Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ηθελα να πω παιδια εγω εχω 980ti ποιος ο λογος να πας 1080 4κ εγω παιζω 1080p και δεν βλεπω λογο να παω 4κ 

νομιζω συγκρίνει τις τημες εξω γενικα, και εδω ποσο λες να εχει η titan? μια η αλλη :mad:

παιδια παντα ελλαδα ειναι φωτια τιμες οποις 

Δημοσ.

παιδια χρονο με το χρονο βγαζουν gpu αλλα ποιος ο λογος να αγορασεις μια καρτα με 500 ευρω οταν μπορεις να παρεις μια πχ rx480 που παιζεις τα παντα σε 1080p 60fps που ειναι τελειο οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps  να δωσεις 500 ευρω  an 

αν εχεις μεγαλητερη αναλυση και μονο 

• Super Moderators
Δημοσ.

ηθελα να πω παιδια εγω εχω 980ti ποιος ο λογος να πας 1080 4κ εγω παιζω 1080p και δεν βλεπω λογο να παω 4κ

Υπάρχουν και τα ενδιάμεσα 2560Χ1080, 2560Χ1440, 2560Χ1600 και 3440Χ1440, δεν είναι ανάγκη να πάει κάποιος κατευθείαν 4Κ...

• Like 1
Δημοσ.

παιδια χρονο με το χρονο βγαζουν gpu αλλα ποιος ο λογος να αγορασεις μια καρτα με 500 ευρω οταν μπορεις να παρεις μια πχ rx480 που παιζεις τα παντα σε 1080p 60fps που ειναι τελειο οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps  να δωσεις 500 ευρω  

Δημοσ.

Αυτη η μ@\@#|@ που λένε μερικοί ... Δεν την κατάλαβα ποτέ... Το μάτι βλέπει μέχρι 30 frames ...και μέχρι Fhd... Δλδ μόνο το δικό μ μάτι βλέπει την τεράστια διαφορά 30 με 60... Και fhd με Qhd η ακόμα καλύτερα με 4Κ?? Το ένα κυλάει νερό... Και το άλλο πάει σπαστό... Εμφανεστατη διαφορα ...

• Like 2
Δημοσ.

η κατασταση ειναι τραγικη

οι nvidia 
(δεν αντεχω αλλο πραγματικα ξυπνηστε δε παει αλλο) 

παιζουν σπασμωδικα δεν ειναι παντα ακριβως stutter ειναι σαν μια αυξομειωση των frame με σκοπο να βγαλουν υψηλο μεσο ορο στα μετρο προγραμματα 

επισης κλεβουν στα driver kai δεν παρουσιαζουν δεν κανουν ρεντερ οσα θα επρεπε 

τελος εχουν απαραδεκτη εικονα και χαμηλη ποιοτητα βιντεο ..απλα δειτε HQV benchmark το οποιο δε λεει και ολη την αληθεια καθως στην πραγματικοτητα η κατασταση ειναι χειροτερη σε μεγαλα display

30 hz kai 60 hz .. ρε φιλε , τι αηδιες λες.. φυσικα και βλεπει τα 60 το ματι η διαφορα ειναι μεγαλη αλλα οχι στα frames απαραιτητα καθως παιζει ρολο η υστερηση και η ομαλοτητα αλλα ο ρυθμος ανανεωσης της οθονης ειναι σημαντικος και τα 60 hz ειναι σημαντικα 

επισης , τι δε βλεπει το ματι??? δε πατε καλα 

κατι 26 μεγαπιξελ βλεπει νομιζω .. μη λετε πατατες ..

η 290  στα 1100 πυρηνα με μορφεους ψυκτρα παιζει 4κ και warhammer kai battlefield και μαλιστα ομαλοτατα και ναι

σε 65-αρα εχει μεγαλη διαφορα ..μεγαλη ..ειναι και το 10 βιτ χρωμα βεβαια ειναι πολλα αλλα μη ακουω αηδιες δηλαδη ελεος .. 

30 frames αν ειναι ομαλα (ατι) ειναι μια χαρα για να παιξεις , φυσικα τα 60 ειναι καλυτερα 

επισης το βουλκαν δειχνει ποσο πιο μπροστα ειναι το hardware της ati

Δημοσ.

οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps 

όχι πιστεψε με μια χαρά τα βλέπεις τα 50-60fps δοκιμασε να βαλεις βιντεο στο youtube που να εχει 50fps και θα καταλαβεις διαφορα αμεσως. για πανω απο τα 120 δεν ξερω αν μπορουμε να τα αντιληφθουμε...

Δημοσ.

Αυτη η μ@\@#|@ που λένε μερικοί ... Δεν την κατάλαβα ποτέ... Το μάτι βλέπει μέχρι 30 frames ...και μέχρι Fhd... Δλδ μόνο το δικό μ μάτι βλέπει την τεράστια διαφορά 30 με 60... Και fhd με Qhd η ακόμα καλύτερα με 4Κ?? Το ένα κυλάει νερό... Και το άλλο πάει σπαστό... Εμφανεστατη διαφορα ...

τα ματια σου πράγματι δεν κάνουν λάθος υπάρχει στιγμιαίο σπάσιμο στην εικόνα και ας λέει  fps 30-40 δεν είναι πραγματικά ομαλά fps  ,,

Aλλα πραγματικά το ματι βλέπει μέχρι 30 fps,   οι ταινίες είναι από 24-30 fps (ομαλά)

Δημοσ.

Aλλα πραγματικά το ματι βλέπει μέχρι 30 fps,   οι ταινίες είναι από 24-30 fps (ομαλά)

οι ταινιες εχουν motion blur, κανε pause σε μια ταινια δρασης.

ακολουθουν facts:

1) το ματι βλεπει και πανω απο 144fps, ιδικά ατόμων οπως πιλότοι κλπ

2) οι ταινιες ειναι στα 24 fps με motion blur απλα και μονο για να μην κουραζόσαστε, οσο πιο πολλα fps τοσο πιο πολλες πληροφοριες επεξεργάζεται ο εγκέφαλος σου. αν βαλεις ενα ατομο που δεν παιζει games (δλδ βλεπει μονο 24 fps ταινιες) να παιξει ενα fps game στα 60 fps, μεσα σε 2 ωρες θα τον εχει πιασει πονοκεφαλος. ενα αλλο ατομο που παιζει τακτικα σε αυτα τα frames δεν εχει προβλημα.

facts.gif

Δημοσ.

Ελλάδαρα πάμε γερά. Την βλέπω εδώ να ξεκινάει από 1350 1400 εουρος Αυτό ήταν ! Πωλείται νεφρό σε πολύ καλή κατάσταση από μη πότη - καπνιστή. Στέλνεται πανελλαδικά μετά από κατάθεση !

Ενω αν την φερνανε 1200-1250ευρω θα τρεχαμε ολοι για να την παρουμε ε? :P

Δημοσ.

και η VEGA με HBM 2.0 έρχονται τον Σεπτέμβριο που μας έρχεται σε 1 μήνα και κάτι δηλαδή! όχι ένα χρόνο και άμα... (μιας και υποσχόταν πολύ νωρίτερα η nvidia αλλά τιποτα μέχρι στιγμής πέρα απο φωτογραφίες :P )

Και οι Vega το 17 θα βγουν. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα hbm 2 νωρίτερα ακόμα και αν θέλανε.

Δημοσ.

Ενω αν την φερνανε 1200-1250ευρω θα τρεχαμε ολοι για να την παρουμε ε? :P

επειδή τα νεφρά τα έχω καπαρώσει για μια άλλη αγορα ,, να δώσω κάτι από το αναπαραγωγικό μου σύστημα στην nvidia ,,,,, άκου 1300€ !!!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...