Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν κάνω συνδρομή δοκιμαστικά για ένα μήνα μπορώ να δω την σειρά κανονικά ή έχει περιορισμούς; σε 4κ την έχει;

Μπορεις, το ειχα κανει παλιοτερα κ μετα την κρατησα, στον τζαμπε μηνα μπορεις να δεις απεριοριστα αλλα η ποιοτητα εξαρταται απο το πακετο που θα διαλεξεις αν θα συνεχισεις

Δημοσ.

Θέλει κάνα 25αρι μίνιμουμ για ομαλό streaming. Άμα έχεις 24 και πιάνεις όρια τότε κάτι γίνεται ( αν και αμφιβάλω να πιάνεις πάνω από 16-17 στην καλύτερη). Και εγώ αυτά τα προβλήματα έχω με το Κωλοadsl.)

Δημοσ.

Αφου ολοκληρωσα την σειρα(ειχα αφησει τα τελευταια 3 επεισοδια για καποιο λογο εδω και μερες)η γνωμη μου για την σειρα και για το netflix παραμενει.

Ναι σαν συνολο ο iron fist ειναι αξιολογος και προσωπικα ισως θεωρω την σειρα λογω δραση στα ιδια επιπεδα με JJ και καποιες φορες λιγο παραπανω αλλα εχει και αρκετα τραγικα λαθη.

Αρχικα ο κεντρικος χαρακτηρας ουτε ζεστη,ουτε κρυο τον βρηκα προσωπικα ισως τον πιο αδιαφορο κεντρικο χαρακτηρα ολης της σειρας.

Ο joy κυριολεκτικα καθε 2-3επεισοδια στον κοσμο της

Ο Wald στα πρωτα 9-10επεισοδια αυτος και αν δεν ηξερε τι ηθελε.

Και τελος ο Harold. Ενω σε γενικες γραμμες τον βρηκα αξιολογο(καλος ηθοποιος κυριως),ξενερωσα με τα τελευταια 2 επεισοδια.

Γενικα η σειρα στα τελευταια 2 επεισοδια μπαινει στα γνωστα επιπεδα netflix και για αλλη μια φορα με ξενερωνει προσωπικα παρα πολυ. Μια ετσι οπως κανανε απο το πουθενα την ιστορια με τον Harold(κλασσικα βιαστικο κλεισιμο/finale),μια το περιβοητο The Hand που σαν εκτελεση,(ειδικα στα 3τελευταια επεισοδια το βρηκα και απο απογοητευτικο),μια οι τελευταιες σκηνες και καλα για το sequel που δεν πολυ εβγαζαν νοημα και γενικα η σειρα καταφερνει να αφησει μια γλυκο πικρη γευση.

Δεν ξερω αν φταιει που ειχα διαβασει πιο πισω οτι γενικα την ψιλο ετρεξαν να βγει την σειρα αλλα σιγουρα μπορουσαν για πολυ καλυτερα.

Τελος απογοητευση που

δεν ειδαμε καν την στολη του iron fist, 

Δημοσ.

Απορια για οσους ειναι γνωστες και πραγματικα θελουν να βοηθησουν το Netflix και γενικα την ποιοτητα των σειρων και της συγχρονης TV:

Δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγουμε απο την Ελληνικη καταντια με τα bandwith? Πχ το Netflix αποθηκευεται, πρεπει καθως το βλεπεις να γινεται streaming?

Γιατι η ολη κατασταση μου θυμιζει πριν χρονια οταν ετρεχα στα video club και επειδη δεν ειχαν απολυτως τιποτα απο αυτα που ηθελα (ενω στο εξωτερικο κυκλοφορουσαν κανονικα), πεταξα το DVD player κι εστησα HTPC στο σαλονι...

ΥΓ: Για να προλαβω απαντησεις, ξαναδιαβαστε την εισαγωγη που κανω...

ΥΓ 2: Εχοντας δει μολις 2 επεισοδια, να πω κι εγω οτι ειναι μια χαρακτηριστικη σειρα Netflix Marvel, (ευχομαι να καταλαβαινουν ολοι το bold αν και δε το βλεπω), ειναι μια χαρα σειρα, για τις κριτικες πραγματικα LOL!!! απιστευτα σκοπευμενο θαψιμο, το Netflix αλλωστε εχει παρει τα πανω του. Για το τελικο αποτελεσμα θα αποφανθω συντομα αφου τα δω ολα. Συγκρινεται παντως με τις λοιπες σειρες του Netflix.

H δυσκολια με του ελληνικους υποτιτλους δειχνει ή οτι αυξηθηκαν οι συνδρομητες (και καλα κανανε), ή οτι αυξηθηκαν τα ...προβατα και δε τη βλεπουν λογω των αθλιων κριτικων.

Δημοσ.

Απορια για οσους ειναι γνωστες και πραγματικα θελουν να βοηθησουν το Netflix και γενικα την ποιοτητα των σειρων και της συγχρονης TV:

Δεν υπαρχει τροπος να ξεφυγουμε απο την Ελληνικη καταντια με τα bandwith? Πχ το Netflix αποθηκευεται, πρεπει καθως το βλεπεις να γινει streaming?

Γιατι η ολη κατασταση μου θυμιζει πριν χρονια οταν ετρεχα στα video club και επηδη δεν ειχαν απολυτως τιποτα απο αυτα που ηθελα (ενω στο εξωτερικο κυκλοφορουσαν κανονικα), πεταξα το DVD player κι εστησα HTPC στο σαλονι...

ΥΓ: Για να προλαβω απαντησεις, ξαναδιαβαστε την εισαγωγη που κανω...

Το θεμα αφορα την σειρα iron fist,οχι την κατασταση του netflix οσον αφορα την Ελλαδα.

Δημοσ.

Εγω με την σειρα δεν ειχα θεμα με τον κεντρικο αλλα σε συγκριση με τους υπολοιπους 3 ηταν ο πιο κατωτερος.Δρασουλα ειχε κυριως μετα το 4-5 επεισοδιο και οταν πηγαινε το θεμα στον κεντρικο ας πουμε κακο ηταν αρκετα ενδιαφερον.Αυτο που δεν μπορουσα πραγματικα ηταν η οικογενεια Meachum που μολις τους εδιναν χρονο και μιλαγαν για το προσωπικα τους με επιανε λιγο αναγουλα(και ηταν και αρκετος ο χρονος που πηραν) πραγματικα το σιχαθηκα πιο πολυ και απτους κακους στο Luke Cage,αλλα λογω της δρασης που υπηρχε απο δω και απο κει δεν το εκανε βαρετο.Πανω κατω στα ιδια στανταρ με το Luke Cage θα το ελεγα ισως και κατωτερη αν το κριτικαρα παραπανω αφου η δραση το σωζει.

Δημοσ.

Το ξεκινησα και το εκοψα στο ενατο επισοδειο, δεν ειχα τιποτα τρελες προσδοκιες, αλλα η σειρα εχει πολυ σοβαρα προβληματα.

Καταρχας η χορογραφια επι το πλειστον ειναι μετρια, ως κακη. Ειδικα το σημειο με την μαχη στο πεμπτη επισοδειο ηταν απαραδεκτο. Επειτα οι συμπληρωματικοι χαρακτηρες, ειτε ειναι ανουσιοι ειτε βαρετοι. Οι Meachums δεν ειχαν κανενα λογο υπαρξης, η ιστορια οπως εξελισεται επειτα, τουλαχιστον απαραδεκτη.

Μου αρεσε η επιλογη του Iron Fist, και καποιοι αλλοι τριτοι χαρακτηρες. Η ιστορια ομως δεν ειναι ουτε αξιοπρεπης ουτε καλοστημενη.

Το καλυτερο σημειο παντως της σειρας, ειναι η εκπληκτικη μουσικη μεσα στα επισοδεια.

Δεν μπορω να καταλαβω, γιατι η Disney με τοσα δισεκατομμυρια που εχει στην ακρη, δεν επενδυει καποιους πορους ωστε να βγει και κατι αξιολογο, οπως και πραξανε στο πρωτο κυκλο του Daredevil. Κριμα.

Δημοσ.

Το θεμα αφορα την σειρα iron fist,οχι την κατασταση του netflix οσον αφορα την Ελλαδα.

Μπες λιγο στον κοπο να διαβασεις ολο το ποστ που εχω κανει. Τα συνδεω ολα. Θα μπορουσες:

1) Να διαβασεις παρακατω και να πεις κατι επικοδομητικο στο πως η συγκεκριμενη σειρα προβαλεται στη χωρα μας (πχ με υποτιτλους, ποιοτητα κλπ)

2) Να μην ασχοληθεις ή να μην απαντησεις.

Εσυ προτιμησες να κανεις ενα ανουσιο ποστ πανω στο μισο δικο μου. Μπραβο σου...

• Like 2
Δημοσ.

Μπες λιγο στον κοπο να διαβασεις ολο το ποστ που εχω κανει. Τα συνδεω ολα. Θα μπορουσες:

1) Να διαβασεις παρακατω και να πεις κατι επικοδομητικο στο πως η συγκεκριμενη σειρα προβαλεται στη χωρα μας (πχ με υποτιτλους, ποιοτητα κλπ)

2) Να μην ασχοληθεις ή να μην απαντησεις.

1)Δεν εχω προσωπικα απαιτησεις απο το netflix αφου και που ηρθε(καλιο αργα παρα ποτε που λεμε)θαυμα ειναι,δεδομενης και της οικονομικης μας καταστασης αλλα και της καταστασης μας οσον αφορα το internet. Ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια μεγαλη υπηρεσια ειναι που υπολειτουργει στην χωρα μας.

2)Μαλλον ξεχασες οτι ειμαστε σε δημοσιο forum,αρα απαντησεις οπως η δικη μου ειναι αναμενομενες και στην τελικη παρατηρηση εκανα,ουτε προσωπικους χαρακτηρισμους χρησιμοποιησα ουτε αυστηρο υφος ουτε τπτ.

Εσυ προτιμησες να κανεις ενα ανουσιο ποστ πανω στο μισο δικο μου. Μπραβο σου...

Παρατηρηση εκανα ολως τυχαιως σε συγκεκριμενο κομματι αυτων που γραφτηκαν για να μην γραφονται περισσοτερο σχολια για το netflix αυτο καθαυτο παρα για την ιδια την σειρα.

Μολις τελειωσεις την σειρα και την δεις ολοκληρη με μεγαλη μου χαρα να απαντησω/γινει κουβεντα(αν γνωριζω)σε οτι ερωτησεις/αποριες εχεις πανω στην σειρα.

Δημοσ.

Την τελείωσα και εγώ πριν κάτι ημέρες, δεν έχω ιδιαίτερα κολλήματα με τις σειρές οπότε καλό ήταν.

Βλέπετε πιο εύκολα από Luke Cage του οποίου έχω να  δω ακόμα 3-4 επεισόδια. :P

Δημοσ.

Την τελειωσα κι εγω!

Πολυ καλη σειρα. Ισως οχι πανω απο τις αλλες αλλα σιγουρα στο ιδιο επιπεδο. Λιγο υποτονικο το τελος ηταν, ισως γι αυτο δεν αρεσε σε καποιους. Ωστοσω, μας αφηνει με clifhanger, οποτε εχει προοπτικες για συνεχεια.

Το θεμα με τις κριτικες δε το καταλαβαινω. Κατηγορουν τη σειρα για 

1) Oτι δεν χρησιμοποιησε λεει Ασιατη κι εβαλε λευκο πρωταγωνιστη (!!!) Αυτο δεν εχει ξαναγινει μιλαμε. Οι ανθρωποι πιστοι στο κομικ βαλανε εναν λευκο ξανθο οπως και το κομικ, και οι σουρωμενοι κριτες λενε γιατι δεν μας εβαλαν Ασιατη, και τους κατηγορουν για ρατσισμο!!!!!!!!!

Δεν εχω ξαναγδιαβασει πιο βλακωδεστατη κριτικη, δε ξερω αν εχει πραγματι τυπωθει κατι τετοιο, αλλα ακομα κι αυτοι που το αναπαρηγαγαν θα επρεπε να το λογοκρινουν λογω βλακειας. Ανεπαναληπτο!

2) Δεν εχει λεει εναν μεγαλο κακο, πολυ κακο, πολυ δυνατο, πολυ ξερω γω τι. Μα η ουσια της σειρας ειναι ακριβως αυτο: Κινειται σε shades of Gray, δεν ειναι ολα οπως φαινονται, υπαρχουν καλοι που το παιζουν καλοι κι απο πισω ειναι κατι αλλο, υπαρχουν κακοι που ειναι ομως ειλικρινεις, εχουν δηλαδη καποιο code of honour.  Ή μηπως οχι? 

Ετσι ειναι και στη ζωη. Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο.

Για μια ακομα φορα, θα πω πως η σειρα ειναι πολυ ποιοτικη, το Netflix παραδιδει μαθηματα πως πρεπει να γινονται οι σειρες, με δουλεμενο σεναριο, χωρις κλισε, ψαγμενες και για ενηλικες. Mind provoking.

Αλλιως υπαρχουν οι γνωστες fast foodαδικες σειρες, καθως και τα κινουμενα σχεδια με τους καλους και τους κακους.

Αυτα, και παλι LOL LOL για τις απιστευτες κριτικες!!!! 

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...