naruto14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Την τελείωσα και εγώ. Καλούτσικη, αλλά δεν φτάνει επίπεδα DD. Από Luke Cage και Iron Fist την απόλαυσα λίγο περισσότερο. Με τους villains υπήρχε ένα θέμα όπως ειπώθηκε (πέρα από τη Gao βέβαια). Ένα πράγμα μόνο θέλω. Να ψοφήσουν επιτέλους τα 2 ξανθά (η Κάρεν και η κολλητή της JJ). Δεν τις πάω μια. Η χειρότερη σκηνή στη σειρά ήταν στο τελευταίο επεισόδιο που τις δείχνει να μιλάνε και μαζί (πως δεν το σκίππαρα ούτε εγώ δεν ξέρω ). Αναμένουμε λοιπόν το punisher τώρα, αν και τις μεγαλύτερες προσδοκίες τις έχω για DD S3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ο punisher έχει ένα καλό. Δεν μιλάει πολύ ,μιλάνε τα όπλα για αυτόν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τον πάω και πολύ σαν ηθοποιό. Και θεωρώ και πως στο dd έπαιξε πολύ καλά το χαρακτήρα. Αρκεί να μην τα σκατώσει το νετφλιξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Άλλο όμως να είναι support κι άλλο main... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Well it was fun, όχι σαν το DD αλλα αρκετά καλο, άμα δεν υπήρχε Electra θα ήταν πολύ καλύτερο, btw το Iron Fist το βρήκα πολύ πιο ενδιαφέρον από Jones και Cage που ήμουν στα όρια να τα κλείσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 DD > all με διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 https://comicbook.com/marvel/2018/09/17/marvel-defenders-canceled-netflix-season-2/ Παλιο, αλλα δεν ειδα να αναφερθηκε. Περονοσπορος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα