Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο κατω και απο Macgyver?Ενταξυ στην αρχη λεω δεν παιζει μαλλον θα ειχαμε σκηνικα που δεν αρεσε σε κριτικους αλα daredevil s2.Τωρα βλεπω ομως και απο παντου πεφτει κραξιμο αρα δεν νομιζω ολοι να ειναι ακυροι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Σίγουρα κάτω από Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage αλλά καμία σχέση με το κράξιμο που έπεσε...

LOL δλδ...

17361767_1215810378468403_27023158339322

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σειρά για μάρβελ αν ξεχάσεις ότι φέρνει πολλά κλισέ από τα '80 ή '90 που όμως είναι 100% δικαιολογημένο γιατί πρόκειται για ένα adaptation κόμικ εκείνης της εποχής. Πραγματικά το σενάριο θυμίζει πολύ '80. Παρόλα αυτά είναι πολύ καλύτερο από το Luke Cage που κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια για να μην το παρατήσω. Σχεδόν στα επίπεδα του daredevil.

Από ότι διαβάζω έχει παίξει πολύ politically correctness hate για και καλά whitewashing του πρωταγωνιστή που είναι αδικαιολόγητο γιατί είναι λευκός και στο κόμικ.

Δημοσ.

Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά... πλούσιος γόνος χάνεται σε άγνωστη, εξωτική, τοποθεσία με πλοίο/αεροπλάνο, θεωρείται για χρόνια νεκρός και επιστρέφει στην πατρίδα του με σούπερ δυνάμεις για να πολεμήσει το κακό. Κάτι μου θυμίζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κάτι μου θυμίζει.

Ποιο? Στο Arrow δεν έχει super power ο Oliver... :P

Δημοσ.

Είμαι λίγο άσχετος με το θέμα, αλλά... πλούσιος γόνος χάνεται σε άγνωστη, εξωτική, τοποθεσία με πλοίο/αεροπλάνο, θεωρείται για χρόνια νεκρός και επιστρέφει στην πατρίδα του με σούπερ δυνάμεις για να πολεμήσει το κακό. Κάτι μου θυμίζει.

Ψήθηκα ήδη να δω πρώτο επεισόδιο με αυτά που γράφεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...