Vapir Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εντάξει καλή ήταν αλλα τι ενοχλητική η claire ρε φίλε ... δεν πίστευε τίποτα, τους έσπαγε τις μπάλες κάθε φορά μη πεθάνει ο ένας μην πεθάνει ο άλλος, ακόμα και αν ηταν εγκληματίες που σκορπούσαν ή θα σκορπούσαν το θάνατο σε αθώους έλεος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 1) Oτι δεν χρησιμοποιησε λεει Ασιατη κι εβαλε λευκο πρωταγωνιστη (!!!) Αυτο δεν εχει ξαναγινει μιλαμε. Οι ανθρωποι πιστοι στο κομικ βαλανε εναν λευκο ξανθο οπως και το κομικ, και οι σουρωμενοι κριτες λενε γιατι δεν μας εβαλαν Ασιατη, και τους κατηγορουν για ρατσισμο!!!!!!!!! E ξέρεις σήμερα, πρέπει παντού να είμαστε politically correct. Αν έβαζαν ασιάτη, θα έλεγαν τότε "Πωπω, ασιάτης που ξέρει πολεμικές τέχνες...stereotypes, no thanks". Οπότε δεν κερδίζεις ποτέ. 1
KilliK Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 δεν θα το λεγανε. γιατι ο ρολος ειναι και ρομαντικος, οχι μονο ηρωικος. η τελευταια φορα που ειχαμε ασιατη ως ρομαντικο πρωταγωνιστη με απηχηση στο δυτικο κοινο, ηταν με τον Bruce Lee. καλο το παραμυθι που πουλανε τα στουντιο περι diversity, αλλα μεχρι εκει. ποτε δεν θα τολμαγανε να βαλουν ασιατη ως πρωταγωνιστη σε αμερικανικη σειρα/ταινια, ποσο μαλλον οταν πηδαει και μια λευκη. και οταν αυτη υποκρισια τους γινεται ξεκαθαρη σε περιπτωσεις οπως αυτη του Iron Fist, τοτε θα κλωτσησουν οι κριτικοι, κοινο και οσοι ειναι "ευαισθητοι" σε τετοια θεματα.
xavier Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δεν θα το λεγανε. γιατι ο ρολος ειναι και ρομαντικος, οχι μονο ηρωικος. η τελευταια φορα που ειχαμε ασιατη ως ρομαντικο πρωταγωνιστη με απηχηση στο δυτικο κοινο, ηταν με τον Bruce Lee. καλο το παραμυθι που πουλανε τα στουντιο περι diversity, αλλα μεχρι εκει. ποτε δεν θα τολμαγανε να βαλουν ασιατη ως πρωταγωνιστη σε αμερικανικη σειρα/ταινια, ποσο μαλλον οταν πηδαει και μια λευκη. και οταν αυτη υποκρισια τους γινεται ξεκαθαρη σε περιπτωσεις οπως αυτη του Iron Fist, τοτε θα κλωτσησουν οι κριτικοι, κοινο και οσοι ειναι "ευαισθητοι" σε τετοια θεματα. 1
KilliK Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δεν το εχω δει, εχει πηδηξει καμια λευκη στη σειρα;
xavier Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 δεν το εχω δει, εχει πηδηξει καμια λευκη στη σειρα;
naruto14 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Την είδα και εγώ. Το επίπεδο dd που για μένα είναι η καλύτερη σειρά της μαρβελ δεν το φτάνει. Και το jessica Jones το βρήκα αρκετά καλύτερο λόγω αισθητικής και villain. Στα ίδια περίπου επίπεδα με το luke cage, αλλά με λιγότερα βαρετά επεισόδια. Αυτο που με χάλασε περισσότερο από όλα είναι το ποσό φλώρο κάνανε το πρωταγωνιστή. Και ψυχολογικά δεν ήξερε τι του γινόταν ενώ άλλες φορές έτρωγε ξύλο από κάτι απλούς ανθρώπους. Δεν ξέρω. Από αυτά που είχα δει τον περίμενα πιο badass (δεν έχω ιδέα από τα comics). Ο ηθοποιός μου άρεσε, ο τρόπος που τον χειρίστηκαν και τον φλωρεψαν μετά από κάποια επεισόδια με χάλασε. Έχτισε πάντως τον χαρακτήρα του για το defenders, που περιμένω πως και πως.
dollyyy19 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 αργο,μοιαζει με αροου,και αυτο το χουι με τα αξυριστα πιτσιρικια εχει παραγινει.γυρναει ο αλλος πεινασμενος τρισαθλιος και παει και σενιαρεται σε ολα,αλλα το μουσι εκει......μοιαζει και του αλλου φλουφλη φελιπε,οποταν,στο 4ο το παρατηξα.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να δω πότε θα μάθει να "φορτίζει" και το άλλο χέρι. Επίσης πόσο πίσω έχει πάει η 3η season Daredevil ffs? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από ThReSh
Kostasspil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 34 minutes ago, ThReSh said: Να δω πότε θα μάθει να "φορτίζει" και το άλλο χέρι. Και ημουν ετοιμος να πατησω το τρειλερ μηπως και μας το teasαραν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα