Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα

χθες πηρα ενα τετοιο power bank https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html?from=best_picks και οταν αδειασε (σε ενα 5 λεπτο) το εβαλα για πρωτη φορα στη φορτιση. Το θεμα ειναι οτι ειναι στη φορτιση εδω και 15 ωρες περιπου και μολις εχει φτασει κοντα 80-85%.. Το εχω συνδεδεμο στο PC ενω το PC ειναι κλειστο, και πιστευω οτι αυτος μπορει να ειναι ο λογος που φορτιζει τοσο αργα. Οποιος εχει ασχοληθει με κατι τετοιο ας με βοηθησει λιγο.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό. Αν το φορτίσεις με πιο δυνατό φορτιστή θα φορτίσει πιο γρήγορα. Πχ με φορτιστή 2Α.

• Like 2
Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό. Αν το φορτίσεις με πιο δυνατό φορτιστή θα φορτίσει πιο γρήγορα. Πχ με φορτιστή 2Α.

Δεν εχω κανεναν τετοιο ανταπτορα στο σπιτι.. Ολοι μου οι φορτιστες ειναι απλοι.. Τι μπορω να κανω?

Επισης απο οσο βλεπω εχει 2 εξοδους το power bank 2a 1a εκει να βαζω οποια συσκευη θελω η γενικα να βαζω στην 2Α εκεινη που θελω να φορτιζει πιο γρηγορα?

Δημοσ.

Δεν εχω κανεναν τετοιο ανταπτορα στο σπιτι.. Ολοι μου οι φορτιστες ειναι απλοι.. Τι μπορω να κανω?

Επισης απο οσο βλεπω εχει 2 εξοδους το power bank 2a 1a εκει να βαζω οποια συσκευη θελω η γενικα να βαζω στην 2Α εκεινη που θελω να φορτιζει πιο γρηγορα?

Δεν γίνεται κάτι άλλο...πάλι θα θέλει ώρες απλά λιγότερες.

Γενικά, στην έξοδο 2Α μπορείς να βάζεις συσκευές που θέλουν πιο πολύ ρεύμα, πχ tablet και στην έξοδο 1Α συσκευές που θέλουν λιγότερο ρεύμα, πχ κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

όπως έγραψε και παραπάνω,απο υπολογιστή που η usb2.0 βγάζει 450mA για να το γεμίσεις θα θες κοντά 1 μέρα.

πηγαινε πάρε κάποιον ποιοτικό φορτιστή 2Α(βγάζει κατα καιρους κάτι samsung το eshop στα 6€ και του S6 στα 9€ ) σε 7 ώρες θα έχει γεμίσει.

Το γράφει και στις οδηγίες του.

καλό PowerBank ΑΛΛΑ άλλαξα 2 τέτοια επειδή ήταν ελλατωματικά και στο τέλος πήρα άλλη μάρκα.

• Like 2
Δημοσ.

Να το μετραω με βαση τη μπαταρια της συσκευης που φορτιζω γενικα? 4Κ Mah ας πουμε στην 2α και 2500 στην 1Α.

Εγω στη USB3 το ειχα αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποσο βγαζει, μιας και δε μου χρειαστηκε ποτε.

Υπαρχει προβλημα αν για την ωρα δεν το φορτισω 100% .. ειναι η πρωτη του φορτιση αλλα θελω να το παρω μαζι μου εξω..

Δημοσ.

δεν έχει usb3.0 θύρα φόρτιστης το PB οπότε δεν αλλάζει κάτι.

οι usb3 βγάζουν 900mA αν θυμάμαι σωστά.

ξεχωριστό φορτιστή χρειάζεσαι,διαφορετικά βάζε το στου κινητού.

μόνο τα νεύρα σου θα χασεις αν περιμένεις να γεμίσει απ τον υπολογιστή..

οχι δεν παθαίνει κάτι αν δεν γεμίσει πλήρως,δεν έχουμε μπαταρίες με τεχνολογία 15ετιάς πλέον.

• Like 2
Δημοσ.

δεν έχει usb3.0 θύρα φόρτιστης το PB οπότε δεν αλλάζει κάτι.

οι usb3 βγάζουν 900mA αν θυμάμαι σωστά.

ξεχωριστό φορτιστή χρειάζεσαι,διαφορετικά βάζε το στου κινητού.

μόνο τα νεύρα σου θα χασεις αν περιμένεις να γεμίσει απ τον υπολογιστή..

οχι δεν παθαίνει κάτι αν δεν γεμίσει πλήρως,δεν έχουμε μπαταρίες με τεχνολογία 15ετιάς πλέον.

Οντως δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να μην ειχε usb3 αυτο. Ε ναι θα το βαλω στου lUMIA 640, μου βγηκε η ψυχη..

Αν εχεις να προτεινεις 1: adaptora, και 2: ενα καλο καλωδιο usb to micro για να εχω για τη δευτερη συσκευη που θα φορτιζω. (σχετικα οικονομικα αν γινεται)

ευχαριστω

καλό PowerBank ΑΛΛΑ άλλαξα 2 τέτοια επειδή ήταν ελλατωματικά και στο τέλος πήρα άλλη μάρκα.

Δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα ηθελα κατι ετοιμοπαραδοτο και οχι αξιας 85 ευρω σαν αυτα που πουλανε public .. Μακαρι να μη βγαλει θεμα παντως .. Μιας και εχω ειδη κατι θεματα με το ταμπλετ που σβηνει απο μονο του σημερα και δειχνει λαθως ενδειξη μπαταριας ... Ετσι στα ξαφνικα, το μονο που αλλαξα ειναι οτι το φορτιζω εδω και κανα 2 μερες με εναν φορτιστη LG γιατι ο δικος του χαλασε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οντως δεν ειχα σκεφτει οτι μπορει να μην ειχε usb3 αυτο. Ε ναι θα το βαλω στου lUMIA 640, μου βγηκε η ψυχη..

Αν εχεις να προτεινεις 1: adaptora, και 2: ενα καλο καλωδιο usb to micro για να εχω για τη δευτερη συσκευη που θα φορτιζω. (σχετικα οικονομικα αν γινεται)

ευχαριστω

adaptor εννοείς φορτιστή;

αν ναι κατα έχω γράψει παραπάνω οτι ανα καιρους βγάζει το eshop στα crazy sundays φορτιστη samsung στα 2Α με 6.5€ και του S6 στα 9€ (προσωπικά έχω πάρει το δεύτερο και είναι άψογος σε όλα)

για καλώδιο δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο εδώ,αγοράζω απ έξω(banggood) καλώδια blitzwolf που ειναι dual side usb :-D

Για καλώδιο που να περνάει απο μέσα του σίγουρα 2Α ειναι το καλώδιο του PB που έχει τώρα,το έχω μετρήσει.

για 2Α καλώδιο χρειάζεσαι κάποιο που να ειναι 24AWG η λιγότερο!!!!

Επεξ/σία από Xristaras12
  • Like 1
Δημοσ.

adaptor εννοείς φορτιστή;

αν ναι κατα έχω γράψει παραπάνω οτι ανα καιρους βγάζει το eshop στα crazy sundays φορτιστη samsung στα 2Α με 6.5€ και του S6 στα 9€ (προσωπικά έχω πάρει το δεύτερο και είναι άψογος σε όλα)

για καλώδιο δεν έχω δοκιμάσει κάτι απο εδώ,αγοράζω απ έξω(banggood) καλώδια blitzwolf που ειναι dual side usb :-D

Για καλώδιο που να περνάει απο μέσα του σίγουρα 2Α ειναι το καλώδιο του PB που έχει τώρα,το έχω μετρήσει.

για 2Α καλώδιο χρειάζεσαι κάποιο που να ειναι 24AWG η λιγότερο!!!!

Ειδα και ενα θεμα εδω στο Gadgets θα τα δω αν ειναι. Δεν εχω θεμα να παρω απο εξω. Ευχαριστω για τη βοηθεια και στους 2 σας. Το εβαλα στου Lumia 640,μεχρι να παρω φορτιστη .

Δημοσ.

Δεν ηταν η πρωτη μου επιλογη αλλα ηθελα κατι ετοιμοπαραδοτο και οχι αξιας 85 ευρω σαν αυτα που πουλανε public .. Μακαρι να μη βγαλει θεμα παντως .. Μιας και εχω ειδη κατι θεματα με το ταμπλετ που σβηνει απο μονο του σημερα και δειχνει λαθως ενδειξη μπαταριας ... Ετσι στα ξαφνικα, το μονο που αλλαξα ειναι οτι το φορτιζω εδω και κανα 2 μερες με εναν φορτιστη LG γιατι ο δικος του χαλασε..

έχω ανοίξει και αντίστοιχο θέμα εδω πέρα με το συγκεκριμένο powerbank.

το πρώτο που πήρα άρχισε κάτι κουλά μετά την τέταρτη του φορτιση,κολλουσε κατα τη φόρτιση και έμεναν 3 λαμπάκια αναμένα συνέχεια και δεν φόρτιζε(μάλιστα το έπαιρνα χαμπάρι γιατί σφύριζε ο φορτιστής)εν τέλει στην 6 φόρτιση άρχιζε να ζεματάει στις usb χωρις να φορτίζει η να φορτίζεται,έτσι ξαφνικά.

το πήγα πίσω μου δώσανε αλλο.

το δεύτερο με την δευτερη φόρτιση κολλημένα λαμπάκια και στην τρίτη άρχισε να καίει και τούτο στις usb.

Εν τέλει το γύρισα και αυτό στο eshop και πήρα το ADATA PV150 στα 16.50 που βάζουν ανα καιρούς σε προσφορά και σώθηκα.

Σκεφτόμουν ΜΗΠΩΣ και έφταιγε ο φορτιστής του S6 που έχω αλλα ρώτησα και 2 φίλους που ειχαν το ίδιο και ο ενας μάλιστα με S6 edge και το φόρτιζε με τον φορτιστή του κινητού και το καλώδιο του tp link για καιρό χωρίς το παραμικρό.

ίσως να έπεσα σε ελαττωματική παρτίδα,δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδα και ενα θεμα εδω στο Gadgets θα τα δω αν ειναι. Δεν εχω θεμα να παρω απο εξω. Ευχαριστω για τη βοηθεια και στους 2 σας. Το εβαλα στου Lumia 640,μεχρι να παρω φορτιστη .

Δες μόνο τι ρεύμα βγάζει του lumia,αν είναι μικρός φορτιστής(κάτω απο 1αμπερ)θα πιεστεί αρκετά μιας και το PB το έχω μετρήσει και ζητάει 2αμπερ αν ειναι άδειο και μέχρι το 50% περίπου.

Αν ακούσεις τον φορτιστεί να τσιρίζει η να καίει πολύ θα σου έλεγα να το αφαιρέσεις.

Αν θυμάμαι καλά το δικό μου tp link με του S6 απο άδειο τελείως μέχρι 100% ηθελε κοντά 7-8 ώρες!

Ω ΝΑΙ!!!

έχω πάρει 5 κομμάτια συνολικά(2 για μένα και 3 για φίλους)δεν έχει παραπονεθεί κανείς.

Είναι γνήσιος 100% γιατι στο S6 φίλου δουλευει και το fastcharge!

Δημοσ.

Output DC SV 750Ma μονο αυτο λεει.

Και του LG output 5.1v 0.7a

και οι 2 μικροι ειναι

Εκανα παραγγελια, ειναι διαθεσιμο οποτε σημερα αυριο θα το εχω. Μια χαρα. Τωρα να βρω και κανα καλωδιο ακομα και ειμαι κομπλε. Βασικα.. Εχω ενα.. το οποιο ειναι της ΝΟΚΙΑ και το ειχα παρει με κινητο καποτε, ακομα δουλευει, εγω φυσικα το ειχα για μεταφορα data απο κινητα στο πισι αλλα λεω τωρα να το βαλω και να δω πως θα παει.. Νοκια ειναι δε νομιζω να εχει θεμα..

Δημοσ.

Output DC SV 750Ma μονο αυτο λεει.

Και του LG output 5.1v 0.7a

και οι 2 μικροι ειναι

Εκανα παραγγελια, ειναι διαθεσιμο οποτε σημερα αυριο θα το εχω. Μια χαρα. Τωρα να βρω και κανα καλωδιο ακομα και ειμαι κομπλε. Βασικα.. Εχω ενα.. το οποιο ειναι της ΝΟΚΙΑ και το ειχα παρει με κινητο καποτε, ακομα δουλευει, εγω φυσικα το ειχα για μεταφορα data απο κινητα στο πισι αλλα λεω τωρα να το βαλω και να δω πως θα παει.. Νοκια ειναι δε νομιζω να εχει θεμα..

βάζε το PB Να φορτίζει με το δικό του καλώδιο πάντως,είναι άψογο και σαν μεταφορά ρεύματος και σαν καλώδιο δεδομένων.

λίγο πιο εύκαμπτο να ήταν μόνο.

Ναι και οι 2 μικροί είναι και δεν θα κάνουν τρομερή διαφορά απ οτι να το έβαζες στον υπολογιστή,μερικές ώρες θα σου γλύτωναν.

το καλώδιο που έχω πάρει και χρησιμοποιώ για μένα είναι αυτό

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_1A-Reversible-Micro-USB-Cable-Double-Sided-USB-A-Male-to-Double-Sided-Micro-B-3_3ft-1m-for-QC2_0-p-998319.html

έχω μετρήσει 1.7A να περνάει απο μέσα του,παραπάνω δεν πάει.

Τη δευτέρα μάλλον θα πάω να παραλάβω απ το ταχυδρομείο και αυτό

http://www.banggood.com/BlitzWolf-2_4A-Micro-USB-Cable-3_33ft1m-USB-A-Male-Reversible-to-Micro-B-p-1027785.html

το οποίο γράφει για 2.4Α οτι περνάνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...