Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειδα τα πρωτα 6 επεισοδια. Κυριοελεκτικα πρεπει να υπηρχε οπως αναφερθηκε πιο πισω καποιος σοβαρος λογος για να βαλεις σε αυτη τη σειρα(οσο εχω δει παντα)1,2 και 3/10 που ειδαμε σε metacritic και rotten.

Προσωπικα την σειρα ως τωρα την βλεπω πιο ανετα στο περισσοτερο κομματι και απο Jessica jones(που την θεωρω προσωπικα την δευτερη καλυτερη σειρα απο τις 4),με πραγματικα αρνητικα λιγο τον μη ξεκαθαρο κακο(και χωρις να εχει κανει πραγματικα αισθητη την παρουσια του ως τωρα)και τον φιλο του κεντρου χαρακτηρα των Wald(αν τον ειπα σωστα).

• Like 2
Δημοσ.

Κλασικοί politically correct drones που θάβουν μια σειρά για να εξυπηρετήσουν την ιδεολογία τους. Εγώ βλέπω το κοινό να του δίνει 87% στο rottentomatoes.

Είδα όλα τα επεισόδια. Γενικά ξεκινάει με αργό ρυθμό η σειρά αλλά σου κρατάει το ενδιαφέρον.Οι σκηνές μάχης είναι καλύτερες από το daredevil. Στα καλά επίσης είναι ότι οι κακοί δεν φαίνονται εύκολα και το ψάχνεις λίγο το θέμα. Εχει μικρές ανατροπές που κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον.

Στα άσχημα, περίμενα περισσότερο lore αλλά φαντάζομαι το κρατάνε για επόμενη σεζόν. Ο πρωταγωνιστής δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα. Φαίνεται να κρατάνε λίγο πίσω το χαρακτήρα ίσως γιατί περιμένουμε το Defenders μέσα στο καλοκαίρι.

Σχετικά με όλες τις σειρές θα το έβαζα δεύτερη θέση μετά το daredevil. Το jessica jones το έσωσε κυριολεκτικά ο purple man ως κακός. Το Luke Cage πολύ καλό αλλά μετά το 6-7 επεισόδιο έπεσε νύστα.

Γενικά όσοι πιστεύεται στην γνωστή Marvel συνταγή με όλα της τα κακά το βλέπεται άνετα. 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως και δεν περιμενω ολοι να πουνε τα καλυτερα για την εν λογω σειρα,αλλα οι βαθμολογιες που πηρε ειναι το λιγοτερο ντροπη(μιας και η πλειοψηφια εβαλε τετοια)που πληρωνονται αυτοι να κανουν και review τρομαρα τους.

Ολοι απο οτι βλεπω σε γενικες γραμμες κραζουν την επιλογη του κεντρικου ηθοποιου απο πλευρας καταγωγης και χαντακωνουν ολη την σειρα για αυτο αν ειναι δυνατον.

Από ότι διαβάζω έχει παίξει πολύ politically correctness hate για και καλά whitewashing του πρωταγωνιστή που είναι αδικαιολόγητο γιατί είναι λευκός και στο κόμικ.

Κοινως αυτο εδω.

Δημοσ.

Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη καθώς έχω δει μόλις δύο επεισόδια, αλλά δε καμία περίπτωση δεν της αξίζει το θάψιμο που έφαγε.

Βλέπεται άνετα απλά μέχρι στιγμής μου έχουν χτυπήσει λίγο άσχημα κάποιοι κακοί διάλογοι. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά.

Δημοσ.

μέχρι 7 που έχω δει, μου αρέσει, το βλέπω άνετα. Σίγουρα δεν είναι DD, αλλά θεωρώ ότι ίσως είναι καλύτερο από τα άλλα 2, από τη μία την Τζέσικα που τη σειρά έσωσε ο Τέναντ, και το ψιλοβαρετό Λουκ Κέιτζ σε πολλά επεισόδια. Αυτό με τους κριτικούς παραπάει, Έχω δει κάτι εμετικά πραγματικά άρθρα. Αυτό το πολίτικαλι κορέκτ και η αριστεράτζα πουλάει στην Αμερική αυτόν τον καιρό, και φέρνει δημοσιότητα, οπότε κάνουν ό,τι περνάει από χέρι τους για να πουλήσουν. Σε έναν άρθρο, το βασικό του επιχείρημα ήταν ότι "Ένας άσπρος ταξιδεύει στην Ασία για να μάθει πολεμικές τέχνες και γυρίζει να δείρει αυτούς που του μάθανε". Αυτό ήταν το βασικό και μόνο του επιχείρημα. Λάθος από τόσες πολλές μεριές...

Δημοσ.

Οταν βλεπω τοσο ασχημα μαζεμενα αρθρα σπανια μπαινω στη διαδικασια να τα διαβασω. Αλλα δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα τους; Οτι ο πρωταγωνιστης ειναι λευκος και οχι μαυρος gay για παραδειγμα;

Μια χαρα ειναι η σειρα, με βαση τα προσωπικα μου γουστα ανωτερο απο LC και JJ

Δημοσ.

Μόλις την τελειωσα.. την είδα με άνεση και ευχάριστα μπορώ να πώ. Με κράτησε σαν στόρυ και είχε πολύ καλούς κακούς. Καλή σύνδεση και με τις αλλες σειρές με τα περιστασιακά easter eggs.

DD δεν το εκθρονίζει, αλλά σίγουρα ανώτερο απο Jessica Jones/Luke Cage σε ροή. 

σ.σ. Μην διαβάζετε βλακείες στο νετ, βαλτε 1-2 επεισόδια και αν δε σας αρεσει μη το συνεχίσετε απλά.

Δημοσ.

Το χουμε ξαναπει οτι τα περισσοτερα review οπως αυτα του metacritic οσον αφορα τις σειρες(και εν μερη ταινιες)ειναι μονο για κοινωνικες και δραματικες που εκει κλασσικα πεφτουν και οι υψηλες βαθμολογιες. Σε αλλες πιο ας το πουμε νεανικες σειρες δυστηχως βαζουν ατομα που ειτε τις βλεπουν με το ζορι που λεμε(γιαυτο και κραζουν),ειτε τους πιεζουν οι ανωτεροι για κραξιμο.

Γιαυτο και σχεδον παντα το ιδιο το κοινο διαφωνει εντονα.

Μα ειναι δυνατον να βλεπω πχ να βαζουν 1 και 2 στα 10?

Δημοσ.

Μεχρι 3ο επεισοδιο που ειμαι τωρα ομολογω πως ειναι λιγο slow paced. Ελπιζω να αλλαζει στη συνεχεια

Δημοσ.

Το χουμε ξαναπει οτι τα περισσοτερα review οπως αυτα του metacritic οσον αφορα τις σειρες(και εν μερη ταινιες)ειναι μονο για κοινωνικες και δραματικες που εκει κλασσικα πεφτουν και οι υψηλες βαθμολογιες. Σε αλλες πιο ας το πουμε νεανικες σειρες δυστηχως βαζουν ατομα που ειτε τις βλεπουν με το ζορι που λεμε(γιαυτο και κραζουν),ειτε τους πιεζουν οι ανωτεροι για κραξιμο.

Γιαυτο και σχεδον παντα το ιδιο το κοινο διαφωνει εντονα.

Μα ειναι δυνατον να βλεπω πχ να βαζουν 1 και 2 στα 10?

βλεπεις ομως τις βαθμολογιες π.χ. στο arrow ή το flash που ειναι πολυ χειροτερα και δεν βγαζεις ακρη ομως...

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση, στο netflix ξέρετε αν έχει ελληνικούς υπότιτλους για όλα τα επεισόδια?

Ευχαριστώ

Εχει ελληνικούς υπότιτλους για όλα τα επεισόδια της σειράς.

Δημοσ.

Εάν κάνω συνδρομή δοκιμαστικά για ένα μήνα μπορώ να δω την σειρά κανονικά ή έχει περιορισμούς; σε 4κ την έχει;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι μπορείς αν δεν κάνω λάθος...

Αλλά για τις αναλύσεις νομίζω ότι ισχύει ακόμα αυτό

http://www.businessinsider.com/best-web-browser-for-watching-netflix-2016-7

Επίσης για 4Κ ισχύει κι αυτό

https://arstechnica.com/gadgets/2016/11/netflix-4k-streaming-pc-kaby-lake-cpu-windows-10-edge-browser/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...