kostasvito Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 γεια σας συγχωρεστε με αν το γραφω λαθος αλλα χαθηκα και ειμαι και καινουργιος. εχω ενα μερσεντες βιτο το χειμωνα μου χαν πει για φλατζα κεφαλης η καπακιου το αλλαζα νερα γιατι εβλεπα λαδια μεσα και συμπληρωνα τη βδομαδα κανα λιτρο νερο. πριν μια βδομαδα τρακαρα και με κολλησαν το ψυγειο σημερα ξαφνικα βλεπω ποταμι τα νερα κατω το διαστολης αδειο εβγαλα τη μασκα να δω ετρεχε καπου στο πλαστικο και στο ψυγειο αναμεσα δεν καταλαβα ακριβως. τι λετε να ειναι απο τη φλατζα αλλα και σβησμενο αδειαζει το νερο η κατι αλλο.. ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μάλλον υποχώρησε το "κόλλημα" . Συνεργείο και αλλαγή ψυγείου μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Αν δεν φτιαξεις την φλατζα θα χεις προβληματα γιατι θα σου τα φουσκωνει ολα, ή θα μεινεις απο νερα και θα κανεις μεγαλυτερη ζημια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Βάλε ένα καινούργιο ψυγείο, το κολλημένο είναι μια πολύ μικρής διάρκειας προχειροδουλειά. Και φυσικά πρέπει να αλλάξεις και φλάντζα γιατί μόνο καλό δεν είναι να βλέπεις λάδια στο δοχείο νερού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Στα περισσότερα μοντέλα της Mercedes τα ψυγεία είναι μεταλλικά. Εάν δέν έχει γίνει σωστή εργασία απο τον ψυγειά θα έχεις πρόβλημα. Ευτυχώς στα γερμανικά αμάξια τα ανταλλακτικά τα βρίσκεις με το κιλό.Κοίταξε και για μετ/σμενο ψυγείο, εάν και θα σου πρότεινα καινούργιο aftermarket. Αφού αλλάξεις ψυγείο άλλαξε μαζί και θερμοστάτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα