PaRaNo1d Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καλη σεζον ενταξει δεν τρελαθηκα κιολας να πω την αληθεια...δεν την βαρεθηκα tho..περιμενω Punisher πιο πολυ και DD Season 3 . Να πω την αληθεια ελπιζω να μην εχει Elektra στα επομενα γιατι με εχει κουρασει παρα πολυ..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Να πω την αληθεια ελπιζω να μην εχει Elektra στα επομενα γιατι με εχει κουρασει παρα πολυ.. Amen... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και εκτός των άλλων, είναι και άσχημη..
overpower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Να πω την αληθεια ελπιζω να μην εχει Elektra στα επομενα γιατι με εχει κουρασει παρα πολυ.. Αν ηταν να μην ξανα παιξει, θα ειχαν δειξει τον θανατο της το αφησαν πολυ γενικο το τελος, περα του DD Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2017 από overpower
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Cough cough, spoiler 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 True, το μοναδικό πράγμα που με κούρασε στο DD ήταν η Electra, και λίγο η ξανθιά, αλλα σαν την άλλη στο Arrow δεν υπάρχει, τόσο που την παράτησα.
overpower Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Cough cough, spoiler Αν και δεν θεωρω οτι σποιλαρα, το εβαλα. Εννοουσα να το εδειχναν σαν την 2η σεζον του DD.
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 ωραία σειρά αν και με χάλασε το γεγονός που δεν είχε κάποιο "bossάκι χχαχχαχ . Πάντως μια χαρά πέρασε η ώρα , ευχάριστα , μάλιστα έτυχε να δω και 2-3 μαζεμένα Και εκτός των άλλων, είναι και άσχημη.. με αυτά που διαβάζω εδω μέσα κατα καιρούς μου δίνεται η εντύπωση πως το insomnia ειναι forum top model , δεν εξηγείται αλλιώς 2
Zaknafein Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Καλά, γούστα είναι αυτά. Την είδα ευχάριστα μπορώ να πω, το τέλος ήταν λίγο meh καθώς και η ιστορία (που δεν έδειξαν/ανέλυσαν) της Αλεξάνδρας, ίσως λόγω περιορισμένου χρόνου, αλλά οκ, ευτυχώς ο μήνας στο Netflix δεν θα πάει χαμένος... (Broadchurch & Narcos )
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ενταξυ το θεμα ομορφιας κλασσικα ειναι υποκειμενικο,ειδικα οταν κρινουμε εξ αποστασεως απο σειρες. Εγβ παντως μια χαρα εμφανισημη την βρισκω σε σχεση με την ξανθια πχ
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ενταξυ το θεμα ομορφιας κλασσικα ειναι υποκειμενικο,ειδικα οταν κρινουμε εξ αποστασεως απο σειρες. Εγβ παντως μια χαρα εμφανισημη την βρισκω σε σχεση με την ξανθια πχ Ποια ξανθια? Ολες ειναι μου-αρες, αγαπημενη η Κολιν, τωρα οτι ειναι ασχημη η Ηλεκτρα δε το σχολιαζω καν 1
Vapir Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Ενταξυ το θεμα ομορφιας κλασσικα ειναι υποκειμενικο,ειδικα οταν κρινουμε εξ αποστασεως απο σειρες. Εγβ παντως μια χαρα εμφανισημη την βρισκω σε σχεση με την ξανθια πχ έχει τεράστια διαφορά το "δεν μ αρέσει" απ το άσχημη . Και εμένα δεν μ αρέσουν αρκετές εμφανίσιμες γυναίκες επειδή δεν ειναι του γούστου μου αλλα δεν τις χαρακτηρίζω άσχημες , αυτό ειναι το άλλο άκρο
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Βασικά εγώ μιλάω για ηθοποιία και σενάριο μονο όχι για ομορφιά, από εκεί και πέρα την βρίσκω χαλια την Electra εμφανισιακά αλλα την συγκρίνω με τις υπόλοιπες TV ηθοποιούς και όχι με την Μερούλα της γειτονιάς εννοείτε, γιατί technically όπως είπε και ο Najim όλες "θεές" είναι
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2017 με αυτά που διαβάζω εδω μέσα κατα καιρούς μου δίνεται η εντύπωση πως το insomnia ειναι forum top model , δεν εξηγείται αλλιώς Σε κίνηση(Στη σειρά) δεν δείχνει καθόλου καλή, στις φώτο δείχνει γουνάρα. Η Jennifer Garner ήταν κλάσεις πιο πάνω..
Bourdoulas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2017 Ευελπιστώ στο DD Season 3 να έχουμε adaption του Born Again. Αν και δεν ξέρω πως θα σπρώξουν την Κάρεν στην... βιομηχανία πορνό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα