Masma Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Γεια σας. Ειμαι στο εξης αδιεξοδο. Θελω να παρω καινουριο κινητο. Αγορα του nexus 5x τωρα η να μαζεψω αλλα 150 ευρω και να παρω τελος αυγουστου το s6. Αξιζουν τα 150 ευρω που θα δωσω παραπανω? Θα ειναι οντως μεγαλη ηδιαφορα σε ταχυτητα οθονη καμερα κλπ ? Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιος βοηθησει.
κουξκουκ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Φίλε κάμερα πρέπει να παίζουν στα ίδια, τώρα το λειτουργικό του nexus πρέπει να είναι ποιο smooth στην χρήση από το galaxy (όχι ότι θα καταλάβεις τίποτα) ωστόσο εκεί που θα δεις τρομερή διαφορά θα είναι στην οθόνη που εκεί ξεκάθαρα δεν υπάρχει ανταγωνισμός κερδίζει το galaxy, μπαταρία κανένα από τα δύο δεν έχουν καλή στα ίδια πρέπει να παίζουν και εκεί, εγώ θα περίμενα να σου πω την αλήθεια γιατί θα ήθελα συσκευή με καλύτερα υλικά, εκεί που κερδίζει το nexus είναι στα update που σίγουρα η Google δεν θα το παρατήσει, σε ραμ επεξεργαστή πρέπει να κερδίζει το galaxy
panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Θα πρότεινα το νεξους γιατί το σ6 έχει παρουσιάσει προβλήματα με την ραμ και επίσης θα πάρει οριακά ακομα μία αναβάθμιση ενώ το 5χ σίγουρα ακόμα 2.
Masma Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Κοιταξτε αν ειχαν την ιδια τιμη θα πηγαινα στο s6. Αληθεια εχει ισαξια καμερς το 5x ? Για τξν οθονη το γνωριζω αλλα δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα χρηματων. Σε ταχυτητες θεωρω και τα 2 ευχαριστημενο θα με εχουν.
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μιας κ ουτε το s6 παιρνει sd(δεν ειμαι σιγουρος κ για το εαν εχει ραδιο) θα ελεγα οχι,πηγαινε σε 5x 32αρη.
dimips Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Εγώ το s6 έχω και το έκανα root και custom rom debloat -ram fix στο build prop- google now launcher - google εφαρμογές για να μοιάζει με nexus επειδή δε μου άρεσαν εξωτερικά τα nexus του 2015 σε σχέση με το s6 που είδη είχα, αφού το s6 έχει οθονάρα είναι όμορφο και έχει πολύ καλό μέγεθος. Αν δεν είσαι διατεθημένος να ψαχτείς και να τα κάνεις όλα αυτά πάνε σε 5x.
yimmiyimmi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 εγω θα ελεγα οχι το s6 ,το nexus 5x ειναι τρομερά vfm και πιο smooth,ασε δε που αν θες το rootαρεις κλπ κλπ χωρις να χασεις την εγγύηση σου,επίσης σε εμπειρια χρήσης μπορεί να είναι και πιο smooth το 5Χ,οσο για καμερα πολυ καλή καμμία σχέση με παλιότερα nexus.Δεν αξίζει αυτή η διαφορά για εμένα.Άσε που και η google να σταματήσει το support θα βρεις πληθώρα roms για να σαι updated. 1
dimips Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Στις 22/7/2016 στις 5:37 ΜΜ, yimmiyimmi είπε εγω θα ελεγα οχι το s6 ,το nexus 5x ειναι τρομερά vfm και πιο smooth,ασε δε που αν θες το rootαρεις κλπ κλπ χωρις να χασεις την εγγύηση σου,επίσης σε εμπειρια χρήσης μπορεί να είναι και πιο smooth το 5Χ,οσο για καμερα πολυ καλή καμμία σχέση με παλιότερα nexus.Δεν αξίζει αυτή η διαφορά για εμένα.Άσε που και η google να σταματήσει το support θα βρεις πληθώρα roms για να σαι updated. Ισχύει αυτό που λέει. Το s6 το έχουν παρατήσει οι Developers.
κουξκουκ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Ρε παιδία και εγώ μαζί σας για τις ενημερώσεις αλλά είναι λίγο "χαζο"να λέμε ότι θα δεις τεράστια διαφορά στην ταχύτατα ήμουν κάτοχος LG g2 nexus 5 z3 compact note 4f και τώρα είμαι σε LG g4 και δεν βρίσκω καμία διαφορά μεταξύ τους, εγώ γι αυτό κοιτάω τώρα ποιότητα κατασκευής και οθόνη /μπαταρία /κάμερα το note το έδωσα λόγο μεγέθους κανένα από τα δύο δεν θα σου κολλήσει γι αυτό εγώ θα έπαιρνα galaxy
yimmiyimmi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Του λες galaxy για να έχει ίδια εμπειρία και να δώσει τόσα λεφτά? Για πιο λόγο? Μόνο εμφανισιακος είναι ο λόγος ,αν προτιμάει για αυτό πάσο αλλά το support μετράει έχω το 5 αρι το nexus 2013 μοντέλο σα δεύτερο πλέον λόγω μπαταρίας και δεν υστερεί κάπου ,πέρα από vfm είναι και future proofτα nexus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα