najinblue3 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Διαβασα οτι δεν αρεσαν τα πρωτα 6 επς και ειναι πολυ μετρια στο Kotaku-Gizmodo, ελπιζω να μην εχει δικιο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 https://www.rottentomatoes.com/tv/marvel_s_iron_fist/s01 Wow, τόσες αρνητικές κριτικές σε MCU, that's a first
Fulgore Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Ποιο κατω και απο Macgyver?Ενταξυ στην αρχη λεω δεν παιζει μαλλον θα ειχαμε σκηνικα που δεν αρεσε σε κριτικους αλα daredevil s2.Τωρα βλεπω ομως και απο παντου πεφτει κραξιμο αρα δεν νομιζω ολοι να ειναι ακυροι.
najinblue3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2017 Δυστηχως επιβεβαιωνεται το Κotaku, κριμα αν και θα δω εννοειται
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Έγιναν released στο Netflix. 1
paularas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 και με ελληνικούς υπότιτλους. άντε να δούμε τελικά τι φρούτο θα είναι και αυτό
najinblue3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 παιζει απο το Banshee o μπατσος ο πρωην ναζι μου αρεσε το 1ο
kargo130 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δεν ειναι κακο(για καποιον ασχετο απο κομικ). Βρηκε κανεις το επεισοδιο 11 στα γνωστα μερη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Σίγουρα κάτω από Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage αλλά καμία σχέση με το κράξιμο που έπεσε... LOL δλδ...
najinblue3 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τα 2 πρωτα μου αρεσανε παντως, δεν ειναι τοσο κακο οσο λενε
Nomedor Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μια χαρά είναι η σειρά για μάρβελ αν ξεχάσεις ότι φέρνει πολλά κλισέ από τα '80 ή '90 που όμως είναι 100% δικαιολογημένο γιατί πρόκειται για ένα adaptation κόμικ εκείνης της εποχής. Πραγματικά το σενάριο θυμίζει πολύ '80. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλύτερο από το Luke Cage που κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να μην το παρατήσω. Σχεδόν στα επίπεδα του daredevil. Από ότι διαβάζω έχει παίξει πολύ politically correctness hate για και καλά whitewashing του πρωταγωνιστή που είναι αδικαιολόγητο γιατί είναι λευκός και στο κόμικ.
kirileman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά... πλούσιος γόνος χάνεται σε άγνωστη, εξωτική, τοποθεσία με πλοίο/αεροπλάνο, θεωρείται για χρόνια νεκρός και επιστρέφει στην πατρίδα του με σούπερ δυνάμεις για να πολεμήσει το κακό. Κάτι μου θυμίζει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Κάτι μου θυμίζει. Ποιο? Στο Arrow δεν έχει super power ο Oliver...
skiabox Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά... πλούσιος γόνος χάνεται σε άγνωστη, εξωτική, τοποθεσία με πλοίο/αεροπλάνο, θεωρείται για χρόνια νεκρός και επιστρέφει στην πατρίδα του με σούπερ δυνάμεις για να πολεμήσει το κακό. Κάτι μου θυμίζει. Ψήθηκα ήδη να δω πρώτο επεισόδιο με αυτά που γράφεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα