Προς το περιεχόμενο

Sharp XL-E1

papasfikas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια. εχω ενα sharp xl-e1 x-bass stereo και εδω και καποιες μερες,οταν παω να το αναψω μου λεει welcome και στα καπακια good-bye και κλεινει και μου αναβοσβηνει ενα λαμπακι που λεει timer(κοκκινο) και δν το αφηνει να δουλεψει... μπορει καποιος να βοηθησει με το προβλημα? ευχαριστω!

post-293602-0-12222900-1469184777_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Service.....

Αν δεν ειναι καποια λειτουργία, δεν το γνωριζω καθως καθε συσκευη εχει τις ιδιοτροπιες της. Διαβασε το manual. Αν οχι πρεπει να ειναι protection της συσκευης. Μονο τεχνικος μπορει να στο λυσει.

Αν δεν έχεις ενεργοποιήσει, έστω κατά λάθος, τη λειτουργία Timer τότε θέλεις Service.

Έλεγχος λειτουργίας Timer (απο το τηλεχειριστήριο)

Πάτα το κουμπί Clock/Timer μια φορά
Θα σου εμφανίσει στην οθόνη την ώρα έναρξης λειτουργίας
Πάτα το κουμπί Clock/Timer ακόμα μια φορά
Θα σου εμφανίσει την ώρα παύσης

Ακύρωση Λειτουργίας Timer

Πάτα το κουμπί CLOCK/TIMER έως ότου στην οθόνη εμφανιστεί η ένδειξη ONCE ή η ένδειξη DAILY
Πάτα το κουμπί MEMORY
Λογικά στην οθόνη θα εμφανιστεί η ένδειξη OFF

Δοκίμασε τη συσκευή.

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. στη συσκευη δεν υπαρχει τηλεχειριστηριο εδω και καποια χρονια ετσι λιγο χλωμο να εχει πατηθει κατι.... αρα λογικα λετε να θελει service σωστα?

Αν και νομίζω ότι και του δικού μου το τηλεχειριστήριο αγνοείται γενικώς, θα ψάξω να δω μήπως το βρώ να στο δώσω να δοκιμάσεις.

Να ξανακοιτάξω το manual μήπως και γίνεται με τα πλήκτρα της συσκευής (αν και δεν είδα κάτι σχετικό εχθές).

Πάντως δεν είμαι σίγουρος ότι "αξίζει" το κόστος επισκευής. Τι να χρεώσει το Service?

Το δικό μου το είχα αγοράσει σε ενα ταξίδι στην Πολωνία για χρήση γραφείου και μόνο, απλά γιατί το βρήκα ιδιαίτερα φτηνό (αν θυμάμαι 50-55 ευρώ είχα πληρώσει) και για την είσοδο USB.

Δεν θα έχανες όμως αν προχωρούσες σε ενα FACTORY RESET, μήπως και επανέλθει

Factory Reset

1. Πατάς το ON/STAND BY
2. Πατάς το Volume + και μαζί το PLAY/PAUSE έως ότου στην οθόνη εμφανιστεί CLR ALL

Η διαδικασία διαγράφει τα πάντα.

φιλε knight of mercy σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. το θεμα ειναι οτι μολις πατησω το ON/STAND BY και πει το HELLO αμεσως μετα μου βγαζει το GOOD-BYE χωρις να προλλαβω να κανω τπτ... και ως αποτελεσμα να αναβοσβηνει το TIMER και να μην με αφηνει να κανω τπτ... ετσι το reset που μου προτεινεις ειναι δυστυχως αδυνατο...

φιλε knight of mercy σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. το θεμα ειναι οτι μολις πατησω το ON/STAND BY και πει το HELLO αμεσως μετα μου βγαζει το GOOD-BYE χωρις να προλλαβω να κανω τπτ... και ως αποτελεσμα να αναβοσβηνει το TIMER και να μην με αφηνει να κανω τπτ... ετσι το reset που μου προτεινεις ειναι δυστυχως αδυνατο...

Οι οδηγίες αναφέρουν ταυτόχρονο πάτημα και των τριών (3) πλήκτρων έως ότου εμφανιστεί στην οθόνη CLR ALL. Δοκίμασε δεν έχεις κάτι να χάσεις. Διαφορετικά Service αν και δεν πιστελυω ότι θα συμφέρει.

Ενταξει το δοκιμαζω φιλε μ και θα σου στειλω... Ευχαριστω

Οχι, δυστυχως δεν γντ με τπτ... θα δοκιμασω να το παω για service αν ειναι για κανα 10€-15€ ... Ευχαριστω πολυ για τον χρονο και την βοηθεια σου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...