Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Sneak peak teaser, σχεδόν τπτ δλδ http://www.imdb.com/title/tt4230076/combined 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 http://www.ign.com/articles/2016/10/08/nycc-2016-sigourney-weaver-will-play-the-villain-in-marvels-the-defenders Sigourney Weaver will play the villain in Marvel's The Defenders. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ngpuw41IqPk 18 Αυγούστου 2017... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2017 Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο.Τα Luke Cage και Iron Fist τα ειδα μονο για το Defenders ελπιζω να βγει καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Άντε να ξεκινήσει και αυτό, τελειώνω και το Iron Fist τώρα να 'μαι ready. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Sweet Christmas! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metal_Head Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Βγήκε και το trailer 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Hypee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 καλα το ξυλο στο τελος, μαπα χορογραφια. ο Punisher δεν θαναι στην σειρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλο μου φανηκε.Θελω απλα να το ριξουν παραπανω στην δραση και οχι στο μπλα μπλα μιας και ο καθε ηρωας εχει την δικη του σειρα αν και χλωμο το βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Ι αμ χαϊπντ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UsualSuspect__ Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 ΧΑΜΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJ_Duker Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το πιο πετυχημένο που διάβασα για το trailer είναι "It makes Iron Fist interesting" μιας και στη σειρά του μπορώ να πω ότι αγανάκτησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δεν ξερω αν ακουστω κακος αλλα 1000 φορες να ειχαμε ντουετο DD και JJ παρα το παραπανω. Θα το δω?Εννοειται. Αλλα δυστηχως iron fist και Luke Cage δεν μου κολλανε ρε γμτ(δεν ξερω αν φταιει ο ηθοποιος ή επειδη δεν μου αρεσαν τοσο οι αντιστοιχες σειρες). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δεν ξερω αν ακουστω κακος αλλα 1000 φορες να ειχαμε ντουετο DD και JJ παρα το παραπανω. Θα το δω?Εννοειται. Αλλα δυστηχως iron fist και Luke Cage δεν μου κολλανε ρε γμτ(δεν ξερω αν φταιει ο ηθοποιος ή επειδη δεν μου αρεσαν τοσο οι αντιστοιχες σειρες). πιο λογικο να εχουμε jj luke οπως ειχαμε ηδη παρα jj dd εμενα σε σειρα ειναι τζες - λουκ - μερντοκ - φιστ σαν αγαπημενοι μου χαρακτηρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα