SlickNick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ειναι παλι απο μουσουλμανους αλλα οπως και να εχει στην ευρωπη μεσα δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις η ειναι παρα πολυ δυσκολο. Εαν προκειται για isis το κακο πρεπει να ξεριζωθει εκει που βρισκεται στη μεση ανατολη και να στειλεις ενα μυνημα οτι δεν δεχεσαι τετοιου ειδους πρακτικες. Αμεσα δεν θα αποδωσει αλλα σε βαθος χρονου σιγουρα θα τους καλμαρει Συν ότι πρέπει να ξεριζωθούν όλοι οι άχρηστοι δημόσιοι λειτουργοί και πολιτικοί που κάνουν τα στραβά μάτια για να τσιμπάνε ψήφους, πχ "Rotherham child sexual exploitation scandal", να αρχίσει να εφαρμόζεται ο νόμος και να μιλάμε ανοιχτά για το πρόβλημα. 1
HERTHAN Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Λογικα οι δράστες θα είναι από αυτούς που λιαζονται και εξαφανίζονται........ 1
Flaoutistas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παντως το "Ειμαστε ολοι Γερμανοι"... δε νομιζω να πιασει.. 1
defacer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Προβλέψιμη, αλλά όχι και παράλογη. Για μένα τουλάχιστον. zio θα πώ κάτι για σένα και όποιον άλλο θέλει να το σκεφτεί. Λες ότι δεν είναι παράλογη, και καταλαβαίνω τι λες και θα μπορούσα να συμφωνήσω. Από την οπτική γωνία που το λες σαφώς και έχει λογική. Δες τώρα μια άλλη οπτική. Υπάρχει κάποιος του οποίου η σχέση με σένα είναι τέτοια που υποκινεί σκοτωμούς αθώων πολιτών με πολύ άσχημους τρόπους. Και το κάνει ξέροντας βέβαια πολύ καλά ποιές είναι οι αντιδράσεις που παρακινούνται έτσι. Με άλλα λόγια: είσαι ο εχθρός του, και ξέρει τι είδους αντίδραση θα μπορούσες "εύκολα" να έχεις. Από αυτή την οπτική σου φαίνεται λογικό ότι αν κάνεις το προφανές, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σένα; Δε θέλω απάντηση, απλά αφήνω τη σκέψη. 1
revolver1990 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δηστυχως οπως ειπε ενας πριν ερχονται και χειροτερα δυο πραγματα προβλεπω το ενα λογω τρομοκρατιας να μας στερησουν ελευθεριες και 2 παλι λογω τρομοκρατιας αλλα και οικονομικης κρισης και ανεργειας συντομα θα δουμε ξανα φασιστικα καθεστωτα να κυβερνουν. Let them cum Επίσης,αυτή την βδομάδα έχουμε je suis Munich <3
V for Vagelis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 “Selina Akim” – Did Facebook account lure people to OEZ Munich shopping centre? Update: 7:20PM British time. Facebook has removed the account in question. This afternoon, a gunman opened fire at the OEZ Munich shopping centre in Germany. While I was skimming through some of the various tweets about the shooting, I came across a link to the following Facebook post: [...] “Her” first invite to her followers was posted on Facebook last night, at 11:10PM German time. In her post, she says: Wer kommt morgen alles OEZ um 16:00 Uhr Mc donalds oder Bommerang? It seems that somebody created a fake Facebook account of a pretty Middle Eastern woman – for the sole purpose of gathering a large list of friends and followers. Once the account had amassed enough friends and followers, whoever was running the account began to invite everyone to the shopping centre. Note that the first photograph on the account was uploaded back in June, which means that the person behind it has had plenty of time to pick up a large list of followers and friends. They also set their friend list to private, which means that we have no idea how many friends this “Selina Akim” account managed to gain before today’s shooting. http://thisinterestsme.com/selina-akim/
Lampos21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Ανύπαρκτη αστυνομία μόνο για κανά πρόστιμο είναι οι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι.
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα Αφού χτυπήθηκε και η Γερμανία που κάνει κουμάντο, θα σφίξουν τα πράγματα Ανύπαρκτη αστυνομία μόνο για κανά πρόστιμο είναι οι άλλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι. Μόναχο μένεις και ξέρεις ε?
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν ξερω αν το συγκεκριμενο ειναι παλι απο μουσουλμανους αλλα οπως και να εχει στην ευρωπη μεσα δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις η ειναι παρα πολυ δυσκολο. Εαν προκειται για isis το κακο πρεπει να ξεριζωθει εκει που βρισκεται στη μεση ανατολη και να στειλεις ενα μυνημα οτι δεν δεχεσαι τετοιου ειδους πρακτικες. Αμεσα δεν θα αποδωσει αλλα σε βαθος χρονου σιγουρα θα τους καλμαρει Δεν ξέρω αν μπορεί να μαζευτεί αυτό το πράγμα πλέον.
KNSM Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 i declare προβοκάτσια. Και επειδή ειμαι και πολύ μπροστά (Δεν ειμαι) εχω να τονισω το εξής. "Επιθεση εδώ, επίθεση εκεί, "πραξικοπηματα" κλπ κλπ. Άντε, να δολοφονήσουν οι "τρομοκράτες" και έναν αρχιδούκα να σκάσει η βόμβα, #ww3 ρε μου*ιά!" Ακριβως αυτο σκεφτομουν κι εγω. Ολη η περιοχη γυρω μας φλεγεται (Συρια, Αιγυπτος, Τουρκια κτλ), παγκοσμια οικονομικη κριση και τρομοκρατικα χτυπηματα ολο και πιο συχνα (και πιστευω οτι θα ενταθουν κι αλλο) στηνουν το σκηνικο μια χαρουλα... Ενα τσαφ θελει πιθανοτατα.
zio10 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 zio θα πώ κάτι για σένα και όποιον άλλο θέλει να το σκεφτεί. Λες ότι δεν είναι παράλογη, και καταλαβαίνω τι λες και θα μπορούσα να συμφωνήσω. Από την οπτική γωνία που το λες σαφώς και έχει λογική. Δες τώρα μια άλλη οπτική. Υπάρχει κάποιος του οποίου η σχέση με σένα είναι τέτοια που υποκινεί σκοτωμούς αθώων πολιτών με πολύ άσχημους τρόπους. Και το κάνει ξέροντας βέβαια πολύ καλά ποιές είναι οι αντιδράσεις που παρακινούνται έτσι. Με άλλα λόγια: είσαι ο εχθρός του, και ξέρει τι είδους αντίδραση θα μπορούσες "εύκολα" να έχεις. Από αυτή την οπτική σου φαίνεται λογικό ότι αν κάνεις το προφανές, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό για σένα; Δε θέλω απάντηση, απλά αφήνω τη σκέψη. Είναι πόλεμος όμως πλέον και όχι διπλωματία ή σκάκι. Έχουν σημασία οι πράξεις και όχι οι θεωρίες και οι στρατηγικές... Thanks όμως, χαίρομαι να συζητάω με τέτοια άτομα κι ας διαφωνούμε κάποιες φορές
Lampos21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 pa0ki ναι εκει ζω κανονικα, σου χαλασα την ειρωνεια ε;
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 pa0ki ναι εκει ζω κανονικα, σου χαλασα την ειρωνεια ε; Ναι 2
παπι Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πωπω μεση ανατολη καταντησαμε. Καθε λιγο και λιγακι καποιος σκοτωνει κοσμο για το... ετσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις