Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Τπτ σπουδαίο, καλύτερο από την 1η, δεν το λες κι achievement. 😛 

Μετα τα credits του τελευταίου επεισοδίου έχει σκηνή από DD S3 λογικά...

Προλαβες και το ειδες? Οτι θα ηταν καλυτερο το περιμενα, και στα reviews ειναι πιο πανω απο την 1η μεχρι στιγμης

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον, ίσως η επόμενη να είναι μετά από αυτά που γίνονται/λεγονται στο τέλος...

Δημοσ.
20 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Προλαβες και το ειδες? Οτι θα ηταν καλυτερο το περιμενα, και στα reviews ειναι πιο πανω απο την 1η μεχρι στιγμης

Ενταξυ δεν το λες και επιτευγμα παντως οταν η πρωτη βγαζει μεσο ορο 37 και η δευτερη 39 :D

https://www.metacritic.com/tv/marvels-iron-fist

Δημοσ.

Καλυτερη απο την 1η. Το τελευταιο επεισοδιο ομως δεν ξερω, το βαρεθηκα περα απο τα πρωτα 5 και τα τελευταια 5 λεπτα. Επισης, θα ηθελα να δειξει λιγο παραπανω οπως πως βρηκαν οτι μπορουν να χρησιμοποιουν παραλληλα και οπλα, ή ο Danny πως βρηκε οτι ακομα "εχει" iron fist(s)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 11:53 ΜΜ, ThReSh είπε

Δεν βρήκα κάτι το ενδιαφέρον, ίσως η επόμενη να είναι μετά από αυτά που γίνονται/λεγονται στο τέλος...

Είχε 2-3 πετυχημένα subplots / σκηνές, αλλά γενικότερα αρκετά μέτριο, το τέλος προϊδεάζει για καλύτερη 3η σεζόν ευτυχώς.

Δημοσ.

Εχω δει ως τωρα τα πρωτα 6 επεισοδια και γενικα και μενα μαρεσει περισσοτερο απο την πρωτη season.

Εχει βεβαια ενοχλητικους χαρακτηρες μεσα(ward,joy κυριως),η mary ειναι μια ενδιαφερουσα προσθηκη(δεν ειναι βεβαια παντα πετυχημενο αυτο που κανει)και απο το επεισοδιο 4 και μετα που γινεται πιο ενεργος και ο Dav παιρνει τα πανω την η σειρα. Περισσοτερα οταν την τελειωσω.

Τα reviews παντως κλασσικα εκτος τοπου και χρονου στο metacritic....

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εχω δει ως τωρα τα πρωτα 6 επεισοδια και γενικα και μενα μαρεσει περισσοτερο απο την πρωτη season.

Εχει βεβαια ενοχλητικους χαρακτηρες μεσα(ward,joy κυριως),η mary ειναι μια ενδιαφερουσα προσθηκη(δεν ειναι βεβαια παντα πετυχημενο αυτο που κανει)και απο το επεισοδιο 4 και μετα που γινεται πιο ενεργος και ο Dav παιρνει τα πανω την η σειρα. Περισσοτερα οταν την τελειωσω.

Τα reviews παντως κλασσικα εκτος τοπου και χρονου στο metacritic....

Και εγω δεν τα καταλαβαινω τα reviews, ειδικα για αυτες τις σειρες του netflix. Μαλλον το Daredevil εθεσε ψηλα στανταρ, αλλα δεν ειναι και το αγαπημενο μου. Ακομα δεν την αρχησα, θετικο παντως που σου αρεσε παραπανω απο την 1η, αν και αναμενομενο

Δημοσ.

Εχει λιγοτερα επεισοδια που σημαινει οτι μπαινει κατευθειαν στο ζουμι και πανω κατω βλεπουμε στα πρωτα επεισοδια τι θα παιξει απο πλευρας ας το πουμε κακων.

Ο wade και η Joy ειναι αναγκαια κακα γιατι καπως πρεπει να βγει το 50λεπτο ανα επεισοδιο.

Το προβλημα με τον Iron Fist ειναι οτι ακομα δεν εχουμε δει Iron Fist.Σε αντιθεση με το Daredevil που απο την πρωτη κιολας season τον ειδαμε και με την στολη του και τα gadgets του,και αρα να ειναι στον ρολο που εγινε και γνωστος.

O Iron Fist ειναι ο ιδιος ακριβως με την πρωτη season,ουτε στολη,ουτε τιποτα.

Δεν γινομαι πιο συγκεκριμενος λογω spoiler.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος απο μενα και η εν λογω σειρα. Γενικα δεν αλλαξε κατι στα παραπανω που εγραψα και η σειρα μου αρεσε περισσοτερο απο οσο περιμενα.

Λιγο απογοητευση και απο μενα στο τελευταιο επεισοδιο απο πλευρας γεγονοτων(κυριως με την mary),ειδικα το τελευταιο κομματι στην Ιαπωνια που ο danny στο τελος της βλεπει καπως....

Αν οντως εχουν σκοπο να βγαλουν 3η season και δεν εχει ουτε σε αυτη την στολη,τοτε καλυτερα να μην την βγαλουν καθολου παντως.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κακά τα ψέματα, είναι λίγο "επικίνδυνη" η στολή του IF. Πρέπει να γίνει κάποια customιά όπως έγινε στον DD γιατί η κλασική IF στολή είναι για γέλια  τη "σήμερον ημέρα"...

Δημοσ.
Spoiler

Πάντως δεν μου άρεσε που μεταφέρεται η δύναμη έτσι απλά από τον έναν στον άλλον. Χάνεται όλη η... μαγεία ας πούμε. Χάνεται και το νόημα της ήττας του δράκου. 

Anyway, μέτρια σεζόν και για μένα. 

Ξέρει κανείς από τα κόμικ τι παίζει με την σκηνή στην Ιαπωνία; Πως μπορεί να απέκτησε ξανά την δύναμη; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...