Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η χαρα των κοριτσιων με μεγαλο στηθος που τωρα δεν θα φοβουνται μην πεσει τι κινητο η μην τις κραζουν οταν το βαζουν αναμεσα τους,τωρα πια θα μπαινει μεσα και θα περνει το σχημα και δεν θα φαινεται....

Δημοσ.

μια χαρά σαν σκέψη και να το δεις σε μια έκθεση τεχνολογίας, στη καθημερινότητα όμως είναι χρηστική μια τέτοια οθόνη;; αντέχει;;; 

Το θεμα μου εμενα  ειναι το ποσο ανθεκτικη θα ειναι η οθονη στις διπλωσεις ποθ θα δεχεται . Παντως ελπιζω να  προχωρησει γρηγορα αυτη η ιδεα γιατι εδω και 2 χρονια την ακουμε αλλα δεν βλεπουμε υλοποιηση ακομα .

Δημοσ.

Ένα smartphone που θα «ξεδίπλωνε» σε tablet δεν το λες και άχρηστο!

Σίγουρα αλλά κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει? Δλδ αν διπλώσεις την οθόνη στην τσέπη σου δεν θα χαλάσει με το βάλε βγάλε? Εκτός και αν εννοείς να είναι οι ίδιες συσκευές που έχουμε τώρα και απλά να διπλώνουν, όπως το λαπτοπ περίπου.

Δημοσ.

Ρε φιλενάδα.... δε θέλουμε ντε και σώνει oled στο χέρι μας.Στο σαλόνι και στο γραφείο μας θέλουμε.Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις;

Δημοσ.

Σίγουρα αλλά κατά πόσο αυτό μπορεί να γίνει? Δλδ αν διπλώσεις την οθόνη στην τσέπη σου δεν θα χαλάσει με το βάλε βγάλε? Εκτός και αν εννοείς να είναι οι ίδιες συσκευές που έχουμε τώρα και απλά να διπλώνουν, όπως το λαπτοπ περίπου.

Δεν ξέρω πως ακριβώς θα υλοποιηθεί στην πράξη, αλλά εγώ όταν διαβάζω για εύκαμπτες οθόνες κάτι τέτοιο σκέφτομαι...

Δημοσ.

Και αν θες να βάλεις tempered glass? Θα βγάλουν και αναδιπλούμενα? Θήκες...? Αντε να δούμε τί θα δούμε

Δημοσ.

Εκτιμώ ότι είναι η καλύτερη εταιρία κατασκευής και μην πω κορυφαία από την ειπλ που απλά αγοράζει οθόνες από άλλους...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...