κανταρης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 καλησπερα σας αλλαξα οθονη και αφη στο ανω κινητο και οταν πατησα να το ανοιξω ολα καλα εβγαλε το σημα τις lg και μετα εσβησε....λεω εγω τωρα....δεν εχει μπαταρια...το βαζω για φορτισει και αναβει 1-2 φορες το λαμπακι φορτισεις και ανοιγει το κινητο παλι μεχρι το ιδιο σημειο που εκλεισε κ;ι πριν το βαλω για φορτισει.....μπορει κανεις να μου πει γιατι?
turbat0s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Είχες ξανααλλάξει digitizer σε κινητό? Τί πιθανότητες δίνεις να έκανες λάθος στην όλη διαδικασία?
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Συνδεσε το στο pc... Πηγαινε διαχειρηση συσκευων και δες τι βλεπει το pc απο το κινητο σου.... Επισης δοκιμασε και σε download mode... Απο σβηστο κινητο κρατας πατημενο το volume+ και κουμπωνεις το usb.... Δες,μπαινει σε download;;; και αν ναι, τι δειχνει στη διαχειρηση συσκευων ....... Υποθετω εχεις περασει drivers στο pc...
κανταρης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 καλησπέρα σας και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.. ακολουθησα τον γνωστο οδηγο στο yout......com , οποτε.πιθανοτητα λαθους ισως να υπαρχει...επισης μπορει να ειναι.θεμα μπαταριας...αλλα δεν ανοιγει καθολου να δω τι.παίζει ...με τοπου κανει αρχη και βγαλει το σημα.τις.εταιριας σβηνει και το brinking red led αναβει 3 φορες και παλι τα ιδια
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παμε παλι.... Συνδεσε το με το πσ και πες τι βλεπεις στην διαχειρηση
κανταρης Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 το πηγα σε service...αυριο θα εχω απαντηση
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εχω μια εντυπωση οτι θα σου πουν μητρικη.... 'Η στην καλυτερη,μπαταρια.... Ισως της εβγαλες τα ματια οταν την ξεκολλησες...
tsilitheo1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Παιζει να ειναι μητρικη,αν κατα την αποσυναρμολογηση,βραχυκυκλωσες καπως την emmc,αν δεν ειχες ξεκουμπωσει την μπαταρια. Παιζει να ειναι η μπαταρια. Παιζει να ειναι καποια καλωδιοταινια που δεν κουμπωσες σωστα. Το πιο πιθανο παντως,μου φερνει η μπαταρια
κανταρης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Πρώτα αποσυνδέθηκε ή μπαταρία και μετά όλα τα άλλα...και τελευταία βγήκε ή μπαταρία...αλλά ήταν τόσο καλά κολλημένη που με δυσκόλεψε αρκετα
κανταρης Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με πήρε το σέρβις ..κανένα πρόβλημα το κινητό...κάτι δν είχε κουμπωσει καλά...κόστος σέρβις 20€
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Παιζει να ειναι καποια καλωδιοταινια που δεν κουμπωσες σωστα. 20€ για ενα κουμπωμα........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα