε, λένε οτι δουλεύουν! 1ος τρόπος: -Σύνδεσε το καλώδιο με τον φορτιστή και βάλτα στην πρίζα (μην το κουμπώσεις ακόμα στο iphone)!!!!! -Σβήσε το iphone και κατά την διάρκεια που θα δεις τον "τροχό - εικονίδιο" που περιστρέφετε, τότε σύνδεσε το καλώδιο στο iphone -Άφησε το iphone να φορτίσει και μην το ανάψεις για κανέναν λόγο! -Μετά από 15 λεπτά που θα είναι στην πρίζα κλειστό, άναψέ το και πάτα οκ σε ότι σφάλμα και αν σου βγάλει! -Τώρα πρέπει να φορτίζει κανονικά! Τρόπος 2ος: -Σύνδεσε το καλώδιο στον φορτιστή (όχι στο iphone) -Σύνδεσε το καλώδιο στο iphone -Ξεκλείδωσε την οθόνη μέχρι να πας στην αρχική του οθόνη -Πάτα οκ σε ότι σφάλμα και αν σου βγάλει -Ξεσύνδεσε το καλώδιο από το iphone -Ξανασύνδεσέ το αμέσως μόλις το βγάλεις (στιγμιαία) -Πάτα οκ σε ότι σφάλμα και αν σου βγάλει -Τώρα θα φορτίζει!
taslikos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ο πρώτος τρόπος κατα 90% θα δουλέψει δοκίμασε και πες μας.. Πρέπει βέβαια να βρεις άμεσα καλώδιο.... Και να παρεις το αυθεντικό η της μπέλκιν μην μπλέξεις με ιμιτασιόν.... Θα σου τα μπλοκάρει!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα