navouxodonosoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο και εκανα κοτσανα κανοντας update σε μια beta εκδοση 5.6.7.19A και απο τοτε δεν μου κατεβαζει απο το playstore, εχω προσπαθησει οοοτι εχω βρει απο ιντερνετ να κανω, εκαθαριση cash, βγαλε βαλε τον λογαριασμο και λοιπα...υπαρχει καποιος τροπος να το κανω downgrade χειροκινητα? η αλλιως αν γνωριζει καποιος εδω αθηνα που θα μπορουσα να το παω να το σεταρουν...εχω φρικαρει τοσο που το εβαλα για πουλημα εδω εαν δεν βγαλω ακρη ας το παρει καποιος που κατεχει, ειναι κριμα γιατι δεν το εχω ουτε 2 εβδομαδες καινουριο αγορασμενο απο ασια...
chrisxkar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 θα πρεπει να μπεις στο κινεζικο store απο το app που εχει ηδη το κινητο σου να κανεις search το play store ή να δεις τα top apps και να το κατεβασεις απο εκει και εισαι ετοιμος
navouxodonosoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 εβαλα κανονικα το playstore οπως λες, το θεμα δεν ειναι να το εγκαταστησω αλλα να κατεβαζω εφαρμογες γιατι μου πεταει ολο error...σκεφτομαι να το παω να κουμποσω international version, εχεις αποψη τι παιζει? εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο πισω στις αναβαθμισεις απο την asia....
chrisxkar Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 το mx4 pro παιρνει αρκετα πιο αργα αναβαθμισεις.Το συν ειναι οτι λειτουργουν καλυτερα και ειναι free τα θεματα.Και ειναι πιο σταθερο.Αλλα μενεις πισω οπως και να το κανεις.Το error sto playstore ειναι μπαγκια γενικοτερη του android οπου αν διαγραψεις τον λογαριασμο του google απο τις ρυθμισεις και τον ξαναπροσθεσεις θα λειτουργει κανονικα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα