blackhill66 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παιδια μια βοηθεια εχω ενα βιντεακι τραβηγμενο απο φωτογραφικη μηχανη το οποιο ειναι vob .,αυτο λοιπον εχει μεγεθος 330 MB και διαρκει 2 λεπτα,θελω να το μετατρεψω εστω και σε αλλη μορφη για να μικρυνει το αρχειακι σε μεγεθος (το μετετρεψα με το avidemux σε MKV και avi )αλλα δεν ειδα μεγαλη διαφορα στο μεγεθος πηγε περιπου στα 290 MB ,αν ξερει κανεις να βοηθησει? ευχαριστω πολυ
gamanos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Αν δεν σε νοιάζει η ποιότητα, το κάνεις flv με σημαντική υποβάθμιση της και αντίστοιχα μικρό μέγεθος αρχείου.
Jason 93 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 δοκιμασε επισης με το avidemux να το κανεις mp4
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 θα δοκιμασω flv, φιλαρακι mp4 το εκανα αλλα μενει μεγαλο σε μεγεθος
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Freemake Video Converter, το κάνεις mp4 στα 5Mbps και θα βγει περίπου 75MB.
blackhill66 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 θα το δοκιμασω με το freemake παντως με avidemux kai flv μου βγηκε 555 mb
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 θα το δοκιμασω με το freemake παντως με avidemux kai flv μου βγηκε 555 mb Δεν παίζουν ρόλο τα containers [mp4, flv (αλήθεια, πού το θυμηθήκατε; )]. Ο όγκος του αρχείου εξαρτάται απ' το bitrate.
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 θα το δοκιμασω με το freemake παντως με avidemux kai flv μου βγηκε 555 mb Εσύ καλά αλλάζεις containers και video codecs αλλά στο video και στο audio τι βάζεις; Το demux, αν αφήσεις τα στοιχεία αυτά στο copy απλά θα σου αντιγράψει το video και το audio κανάλι σε νέο container χωρίς να αλλάξει τίποτα. Θα πρέπει να επιλέξεις video και audio codecs. Επειδή όμως είναι λόγο ποιο προχωρημένο το demux καλύτερα δες το freemake που σου είπε ο che (προσοχή στην εγκατάσταση γιατί χώνει adwares).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα