Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια χρονο με το χρονο βγαζουν gpu αλλα ποιος ο λογος να αγορασεις μια καρτα με 500 ευρω οταν μπορεις να παρεις μια πχ rx480 που παιζεις τα παντα σε 1080p 60fps που ειναι τελειο οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps να δωσεις 500 ευρω

Μέχρι πόσα βλέπει το μάτι ? Μέχρι 30? Και όταν βλέπω βίντεο με 60 fps γιατί μου φαίνεται ή μέρα με την νύχτα ; Τι στο καλό κουκουβάγια είμαι ???
  • Like 11
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μέχρι πόσα βλέπει το μάτι ? Μέχρι 30? Και όταν βλέπω βίντεο με 60 fps γιατί μου φαίνεται ή μέρα με την νύχτα ; Τι στο καλό κουκουβάγια είμαι ???

προφανώς.

• Like 3
Δημοσ.

μετα τα 16fps το μάτι βλέπει κίνηση αντι για εικόνες στατικες. Το άνω οριο πρεπει να ειναι πανω απο τα 60 αρκετα. Σίγουρα οχι 30

• Like 2
Δημοσ.

παιδια χρονο με το χρονο βγαζουν gpu αλλα ποιος ο λογος να αγορασεις μια καρτα με 500 ευρω οταν μπορεις να παρεις μια πχ rx480 που παιζεις τα παντα σε 1080p 60fps που ειναι τελειο οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps  να δωσεις 500 ευρω

Ο λογος προφανης. Πρωτον, δεν βλεπεις μεχρι τα 30 fps εκτος αν εχεις καταρακτη και εισαι ανω των 80, δευτερον δεν παιζει τα παντα σε 60 frames, τριτον υπαρχουν και μεγαλυτερες αναλυσεις απο 1080p.

• Like 7
Δημοσ.

αρνητικα¨Η καρτα ειναι πανακριβη, 1300 ευρω και δεν ειναι καν το full chip.100% ακριβοτερη απο την 1080 και μονο 35% γρηγοροτερη(περιπου) 

θετικα Την ανακοινωσαν απροσμενα συντομα !

εαν εβαζαν hbm 2 ποσο θα κοστιζε?!!?

Δημοσ.

Σίγουρα κορυφαία κάρτα αλλά με ένα +30% πάνω από gtx 1080 σε απόδοση και όχι να μιλάμε για το full chip (βλέπω καμιά titan pascal ultra από 2017) σίγουρα αξίζει το sli gtx 1080 στην τιμή που θα λανσαριστεί...

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν θα έβαζαν γιατι ακόμη δεν καταφέρανε να μάθουν πως :P

αν μπορούσαν να κάνουν ΗΒΜ και να δουλεύει απροβλημάτιστα θα το κάνανε ήδη

Τότε πως έβαλαν στην Pascal based Tesla P100?

http://www.nvidia.com/object/tesla-p100.html

• Like 2
Δημοσ.

Με βλέπω να το (απαραίτητο για εμένα) κάνω το βήμα... Σε αναμονή βέβαια για την 1080ti.

Να ρωτήσω κάτι. Ποια benchmarks μας δείχνουν την ταχύτητα όσο αφορά την απόδοση των cuda cores, γιατί ο αριθμός τους απλά, δεν δείχνει όλη την αλήθεια.

Δημοσ.

παιδια χρονο με το χρονο βγαζουν gpu αλλα ποιος ο λογος να αγορασεις μια καρτα με 500 ευρω οταν μπορεις να παρεις μια πχ rx480 που παιζεις τα παντα σε 1080p 60fps που ειναι τελειο οταν το ματι μας βλεπει εως 30fps  να δωσεις 500 ευρω  

Φιλε μου πρωτα δεν παιζουν ολοι σε 1080p δευτερον δεν παιζουν ολοι σε low-medium settings modern games like Witcher 3, και τελος 30 fps δεν είναι το οριο που βλεπουν τα ματια μας . 60 fps σε games πρεπει να είναι το minimum.

• Like 1
Δημοσ.

Η συγκεκριμένα κάρτα ενδιαφέρει μόνο το επαγγελματία που δεν μπορεί να σκάσει τα χιλιάρικα που κάνει ένα Tesla P100.

Οι gamers καλύτερα να μείνουν μακρυά ακόμα και αν έχουν τα χρήματα που ζητάει, καθότι οι TITAN δεν βγαίνουν με custom coolers και παρουσιάζουν φαινόμενα throttling (τουλάχιστον αυτό ίσχυε με τις προηγούμενες αλλά δεν βλέπω γιατί να αλλάξει τώρα)

Δημοσ.

Ναι παίζεις στα 144hz?

Δημοσ.

το ειδες το αρθρο για τα αλιενγουερ που γραφει για 12κ ;

Δημοσ.

11 ΤF pffff 5.8 TF έχει η RX 480 199$ κάρτα, δεν έχει ουτε καν τα διπλά....

τα 199$ που τα είδες ρε παληκάρι εδώ στην Ελλάδα;

Εγώ βλέπω κάτι 300+€ στο σκρουτζ

Δημοσ.

11 ΤF pffff 5.8 TF έχει η RX 480 199$ κάρτα, δεν έχει ουτε καν τα διπλά....

τα 199$ που τα είδες ρε παληκάρι εδώ στην Ελλάδα;

Εγώ βλέπω κάτι 300+€ στο σκρουτζ

νομιζω συγκρίνει τις τημες εξω γενικα, και εδω ποσο λες να εχει η titan? μια η αλλη :mad:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...