Oblivionist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να αλλάξω κινητό κι επειδή με το Android έχω σπαστεί άσχημα είχα αποφασίσει να πάρω κάποιο iPhone. Πέτυχα όμως ένα review του Samsung Galaxy Note 5 και σκάλωσα άσχημα... Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες1) Γιατί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο; (με εξαίρεση 1-2 καταστήματα που βρήκα με μια γρήγορη ματιά)2) Να το πάρω ή να κάνω υπομονή μέχρι να βγει το 6;3) Πότε έρχεται Ελλάδα το 6 και τι τιμή θα έχει;4) Το έχει δουλέψει κανείς το 5 να μου πει πώς τρέχει; Πάει σφαίρα ή τρώει σκαλώματα όπως τα περισσότερα android;Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
Goro29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το είχα 3 φορές φίλε μου λόγο ότι τι μια είχα μαύρο και ήθελα να πάω στο ασημί και μετά στο δικάρτο.. 1) όχι μόνο Ελλάδα δεν ήρθε αλλά ούτε στην Ευρώπη.. Σε αυτό δεν μπορεί να σου απαντήσει κανένας γιατί το έκαναν αυτό.. 2) 6 δεν θα βγει αλλά θα βγει το 7 από τα λεγόμενα που έχουν γραφτεί φέρετε πολύ δυνατό και όμορφο για εμένα απλά μάλλον θα έχει οθόνη edge και αυτό.. 3)αρχές Αυγούστου θα γίνει η παρουσίαση τώρα το πότε δεν ξέρω ακριβώς..μάλλον στο 800 θα είναι.. Κοίτα στα λευτα που έχει για κανέναν λόγο μην πας σε αυτά τα λευτα πάρε ένα s7 edge που είναι καλύτερο σε Κάμερα Μπαταρία SD Καλύτερα χαρακτηριστικά Αδιάβροχο Εγγύηση και πολλά άλλα.. Το note 5 είναι στην ουσία το s6 edge plus Ίδιο σε όλα απλά το ένα έχει οθόνη edge και το άλλο spen
Oblivionist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 800;; Πολλά γαμώτο...Είδα ότι το Note 5 έχει 550 σε ένα κατάστημα εδώ στην Ελλάδα, αλλιώς υπάρχει και η εναλλακτική του eBay με τιμές που κυμαίνονται από 300 έως 500 αλλά φοβάμαι μην φάω καμιά φόλα.Το Edge το κοιτούσα χθες από κοντά, η κυρτή οθόνη δεν μου άρεσε καθόλου. Γούστα...Ευχαριστώ πάντως!
Goro29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 800;; Πολλά γαμώτο... Είδα ότι το Note 5 έχει 550 σε ένα κατάστημα εδώ στην Ελλάδα, αλλιώς υπάρχει και η εναλλακτική του eBay με τιμές που κυμαίνονται από 300 έως 500 αλλά φοβάμαι μην φάω καμιά φόλα. Το Edge το κοιτούσα χθες από κοντά, η κυρτή οθόνη δεν μου άρεσε καθόλου. Γούστα... Ευχαριστώ πάντως! Αν το αγοράσεις από αυτά τα καταστήματα το Best price η εγγύηση δεν ισχύει εδώ Ελλάδα και αυτοί το στέλνουν από της χώρες που τα έχουν πάρει..px dubai κτλ. Δλδ κάνει πολλές μέρες να πάει και να έρθει.. Περίμενε το note 7 γτ στα 550 ευρώ το note 5 δεν αξίζει για κανένα λογο
Oblivionist Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν το αγοράσεις από αυτά τα καταστήματα το Best price η εγγύηση δεν ισχύει εδώ Ελλάδα και αυτοί το στέλνουν από της χώρες που τα έχουν πάρει..px dubai κτλ. Δλδ κάνει πολλές μέρες να πάει και να έρθει.. Περίμενε το note 7 γτ στα 550 ευρώ το note 5 δεν αξίζει για κανένα λογο Γιατί δεν αξίζει; Btw μήπως ξέρεις τι γίνεται με τελωνεία κλπ αν το παραγγείλω από Αμερική;
Goro29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν αξίζει; Btw μήπως ξέρεις τι γίνεται με τελωνεία κλπ αν το παραγγείλω από Αμερική; Γτ όπως σου είπα αυτά τα καταστήματα δεν σου προσφέρουν εγγύηση απλά τα στέλνουν πίσω. Έχω διαβάσει σε μερικά sait ότι μερικές φορές δεν τα στέλνουν καν τα κρατάνε εκεί και μετά από μια εβδομάδα σου απαντάνε ότι έχει υγρασία και διάφορα τέτοια κουλά.. Νομίζω αν πεις να στο στείλουν με απλό δεν πληρώνεις
ziaba Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι από Σεπτέμβριο να αλλάξω κινητό κι επειδή με το Android έχω σπαστεί άσχημα είχα αποφασίσει να πάρω κάποιο iPhone. Πέτυχα όμως ένα review του Samsung Galaxy Note 5 και σκάλωσα άσχημα... Θα ήμουν πολύ ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες 1) Γιατί δεν έχει έρθει στην Ελλάδα το συγκεκριμένο μοντέλο; (με εξαίρεση 1-2 καταστήματα που βρήκα με μια γρήγορη ματιά) 2) Να το πάρω ή να κάνω υπομονή μέχρι να βγει το 6; 3) Πότε έρχεται Ελλάδα το 6 και τι τιμή θα έχει; 4) Το έχει δουλέψει κανείς το 5 να μου πει πώς τρέχει; Πάει σφαίρα ή τρώει σκαλώματα όπως τα περισσότερα android; Eυχαριστώ εκ των προτέρων. να περιμένεις το 6
Oblivionist Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα το περιμένω ούτως ή άλλως, δηλαδή πιστεύω να έχει έρθει Ελλάδα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Απλώς σκέφτομαι πως με 800 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει iPhone. Μακάρι να μην έχει κυρτή οθόνη σαν του Edge. Ευχαριστώ πάντως!
Goro29 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα το περιμένω ούτως ή άλλως, δηλαδή πιστεύω να έχει έρθει Ελλάδα μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου. Απλώς σκέφτομαι πως με 800 ευρώ μπορεί κάποιος να πάρει iPhone. Μακάρι να μην έχει κυρτή οθόνη σαν του Edge. Ευχαριστώ πάντως! Γτ ποιος σου είπε ότι το Iphone θα είναι καλύτερο? :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα