balourdiskakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Εδω και καιρο αντιμετωπιζο το παρακατω προβλημα με τον Η/Υ μου.. Παρατηρησα οτι οταν παω να ακουμπησω καποια απο τις 4 βιδες που εχει το κουτι μου για να το ανοιξω (οχι μεσα αλλα πισω στο κουτι) με χτυπαει το ρευμα.. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι και πως μπορω να το διορθοσω? Ευχαριστω εκ τον προτερων ! Παραθετω μια εικονα για να καταλαβαιτε ποιες βιδες εννοω..
jimakos234 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.. Εδω και καιρο αντιμετωπιζο το παρακατω προβλημα με τον Η/Υ μου.. Παρατηρησα οτι οταν παω να ακουμπησω καποια απο τις 4 βιδες που εχει το κουτι μου για να το ανοιξω (οχι μεσα αλλα πισω στο κουτι) με χτυπαει το ρευμα.. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι και πως μπορω να το διορθοσω? Ευχαριστω εκ τον προτερων ! Παραθετω μια εικονα για να καταλαβαιτε ποιες βιδες εννοω.. τι τροφοδοτικο εχεις και που εχεις τοποθετημενο το pc? 1
balourdiskakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 τι τροφοδοτικο εχεις και που εχεις τοποθετημενο το pc? Εχω το παρακατω τροφοδοτικο.. Το pc ειναι τοποθετημενο στο πατωμα.. (μαρμαρο) http://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx-series-modular-cx500m-atx-500w-80-plus-bronze-certified-modular-p-PER.641155
jimakos234 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εχω το παρακατω τροφοδοτικο.. Το pc ειναι τοποθετημενο στο πατωμα.. (μαρμαρο) http://www.e-shop.gr/psu-corsair-cx-series-modular-cx500m-atx-500w-80-plus-bronze-certified-modular-p-PER.641155 Δοκιμασε αν μπορεις να το βαλεις σε ενα ξυλινο δαπεδο και δες αν το κανει παλι (πχ πανω στο γραφειο). Αν συνεχισει, κατι παιζει με το τροφοδοτικο 1
balourdiskakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Επειδη δεν μπορω να το φερω πανω στο γραφειο ..Μια ξυλινη πλακα αμα βρω και την βαλω κατω απο το κουτι θα κανει δουλεια? παντως το τροφοδοτικο ειναι σχεδον χρονου και μου δινει σωστα ρευματα..
hackerW32 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ενας φιλος μου ειχε πρόβλημα με την γείωση στο σπιτι του, οποτε ακουμπαγε κουζινα-pc κλπ τον χτύπαγε ρευμα. εβαλε το tower πανω σε ενα ταβλι.
jimakos234 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Επειδη δεν μπορω να το φερω πανω στο γραφειο ..Μια ξυλινη πλακα αμα βρω και την βαλω κατω απο το κουτι θα κανει δουλεια? παντως το τροφοδοτικο ειναι σχεδον χρονου και μου δινει σωστα ρευματα.. Ναι θα κανει, εχε κατα νου οτι τα CX και τα VS της corsair δεν ειναι και τα καλυτερα ποιοτικα ενας φιλος μου ειχε πρόβλημα με την γείωση στο σπιτι του, οποτε ακουμπαγε κουζινα-pc κλπ τον χτύπαγε ρευμα. εβαλε το tower πανω σε ενα ταβλι. Κανα εκανε
pano Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Να βάλει ξύλινη τάβλα ο άνθρωπος κάτω από το pc για ποιό λόγο ; @hackerW32 πες του φίλου σου να φτιάξει την γείωση δεν παίζουμε μ'αυτά. 2
veteranos123 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ts. Φέρε ηλεκτρολόγο να ελέγξει την γείωση.Πιθανών δεν έχει καθόλου γείωση η πρίζα ή έχει και απλά έχει διακοπεί το καλώδιο. Επίσης αυτό για τις τάβλες κλπ είναι για τον π****ο λύσεις Η πρίζα που τροφοδοτείς το pc είναι σούκο; 1
hackerW32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Να βάλει ξύλινη τάβλα ο άνθρωπος κάτω από το pc για ποιό λόγο ; @hackerW32 πες του φίλου σου να φτιάξει την γείωση δεν παίζουμε μ'αυτά. λες να μην του το ειπα; νομιζω πως εγινε λιγο μαζοχας και αρχισε να του αρεσει.. 4 χρονια μετα ακομα ζει παντως ts. Φέρε ηλεκτρολόγο να ελέγξει την γείωση.Πιθανών δεν έχει καθόλου γείωση η πρίζα ή έχει και απλά έχει διακοπεί το καλώδιο. Επίσης αυτό για τις τάβλες κλπ είναι για τον π****ο λύσεις Η πρίζα που τροφοδοτείς το pc είναι σούκο; if it works it aint για τον π****ο λύσεις περα απο την πλακα, κατι με την γείωση πρεπει να παιζει στον topic starter
balourdiskakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 H μπριζα ειναι σουκο ναι.. πανω σε αυτη εχω συνδεσει το πολυμπριζο και πανω στο πολυμπριζο ολο το συστημα του Η/Υ (οθονη , εκτυπωτη,ηχεια , φορτιστη κινητου ) Παντως δεν ειναι το τροφοδοτικο?
benign Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 H μπριζα ειναι σουκο ναι.. πανω σε αυτη εχω συνδεσει το πολυμπριζο και πανω στο πολυμπριζο ολο το συστημα του Η/Υ (οθονη , εκτυπωτη,ηχεια , φορτιστη κινητου ) Παντως δεν ειναι το τροφοδοτικο? Αλλου σε χτυπαει το ρευμα η μονο στον υπολογιστη? Αν ακουμπησεις κατι αλλο μεταλλικο απο αυτα που εχεις συνδεδεμενα στο πολυμπριζο σε χτυπαει? Προβλημα γειωσης φαινεται. 1
balourdiskakos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Που μπορω να δοκιμασω? στο φορτιστη που δοκιμασα στην ακρη δεν με χτυπαει κατι..
Fubar.gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Είναι καθαρά θέμα ανύπαρκτης γείωσης. Τα τροφοδοτικά PC, αν παίρνουν ρεύμα απο καλώδιο χωρίς γείωση, τότε στο περίβλημα τους αναπτύσουν τάση περίπου 110 Volt (τη μισή απο την τάση της πρίζας). Καθώς είναι βιδωμένο απευθείας πάνω στο μεταλλικό case του PC, τότε όλο το PC ηλεκτρίζεται. Είναι θέμα σχεδιασμού και δέν έχει να κάνει με την ποιότητα του συγκεκριμένου τροφοδοτικού. Ακόμα και τα πιό ακριβά το ίδιο θα κάνουν αν δέν υπάρχει γείωση.
balourdiskakos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Ναι , εχεις δικιο.. Είναι καθαρά θέμα ανύπαρκτης γείωσης. Τα τροφοδοτικά PC, αν παίρνουν ρεύμα απο καλώδιο χωρίς γείωση, τότε στο περίβλημα τους αναπτύσουν τάση περίπου 110 Volt (τη μισή απο την τάση της πρίζας). Καθώς είναι βιδωμένο απευθείας πάνω στο μεταλλικό case του PC, τότε όλο το PC ηλεκτρίζεται. Είναι θέμα σχεδιασμού και δέν έχει να κάνει με την ποιότητα του συγκεκριμένου τροφοδοτικού. Ακόμα και τα πιό ακριβά το ίδιο θα κάνουν αν δέν υπάρχει γείωση. Ναι εχεις δικιο φιλε μου.. ρωτησα ηλεκτρολογο και μου ειπε οτι ειναι θεμα γειωσης του σπιτου..σε ευχαριστω πολυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα