Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια εχω ενα βιντεακι τραβηγμενο απο φωτογραφικη μηχανη το οποιο ειναι vob .,αυτο λοιπον εχει μεγεθος 330 MB και διαρκει 2 λεπτα,θελω να το μετατρεψω εστω και σε αλλη μορφη για να μικρυνει το αρχειακι σε μεγεθος (το μετετρεψα με το avidemux  σε MKV και avi )αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα στο μεγεθος πηγε περιπου στα 290 MB ,αν ξερει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα, το κάνεις flv με σημαντική υποβάθμιση της και αντίστοιχα μικρό μέγεθος αρχείου.

Δημοσ.

θα το δοκιμασω με το freemake παντως με  avidemux kai flv μου βγηκε 555 mb

Δεν παίζουν ρόλο τα containers [mp4, flv (αλήθεια, πού το θυμηθήκατε; )]. Ο όγκος του αρχείου εξαρτάται απ' το bitrate.

Δημοσ.

θα το δοκιμασω με το freemake παντως με  avidemux kai flv μου βγηκε 555 mb

Εσύ καλά αλλάζεις containers και video codecs αλλά στο video και στο audio τι βάζεις; Το demux, αν αφήσεις τα στοιχεία αυτά στο copy απλά θα σου αντιγράψει το video και το audio κανάλι σε νέο container χωρίς να αλλάξει τίποτα. Θα πρέπει να επιλέξεις video και audio codecs. Επειδή όμως είναι λόγο ποιο προχωρημένο το demux καλύτερα δες το freemake που σου είπε ο che (προσοχή στην εγκατάσταση γιατί χώνει adwares).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...